Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΕΥΡΩΠΗ του 2017... (ΗΡΑΝ ΤΙΣ ΑΣΥΛΙΕΣ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΑΣ ΛΕΠΕΝ! ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ, ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ!)

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;
ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;
ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ;
ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ;Αποτέλεσμα εικόνας για marine le pen

(...ΣΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΣΥΛΙΑ! ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΥΓΑΤΕΡΑ! ΜΑΖΙ! ..."ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ! ΠΑΝΤΑ...)
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ήρε την ασυλία της Μαρίν Λεπέν σε ψηφοφορία του, που διεξήχθη σήμερα Πέμπτη 15/06, ανοίγοντας τον δρόμο στην δυνητική άσκηση ποινικής διώξεως σε βάρος της, από Γάλλους εισαγγελείς που χειρίζονται μια υπόθεση συκοφαντικής δυσφημήσεως που βαρύνει την πρόεδρο του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου (Front National, FN).

Αποτέλεσμα εικόνας για marine le penΗ Λεπέν αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να της ασκηθεί ποινική δίωξη εξαιτίας των επικρίσεών της εναντίον του κεντροδεξιού δημάρχου της Νίκαιας Κριστιάν Εστροζί, ο οποίος είχε κάνει μήνυση όταν η ηγέτιδα της άκρας δεξιάς είχε υποστηρίξει πως είναι «λιγάκι συνεργός» των τζιχαντιστών.

Το αίτημα να αρθεί η ασυλία της είχε υποβληθεί στο ΕΚ από την γαλλική δικαιοσύνη.

Σχετική εικόνα

Η Λεπέν, η οποία ηττήθηκε από τον Εμμανουέλ Μακρόν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών που διεξήχθη τον περασμένο μήνα, είχε ήδη απολέσει την ασυλία της τον Μάρτιο, σε μια υπόθεση που αφορά την ανάρτηση από μέρους τους φωτογραφικών στιγμιότυπων εκτελέσεων, που διαπράχθηκαν από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) στον λογαριασμό της στο 'Twitter'. 

Κινδυνεύει εξάλλου να χάσει την ασυλία της και για την υπόθεση πιθανής (!) καταχρήσεως κονδυλίων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία εκκρεμεί σε βάρος της διότι πλήρωνε υπαλλήλους του κόμματός της, με χρήματα του ΕΚ.

Αποτέλεσμα εικόνας για marine le pen

Στις χώρες τους, οι ευρωβουλευτές απολαύουν ασυλίας, όπως και τα μέλη των εθνικών κοινοβουλίων. Το Σύνταγμα της Γαλλίας προβλέπει ασυλία για τις απόψεις που εκφράζουν, αλλά και τις ψήφους βουλευτών κατά την διάρκεια της ασκήσεως των καθηκόντων τους.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του ΕΚ, υπέδειξε ότι η ασυλία της Λεπέν "πρέπει" να αρθεί, διότι οι δηλώσεις της εναντίον του Κριστιάν Εστροζί, δεν έγιναν κατά τη διάρκεια της ασκήσεως των επίσημων καθηκόντων της ως ευρωβουλευτίνας. 
Ακόμη, αποφάνθηκε πως δεν υπάρχει καμμιά εύλογη αιτία, για να υποτεθεί ότι το αίτημα να αρθεί η ασυλία της αποσκοπούσε στο να της καταφερθεί, πολιτικό πλήγμα...

Σχετική εικόνα

Ο Ζιλ Λεμπρετόν, άλλος ένας ευρωβουλευτής του FN, κατηγόρησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ότι έλαβε την απόφαση με πολιτικές σκοπιμότητες, επιταχύνοντας την διαδικασία της ψηφοφορίας, ώστε να γίνει πριν από τον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία, ο οποίος διεξάγεται την Κυριακή. 
Το FN της Λεπέν συγκέντρωσε το 14% των ψήφων στον πρώτο γύρο.

Η Λεπέν, συμπλήρωσε ο Λεμπρετόν, καλωσορίζει την ευκαιρία που της δίνει η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, να επεκταθεί όσον αφορά τις επικρίσεις της εναντίον του Εστροζί.

Αποτέλεσμα εικόνας για estrosi

Η Μαρίν Λεπέν, η οποία απορρίπτει τις νομικές διαδικασίες σε βάρος της, αποδίδοντάς τους σε κάθε περίπτωση πολιτικά κίνητρα, επέλεξε να μην αποδεχθεί καμμιά από τις προσκλήσεις που της εστάλησαν για να παρουσιαστεί ενώπιον της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων. 
Διεξήγε εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές, στις οποίες διεκδικεί την έδρα του Ενάν-Μπομόν (βόρεια), ένα προπύργιό της. Αν πράγματι εκλεγεί στη γαλλική Εθνοσυνέλευση, θα πρέπει να εγκαταλείψει το ΕΚ, όπου κατέχει μια έδρα από το 2004.

Η Λεπέν κατηγορείται από τον Εστροζί για δυσφήμηση διότι είχε κατηγορήσει τον Μάϊο του 2015 τον συντηρητικό πολιτικό, ότι χρηματοδοτούσε την Ένωση Ισλαμικών Οργανώσεων της Γαλλίας (UOIF, σήμερα Μουσουλμάνοι της Γαλλίας), στην οποία ανήκουν 250 οργανώσεις και υπερασπίζεται μια συντηρητική εκδοχή του ισλάμ. 
Η Λεπέν αναφερόταν στο ότι ο δήμαρχος της Νίκαιας είχε εγκρίνει τη δαπάνη ενός σχετικά μικρού ποσού, για το ενοίκιο ενός τζαμιού στην πόλη.

Ερωτηθείσα από έναν δημοσιογράφο «(είναι ο) Εστροζί συνεργός των τζιχαντιστών;» η Λεπέν είχε απαντήσει: «όταν βοηθά κανείς τον ισλαμιστικό φονταμενταλισμό να εγκατασταθεί, να διαδοθεί, να στρατολογήσει (…) ηθικά, ναι, είναι λιγάκι συνεργός».

Σχετική εικόνα
O ΠΑΤΗΡ ΛΕΠΕΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ κ.ΠΑΣΧΟΥ!

Χθες Τετάρτη, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ήρε επίσης την ασυλία του πατέρα της προέδρου του FN, του Ζαν-Μαρί Λεπέν, επίτιμου προέδρου του ακροδεξιού αυτού κόμματος, σε βάρος του οποίου διεξάγεται έρευνα λόγω της δήλωσής του (Αύγουστος 2009) ότι «το 90% των ποινικών υποθέσεων που απασχολούν την ειδησεογραφία διαπράττονται από έναν μετανάστη, ή κάποιον γόνο μεταναστών»!
Για αυτή την δήλωσή του η γαλλική δικαιοσύνη πιθανολογείται, ότι θα του ασκήσει δίωξη για «δημόσια συκοφαντική δυσφήμηση» ρατσιστικού χαρακτήρος...

[Πηγή: 'Πενταπόσταγμα']


Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

3 σχόλια:

 1. Ἐξ ὅσων γνωρίζω, ἡ Μ. Λεπέν δέν ἔχει προσκυνήσει τόν Διάβολον, ὅπως ἔχουν κάνει ὅλοι οἱ ὑπόλοιποι γνωστοί πολιτικοί (πλήν τοῦ Paul Weston), ὁπότε δέν ἔχει θέσιν στήν Σιωνιστικήν Εὐρώπην! Τό αὐτό θά συνέβαινε καί μέ τόν Nigel Farage ἄν δέν παρῃτεῖτο ἀπό τήν Προεδρείαν τοῦ UKIP.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σέ κάθε περίπτωση, όποιος αποτολμήσει να κτυπήσει και να "ξεμπροστιάσει" το σύστημα, προβάλλοντας δημοσίως μάλιστα, όχι μόνον τις αδυναμίες του, αλλά καί την βαθιά του ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, θα κτυπηθεί αλύπητα απο τα όργανά του.
   Μήν ξεχνάμε πώς λειτουργεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο...
   Θυμηθείτε παρακαλούμε πολύ, γιατί ΑΞΙΖΕΙ στην ιερή του μνήμη, τον θ ρ υ λ ι κ ό Ιταλό ευρωβουλευτή, ήδη μακαρίτη(...) που την επομένη ημέρα που Ε Ξ Ε Υ Τ Ε Λ Ι Σ Ε τον Επίτροπό "μας" Δημ.Αβραμόπουλο στην αίθουσα της Ευρωβουλής, "τρακάρισε" και σκοτώθηκε μαζί με την σύζυγό του!... Το καινούργιο VW που οδηγούσε ...διαλύθηκε!
   Άν δεν το ξέρετε, αναφερόμεθα στον εθνικιστή Τζιανλούκα Μπουονονάνο.
   Αυτά.
   Πρός το παρόν.

   Διαγραφή
  2. Ὁ ἴδιος ἔχω βιώσει παρόμοιες καταστάσεις στήν "Ἑλλάδα," ἐπειδή ἔχω καταγγείλει ἐγγράφως καί ἁρμοδίως φαινόμενα ἀναξιοκρατίας καί κακῆς διοικήσεως στό "Ἑλληνικό" Πανεπιστήμιο. [Τά εἰσαγωγικά σημαίνουν ὅτι, συμφώνως μέ τίς ἀξίες μέ τίς ὁποῖες ἔχουμε γαλουχηθῆ, αὐτά πού περνοῦν σήμερα ἐπισήμως στήν νεολαίαν μας, εἶναι παντελῶς ξένα, ἤ μᾶλλον ἀντίθετα, μέ τήν ἠθικήν, τόν πατριωτισμόν, τήν Ὀρθοδοξίαν κ.λπ., τά ὁποῖα βεβαίως καταργοῦν σταδιακῶς μέ ἀντισυνταγματικούς καί ἀνηθίκους νόμους, καθώς καί μέ τόν ἐποικισμόν τῆς "Ἑλλάδος" μέ μουσουλμάνους "πρόσφυγες" (διάβαζε αὐριανούς τζιχαντιστάς).]

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!