Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Η Ε λ λ η ν ι κ ή ΣΗΜΑΙΑ, δεν επιτρέπεται ΟΥΤΕ να καίγεται, ΟΥΤΕ να βεβηλώνεται, ΟΥΤΕ να χλευάζεται, ΟΥΤΕ να λοιδορείται με ...ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!

Α  Ν  Ι  Ε  Ρ  Ο  Ι  !


(ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ, ΑΠΟ ΑΙΩΝΩΝ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ!)
Η ελληνική σημαία συμβολίζει τους ιστορικούς αγώνες της φυλής μας, συμπυκνώνει την ταυτότητά μας, την μνήμη των παππούδων μας, το αίμα των ηρώων μας και σκεπάζει τους νεκρούς μας! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικη σημαια
Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικη σημαια

Δεν επιτρέπεται ούτε να καίγεται, ούτε να βεβηλώνεται, ούτε να χλευάζεται, ούτε να λοιδορείται με πολύχρωμα σχέδια απεικονίζοντα την χυδαιότητα και τον αρρωστημένο τρόπο συνευρέσεως φρικτών μειοψηφιών, οι οποίες ανάγουν σε νόημα και σκοπό της δυστυχισμένης τους ζωής, τον διεστραμμένο ηδονισμό, την οικτρή αυτοϊκανοποίηση και την πρόστυχη μεταχείριση του ιερού ανθρωπίνου προσώπου σαν ...χασάπικο.

'Pentapostagma
-------------------------------

[Σχόλιο από 'The Secret Real Truth': 
Η προσβολή εθνικού συμβόλου ειναι ποινικώς ΚΟΛΑΣΙΜΗ πράξη, σύμφωνα με το νόμο και διώκεται. Που είναι ο Eισαγγελέας;;; ]

Σχετική εικόνα

Ας δούμε λοιπόν τι λέει το Άρθρο 188 περί προσβολής συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας http://www.dsa.gr/e-%..


1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του, ή ηχητικά παρεμποδίζει την δημόσια ανάκρουση του Εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη, ή χρηματική ποινή.


2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται, όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής, ή θρησκευτικής σημασίας, καθώς και σε χώρους φυλάξεως νεκρών, ή νεκροταφεία, ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του, ή την τέφρα του από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. Δείτε απο που κρατάει η σκούφια της σεξουαλικής απελευθέρωσης,
    Οι Μπολσεβίκοι έκαναν κατάσχεση γυναικών και τις πάντρευαν στανικώς με κομμουνιστές δια νόμου.

    http://redskywarning.blogspot.gr/2013/10/blog-post_23.html

    φυσικά η κομμουνιστική Ζώσα εκκλησία σφύριζε αδιάφορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!