Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

ΑΦΗΣΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ Κ Α Τ Α Ζ Η Τ Ο Υ Μ Ε Ν Ο (!!!) Πακιστανό, που είχε "ερυθρά αγγελία" απο την 'Ιντερπόλ' !!!


Φωτογραφία αρχείου(ΓΙΑΤΙ; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ;)
Ο 25χρονος Ahmed Waheed έχει δολοφονήσει δύο άτομα στη χώρα του - Ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι δεν έπρεπε να εκδοθεί, γιατί κινδυνεύει η ζωή του - Στις 26 Απριλίου έληξε η περίοδος κράτησεώς του στην Αμυγδαλέζα!
Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη, ότι οι ελληνικές αρχές άφησαν ελεύθερο (!!!) έναν 25χρονο Πακιστανό, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί «ερυθρά αγγελία» από την Ιντερπόλ για διπλή δολοφονία στην πατρίδα του!
Αποτέλεσμα εικόνας για πακιστανική σημαία
Ο Ahmed Waheed ήταν κρατούμενος στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην Αμυγδαλέζα μέχρι τις 26 Απριλίου, οπότε και έληξε ο χρόνος επιτρεπτής κρατήσεως. Έκτοτε κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, αν και από τις αρχές, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, έχει χαρακτηριστεί ως «εξαιρετικά επικίνδυνος»...

Παράλληλα όπως καταγγέλλει ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων του, Παναγιώτης Μπαϊλακτάρης, ο 25χρονος έχει υποβάλει αίτηση χορηγήσεως ασύλου που εκκρεμεί. 
«Οι αρχές όφειλαν να έχουν αντιμετωπίσει το αίτημά του για άσυλο πολύ πριν λήξει ο ανώτατος επιτρεπόμενος χρόνος κρατήσεως ενός ατόμου που αποτελεί κίνδυνο και για την εθνική ασφάλεια αλλά και για την δημόσια τάξη» προσθέτει ο δικηγόρος.

Ο Ahmed Waheed στις 2 Ιουλίου 2014 με τη συμμορία του, που «πουλούσε» προστασία σε καταστήματα, δολοφόνησε δύο άτομα στο Πακιστάν. 

Όταν εντοπίστηκε στην Θήβα στις αρχές του περασμένου Ιουνίου ο 25χρονος υποστήριξε, ότι κινδυνεύει με θανατική ποινή στο Πακιστάν και γι' αυτό ζήτησε να μην εκδοθεί στη χώρα του.

Αν και δικαστήριο στο Ναύπλιο έκρινε, ότι έπρεπε να εκδοθεί, ο Πακιστανός προσέφυγε στον Άρειο Πάγο, που έκρινε ότι δεν πρέπει να συμβεί αυτό, γιατί όντως κινδυνεύει στη χώρα του με θάνατο. 
Έτσι ο 25χρονος κατέληξε στην Αμυγδαλέζα, από την οποία έφυγε τον Απρίλιο...

[Πηγή:http://www.protothema.gr/greece/article/681774/afethike-eleutheros-pakistanos-katazitoumenos-me-eruthri-aggelia-tis-iderpol/]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!