Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

ΗΤΑΝ ΑΘΩΟΣ ο Αιθίοπας, ΑΛΛΑ τόν ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΕ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ!!! ΚΑΙ ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ! Ποινή; 100 ημέρες ..."κοινωνικής εργασίας"!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΔΩ, ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΥΝΤΣΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ "ΧΑΛΑΡΑ" ΜΕ ...100 ΜΕΡΟΥΛΕΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" ; ; ;
ΤΙ ΛΕΤΕ;



Σε Δίκη είχε κληθεί «γενναίος» Ισραηλινός, επειδή συμμετείχε στο ...λιντσάρισμα ενός κακομοίρη από την Ερυθραία (της Αιθιοπίας).
Όλα άρχισαν όταν – προ τριετίας - ένας Ισραηλινός Άραβας εξαπέλυσε επίθεση στην πόλη Μπερσίμπα, ανοίγοντας πύρ σε σταθμό λεωφορείων, με αποτέλεσμα να σκοτώσει έναν στρατιώτη και να τραυματίσει ακόμη 11 ανθρώπους προτού πέσει νεκρός από τις σφαίρες της αστυνομίας.

Σχετική εικόνα




Στην διάρκεια του επεισοδίου ένας φρουρός ασφαλείας πυροβόλησε τον Χαφτόμ Ζαρχούμ, έναν αιτούντα άσυλο από την Ερυθραία, πιστεύοντας (;;;) ότι αυτός ήταν ο δράστης της επιθέσεως. 
Ο άφταιγος κακομοίρης βρισκόταν στο έδαφος αιμόφυρτος, όταν πλήθος «γενναίων» του «εκλεκτού» λαού, πέρασε την κορδέλλα ασφαλείας της αστυνομίας και του επιτέθηκε, κλωτσώντας και χτυπώντας τον! 
Τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.


Αποτέλεσμα εικόνας για ερυθραια αφρικη χαρτης


Η ποινή του σκληρού ρατσιστού ΞΕΡΕΤΕ ποιά είναι; 
Μπορείτε να υποθέσετε ίσως;
Μόλις ...100 ημέρες κοινωνική εργασία και καταβολή αποζημιώσεως 550 δολλαρίων (!) στην οικογένεια του λιντσαρισθέντος!


Αυτός είναι ο σιωνισμός, που μας παραδίδει – δια των εν Ελλάδι τσιρακιών του - και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΤΑΤΑ αλλά και ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ μαθήματα «αντιρατσισμού»!

[ΠΗΓΗ:https://ethnikismos.net/2018/07/06/%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1/]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!