Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

Η Ολιγαρχική Χούντα των 152 δεν είναι νόμιμη κυβέρνηση


Η Ολιγαρχική Χούντα των 152 έχει σφετεριστεί τη λαϊκή Κυριαρχία και τις εξουσίες που απορρέει από αυτή. Δεν κυβερνάει εν ονόματι του Ελληνικού λαού, αλλά εν ονόματι του ΝΑΤΟ, της Μερκελ, του ΔΝΤ και του Σόρος .
Άλλωστε   και ο Θεόδωρος Πάγκαλος το 1925 και ο Ιωάννης Μεταξάς το 1936, που τους αποκαλούν δικτάτορες είχαν λάβει ψήφο εμπιστοσύνης.Ο Πάγκαλος από 185 και ο Μεταξάς από 241. Ο Τσιπρέσκου Μακεντόνσκυ έλαβε μόνο από 152. Δεν βλέπω επομένως σε τι υπερτερεί; 

Ο Τσιπρέσκου Μακεντόνσκυ και ο Τζώνυ Καημένος, είναι Βασάλοι του Ανθύπατου Τζέφρυ. 
Στην Δημοκρατία κυβερνάει η πλειοψηφία. 


Στην Ολιγαρχική Χούντα ΝΑΤΟ-ΔΝΤ, των Τσιπρέσκου Μακεντόνσκυ-Τζώνυ Καημένου, το 14% , με τη βία, με συλλήψεις απειλές και διώξεις αποφασίζει για το 80%. 
Το λέει και το Σύνταγμα.Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας καιτων εξουσιών που απορρέουν από αυτή, διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. 

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».


Οι αποφάσεις και απειλές του ΣΥΡΙΖΑ για να επιστράτευση της ΟΠΛΑ είναι επομένως αντισυνταγματικές και αποτελούν εκτροπή του πολιτεύματος.


[Πηγή]http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2018/07/152.html
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!