Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Η Αυστρία κλείνει 300 τζαμιά και διακόπτει την χρηματοδότηση σε ισλαμικά ιδρύματα


Το μεταναστευτικό άρχισε να ξαναφουντώνει, με τα ευρωπαϊκά κράτη αυτή τη φορά να αντιδρούν αρνητικά με προεξάρχουσα την Αυστρία. 

Η Αυστρία φοβούμενη τις επιπτώσεις της παράφρονας πολιτικής της πολυπολιτισμικής κοινωνίας πήρε την απόφαση να κλείσει 300 τζαμιά στη χώρα, να κόψει τις οικονομικές επιχορηγήσεις σε ισλαμικά ιδρύματα, και να επιβάλλει την ανάγνωση του Κορανίου υποχρεωτικά μόνο στη γερμανική γλώσσα απαγορεύοντας αυστηρά την ανάγνωση του σε άλλη γλώσσα όπως αραβικά ή τουρκικά.


Από τον Ντίνο Ζήσου

Φοβούμενοι για τις Πύλες του «Άδη» που ανοίξανε στη χώρα εισάγοντας αθρόα λαθρομετανάστες, και «χαιδεύοντάς» τους για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, κατάλαβαν ότι εξέθρεψαν μια «Λερναία Ύδρα» που απειλεί να εξαφανίσει τη χριστιανική λευκή Αυστρία. Συνειδητοποίησαν επίσης ότι η ανάγνωση του Κορανίου στα αραβικά ή στα τουρκικά επιτρέπει στους ιμάμηδες να κατευθύνουν νεαρούς τζιχαντιστές σε παράνομες πράξεις, αφού μπορούν να δίνουν ό,τι ερμηνεία θέλουν στα εδάφια του Κορανίου χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

Ένα καινούργιο νομοσχέδιο προωθείται στην αυστριακή βουλή σύμφωνα με το οποίο η αυστριακή κυβέρνηση θα προχωρήσει στο άμεσο μέλλον στο κλείσιμο 300 παράτυπων μουσουλμανικών τζαμιών που λειτουργούν στην αυστριακή επικράτεια.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το αυστριακό κόμμα «Νέα Αυστρία» προωθεί στην αυστριακή βουλή ένα νομοσχέδιο για το κλείσιμο 300 τζαμιών που σήμερα λειτουργούν στην Αυστρία, ενώ θα απαγορέψει κάθε εξωτερική οικονομική επιχορήγηση σε ισλαμικά ιδρύματα. 


Εκείνο όμως που εξόργισε τους ισλαμιστές, είναι ότι σύμφωνα με το νέο αυστριακό νόμο το Κοράνι όταν αναγιγνώσκεται δημόσια στην Αυστρία, θα αναγιγνώσκεται υποχρεωτικά μόνο στην τοπική γερμανική γλώσσα και απαγορεύεται αυστηρά η ανάγνωση του Κορανίου σε άλλη γλώσσα όπως αραβικά ή τουρκικά.

Επανάσταση στις Δίαιτες! Χάσε 10 Κιλά Μέχρι να Μπει ο Αύγουστος!

Οι βίαιες διαδηλώσεις πριν από λίγες μέρες στην Κολωνία της Γερμανίας κατά των Σαλαφιστών μουσουλμάνων και κατά της προβολής των ισλαμικών προτύπων στην καθημερινή ζωή των Αυστριακών, καθώς και οι αντιδράσεις κατά της προώθησης του Ισλάμ σε μια σειρά άλλων χωρών όπως το Βέλγιο, την Αγγλία, το Λουξεμβούργο κ.λπ. σκιαγραφούν ένα άκρως εύφλεκτο τοπίο που έχει αρχίσει να ανησυχεί έντονα τους θιασώτες της προώθησης του Ισλάμ στην Δύση. 

Μόνο που οι θιασώτες δεν είναι μόνο Τούρκοι και Σαουδάραβες αλλά και Νεοταξίτες που επιθυμούν τη διάλυση των δυτικών κοινωνιών, των εθνοτήτων και των θρησκειών, μέσω συγκρούσεων που θα διεξάγονται σε ανομοιογενείς γειτονιές και συνοικίες στις δυτικές πρωτεύουσες. 

Τότε θα είναι εύκολο να παρουσιαστεί η λύση της μιας θρησκείας, του ενός κράτους, και της μιας οικονομίας σε Ευρώπη στην αρχή και στον υπόλοιπο κόσμο αργότερα. Μετά το σοκ που υπέστη η ευρωπαϊκή Κοινή Γνώμη βλέποντας την παραβατικότητα των ισλαμιστών σε όλη την Ευρώπη, απαίτησε να παρθούν μέτρα για την προστασία των πολιτών.

Η απαγόρευση της ανάγνωσης του Κορανίου στα τουρκικά ή αραβικά αποσκοπεί στο να εμποδιστεί ο οποιοσδήποτε ιμάμης να μπορεί να δώσει ερμηνείες σε εδάφια του Κορανίου που να προτρέπουν σε παραβατικές πράξεις, ή σε εξεγέρσεις εναντίον των «απίστων» αυτοχθόνων. 

Πλέον οι ιμάμηδες θα καταγράφονται για αυτά που λένε και θα διώκονται ποινικά. Η χρηματοδότηση στα ισλαμικά ιδρύματα καταργείται γιατί αυτά με τη σειρά τους χρηματοδοτούν οργανώσεις τύπου Αλ Νούσρα, κάτι το οποίο οι Δυτικοί το γνώριζαν αλλά έκαναν πως δεν το ήξεραν. 

Τώρα όμως που όλα έχουν αποκαλυφθεί προσπαθούν να αποδεσμευθούν τάχιστα. Η απαγόρευση των 300 παράτυπων τζαμιών, αποσκοπεί στην κατάργηση των κέντρων στρατολόγησης των τζιχαντιστών τους οποίους μετά τους διοχετεύουν τα ισλαμικά δίκτυα σε διάφορες ισλαμικές χώρες. 

Σημειώνεται ότι εδώ στην Ελλάδα έχει κυκλοφορήσει βίντεο – «ντοκιμαντέρ» το οποίο κατηγορεί τους Έλληνες για θρησκευτικό φανατισμό και ότι η Ελλάδα εμποδίζει τους παράνομους λαθρομετανάστες να έχουν τους χώρους λατρείας τους. 

Στην Αυστρία ξύπνησαν προφανώς έγκαιρα, και περνάνε στην αντεπίθεση. Εδώ αντίθετα έχουμε «προοδευτικούς» που εκστασιάζονται με την ιδέα ότι θα φτιάξουμε τζαμιά με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου για τους παράνομους λαθρομετανάστες μουσουλμανικού θρησκεύματος. 

Ο Έλληνας έχει γαλουχηθεί με την Ορθοδοξία, το Μέτρο και τη Διαλεκτική των Αρχαίων Ελλήνων όπως και την ελληνική μυθολογία, όπου τους έχει μάθει να είναι ελεύθεροι και να σέβονται το άβατο του διπλανού κάτι που το Ισλάμ δεν το κάνει. 

Φανταστείτε ένα πλάνο με την Ακρόπολη και ηχητική υπόκρουση τον ιμάμη να καλεί σε προσευχή τους μουσουλμάνους, μια εικόνα που στους Έλληνες προκαλεί αποστροφή, αφού δημιουργεί συνειρμούς με την οθωμανική κατοχή. 

Ακόμα και οι καλοπροαίρετοι και νόμιμοι μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες κατανοούν την ευαισθησία του Ελληνικού Λαού και δεν παίζουν με τις αξίες του και το ιστορικό του παρελθόν.

Μένει να δούμε την αντίδραση της χώρας μας και ειδικότερα της κοινωνίας.

«Τριβέλι Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!