Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018

ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ… 104 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σαν η χώρα των απολεσθέντων παιδιών, χαρακτηρίζει την Τουρκία μια Τουρκάλα δημοσιογράφος, η Asu Maro στην εφημερίδα Milliyet!

Συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτει η Τουρκάλα δημοσιογράφος, από το 2008 μέχρι το 2016, δηλαδή μέσα σε 8 χρόνια σύμφωνα με στοιχεία της τουρκικής στατιστικής υπηρεσίας έχουν χαθεί 100.000 παιδιά, ενώ τα νούμερα ακολουθούν αύξουσα πορεία τα δυο τελευταία χρόνια.

Το γεγονός αυτό δείχνει ένα μεγάλο πρόβλημα που έχει πολλές διαστάσεις, αλλά φέρνει ξανά στην επικαιρότητα το παλιό ζήτημα της εμπορίας μικρών παιδιών που απάγονται από την μαφία για να εμπορευτούν όργανα, ή να πέσουν θύματα βιασμού και κακοποίησης.

Τις τελευταίες μέρες το θέμα έχει κυριαρχήσει στην επικαιρότητα από την εξαφάνιση δυο κοριτσιών, της Eylül και της Leyla, μια εξαφάνιση που κινητοποίησε τις αρχές για να ανευρεθούν.

Το σίγουρο είναι πως η Τουρκία αναδεικνύεται για άλλη μια φορά σαν χώρα της ανασφάλειας και των μεγάλων επιχειρήσεων της μαφίας..

Πάντως οι τουρίστες που πάνε εκεί ας… προσέχουν τα παιδιά τους![Πηγή]http://nikosxeiladakis.gr/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!