Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ «ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ»




(ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ (Ο Λ Α!) ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ  ...Ο Χ Ι !)
Ένας νέος νόμος εγκρίθηκε σήμερα στο Ισραήλ, μετατρέποντάς το επισήμως σε «κράτος-απαρτχάιντ», όπως ήταν παλαιότερα η Νότιος Αφρική, των φυλετικών διακρίσεων.
Αποτέλεσμα εικόνας για ISRAELI PARLIAMENT

Πρόκειται για τον νόμο περί «εβραϊκού έθνους-κράτους», ο οποίος εγκρίθηκε με 62 ψήφους υπέρ έναντι 55 κατά και δύο αποχών. 

Σύμφωνα με πανηγυρική δήλωση του πρωθυπουργού Νετανιάχου, μετά το πέρας της διαδικασίας ψήφισης του νόμου: «Αυτή είναι μια καθοριστική στιγμή στα χρονικά του Σιωνισμού και στην ιστορία του Κράτους του Ισραήλ»!

Ο νόμος αυτός ορίζει αυτό ακριβώς που απορρίπτουν μετά βδελυγμίας ως ...«ρατσιστικό» οι σιωνιστές και τα τσιράκια τους για τα υπόλοιπα έθνη της γης, ότι «το Ισραήλ είναι η ιστορική πατρίδα του Εβραϊκού λαού και αυτός έχει το αποκλειστικό δικαίωμα στην εθνική αυτοδιάθεση σε αυτό».

Αποτέλεσμα εικόνας για ISRAELI PARLIAMENT

Μεταξύ των άλλων, ο νόμος καταργεί (!) την αναγνώριση της αραβικής ως επίσημης γλώσσας, ισότιμης με την εβραϊκή, υποβαθμίζοντάς τη σε ένα «ειδικό καθεστώς», επιτρέποντας πάντως τη συνέχιση της χρήσης της σε κάποιους κρατικούς θεσμούς. Σημειωτέον, ότι την αραβική γλώσσα ομιλούν 1,8 εκατ. Άραβες πολίτες του Ισραήλ (πολίτες δευτέρας κατηγορίας…), ήτοι το 20% του πληθυσμού του Ισραήλ.

Σχετική εικόνα

Πρόκειται βεβαίως για έναν νόμο ορισμό του «ρατσισμού» (σύμφωνα με τα νεοταξίτικα πρότυπα), ο οποίος ρατσισμός όμως, επιτρέπεται ΜΟΝΟΝ για το κράτος του Ισραήλ και ...α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι   για όλα τα υπόλοιπα κράτη, που θέλουν να εξασφαλίσουν την εθνική τους κυριαρχία!

https://ethnikismos.net/2018/07/19/%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%84%CF%89%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CF%84-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%B7%CE%BB-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!