Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

" Έ π ε σ α ν "; Τί λές ρέ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ Π Α Λ Ι Ο Π Α Ι Δ Ο ; ; ;

Σχετική εικόνα

Καλά, απο Ιστορία το είχαμε καταλάβει πώς δεν ΣΚΑΜΠΑΖΕΙ ούτε 'γρί'! Αλλά όλα έχουν ένα όριο. Όπως και η υπομονή των Ελλήνων και η όποια ανοχή τους, άν υποτεθεί ότι υφίσταται ΑΚΟΜΑ ανοχή των πολιτών, όταν αυτός ο διεθνιστής μαρξιστής και ΟΛΕΤΗΡΑΣ - ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ δεν έχει αφήσει πλέον τίποτε όρθιο στην Ελληνική κοινωνία!
Σχετική εικόνα

Όταν όμως ΔΕΝ γνωρίζει ΚΑΘΟΛΟΥ, δεν είναι καλύτερα να σιωπά; Ή έστω να ερωτήσει ΠΡΟΤΟΥ μιλήσει δημοσίως, έναν άλλον άν - λέμε τώρα... - υπάρχει γύρω του κάποιος που "νοιώθει" απο Ιστορία.

Σχετική εικόνα

Αναφερόμενος λοιπόν ο πρώην ΚΝΙτης στους ηρωϊκούς μας νεκρούς του Βορειοηπειρωτικού Αγώνος, έκανε το τραγικό ΛΑΘΟΣ να πεί την λέξη "χάθηκαν" !!!

Σχετική εικόνα

Θά έπρεπε ΑΜΕΣΩΣ να σπεύσει κάποιος να του τονίσει, ότι οι στρατιώτες εν πολέμω, δεν "χάνονται"! Οι στρατιώτες κύριε Alexis, "πίπτουν" υπέρ πατρίδος και μάλιστα  Μ Α Χ Ο Μ Ε Ν Ο Ι  !!!

Σχετική εικόνα

Ο σωστός όρος λοιπόν, θα ήταν "έπεσαν"! Αλλά τί να περιμένει κανείς απο έναν σκληρό και κυνικό διεθνιστή και 'φυτό' της ΚΝΕ και του Περισσού, να αντιληφθεί την διάκριση εννοιών και ιστορικών γεγονότων;

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!