Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ = ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΑΙ (ατελείωτα!) φ ι λ ο χ ρ ή μ α τ ο ς !!!

KOMMOYNIΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ; ; ; 

Σχετική εικόνα

Μια ωραιότατη «φάμπρικα», που θυμίζει τις μεθόδους χρηματοδοτήσεως του Κ.Κ.Ε., είχε βρει ο τετράπαχος σύντροφος Κίμ της Βόρειας Κορέας, για να τα… "κονομάει", αποκάλυψε η αμερικανική εφημερίδα 'Wall Street Journal'.
Αποτέλεσμα εικόνας για NORTH KOREAN KIM

Η εφημερίδα επικαλείται τον Τάε Γιονγκ Χο, πρώην διπλωμάτη του κομμουνιστικού καθεστώτος, που αυτομόλησε πριν από δύο χρόνια στη Νότια Κορέα, σύμφωνα με τον οποίο, η Πιονγιάνγκ διεμήνυσε στο Τελ Αβίβ ότι θα σταματούσε να βοηθά την Τεχεράνη στην ανάπτυξη του πυραυλικού της προγράμματος, με αντάλλαγμα ένα  δ ι σ ε κ α τ ο μ μ ύ ρ ι ο    δ ο λ λ ά ρ ι α   σε μετρητά!

Αποτέλεσμα εικόνας για Α BILLION DOLLARS

Σχετική εικόνα


Την πρόταση, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τάε, μετέφερε ο πρεσβευτής της Βόρειας Κορέας στη Σουηδία Σον Μου Σιν, στον Ισραηλινό ομόλογό του Γεδεών Μπεν Αμί σε μια καφετέρια στη Στοκχόλμη το 1999.

Σχετική εικόνα

Βέβαια, η εφημερίδα υποστηρίζει, ότι το Ισραήλ απέρριψε την πρόταση, αλλά προσφέρθηκε λίγες ημέρες αργότερα να στείλει… ανθρωπιστική βοήθεια σε τρόφιμα στην Πιονγιάνγκ, δηλαδή να πληρώσει σε είδος.

Σχετική εικόνα

https://ethnikismos.net/2018/07/14/%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84/

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-

Έτσι ήσαν ΑΝΕΚΑΘΕΝ οι κομμουνιστές. 
Νά  α ρ π ά ξ ο υ ν  απ' όπου γίνεται, όσα περισσότερα γίνεται, ενώ πρώτη μέθοδος - πρίν το ...μαχαίρι! - τί άλλο, ο εκβιασμός!
Σίγουρα εδώ, το να "άρπαζε" μετρητά και μάλιστα σε δεκαψήφια (!) ποσά, ο χοντρούλης απο το Τέλ-Αβίβ δεν ήταν και το ευκολώτερο πράγμα...

Κάποιοι άλλοι όμως ερυθρο-αγριο-κατσαπλιάδες επί κατοχής εν Ελλάδι, ΑΡΠΑΞΑΝ ότι βρήκαν και δεν βρήκαν, απο τον φτωχό λαό, αφού εννοείται πρώτα τον έστειλαν "στας αιωνίους Μονάς" με την  φ α λ τ σ έ τ α ! 

Χώρια τα αρκετά εκατομμύρια χρυσές λίρες που ΤΣΕΠΩΣΑΝ απο τις ρίψεις των αγγλικών αεροπλάνων...

Σχετική εικόνα

ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!
Έτσι για να ΜΗΝ ξεχνιόμαστε ορισμένοι... 

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!