Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ. Ο Μητροπολίτης Μαντινείας για τη συμφωνία των Πρεσπών: Έδωσαν τη Μακεδονία και πήραν μια γραβάτα να κρεμαστούμε όλοι. - ΒΙΝΤΕΟ



Δριμεία επίθεση στην Κυβέρνηση για την πρόσφατη συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Μαντινείας, Αλέξανδρος σε χαιρετισμό του σε σε εκδήλωση αφιερωμένη στην Μικρά Ασία που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη.   «Η Ελλάδα δεν πεθαίνει, αν εμείς οι νεοέλληνες...

στηρίξουμε τη ζωή μας στην πίστη στον Χριστό, στην αγάπη στην πατρίδα και στη στοργή στην οικογένεια. Αυτά είναι τα τρία θεμέλια της ελληνικής ζωής», ανέφερε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και συμπλήρωσε:

 «Σήμερα δυστυχώς κάποιοι μας ενέπαιξαν και μας εξαπάτησαν. Μας είπαν δώστε μας την κυβέρνηση και ο λαός θα είναι στην εξουσία. Και εμείς τους πιστέψαμε και τους δώσαμε την εξουσία, αλλά ο λαός ζει στην δυστυχία. Κοιτάξτε τους νόμους που ψηφίζει όλο αυτό το διάστημα η Βουλή. 

Όλοι οι νόμοι είναι εναντίον της οικογενείας. Κοιτάξτε την πολιτική που ακολουθούν οι πολιτικοί μας. Όλα είναι εναντίον της πίστης».  

Εν συνεχεία ο Μητροπολίτης Μαντινείας σχολίασε και το Σκοπιανό, αναφέροντας: «Δώσαμε το όνομα μας σε εκείνους, που δεν υπήρχαν στον κόσμο και εμφανίστηκαν τον έβδομο αιώνα στην ιστορία της Ευρώπης. 

Κι όμως διεκδίκησαν να ονομάζονται Μακεδόνες. Και εμείς ελαφρά την καρδία δώσαμε την Μακεδονία και πήραμε μια γραβάτα, για να την κάνουμε θηλιά στο λαιμό μας και να πάψουμε να υπάρχουμε, για να μην ντρεπόμαστε πια στην κοινωνία των λαών». 

Δείτε το βίντεο από το drt915news:




[Πηγή]https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2018/07/blog-post_705.html
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!