Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

«Ο Τσίπρας μεγάλωσε με τις ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ του Π α τ τ α κ ο ύ» !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Παττακός, παπαδόπουλος, μακαρέζος
Η ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ 'ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ' ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ
ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ. ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΚΑΡΕΖΟΣ. 

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς σχολίασε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός την υπόθεση της ρύθμισης των δανείων της οικογένειας Τσίπρα. 
Ο κ. Ψαριανός μιλώντας στόν ραδιοφωνικό σταθμό 'ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1' δήλωσε χαρακτηριστικά, πως «Ο Τσίπρας μεγάλωσε με τις εργολαβίες του Παττακού» και παρέπεμψε στην δικαιοσύνη για την συγκεκριμένη υπόθεση, τονίζοντας ότι υπάρχουν σημεία που χρειάζονται διευκρινίσεις από την οικογένεια του πρωθυπουργού...

Αποτέλεσμα εικόνας για Παττακός, παπαδόπουλος, μακαρέζος


«Ουδέν κρυπτών υπό τον ήλιο, δεν μπορείς για τόσο πολύ καιρό να παραπλανάς τόσο πολύ κόσμο» σχολιάζοντας, την υπόθεση της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητος που κατέθεσαν τα αδέλφια του πρωθυπουργού για να λάβουν έργο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ειδικότερα ο κ. Ψαριανός τόνισε: «Η δικαιοσύνη θα προσπαθήσει να κάνει τη δουλειά της» και συμπλήρωσε ότι: «υπάρχουν εργαλεία επιρροής της δικαιοσύνης πόσο μάλλον για τον αδελφό και την αδελφή κάποιου κορυφαίου στελέχους της κυβέρνησης ο οποίος έπαιρνε πλαστές ενημερότητες και αυτοδανειοδοτούσε τις επιχειρήσεις του.

Αποτέλεσμα εικόνας για Παττακός, παπαδόπουλος, μακαρέζος
Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ
ΗΠΑ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΝΙΞΟΝ!

Κάτι μπαμπάδες είχαν μια άλλη εταιρεία που την έλεγαν 'ΣΚΑΠΑΝΕΑ' η οποία αυτοχρηματοδοτούνταν από τη χούντα , αυτοχρηματοδοτούσε τον εαυτό της, έφτιαξε τους μισούς δρόμους της Κρήτης και σε πολλά μέρη της Ελλάδας δημόσια έργα. 

Έπαιρνε, δεξαμενές, λιμάνια , δρόμους… από τον Παττακό, από τον Μακαρέζο, από τον Παπαπδόπουλο και αυτή είναι μια εταιρεία στην οποία συμμετείχε ο Παύλος Τσίπρας (πατέρας του πρωθυπουργού), ο Ηρακλής Τσίπρας - ο αδελφός του, θείος δηλαδή του κορυφαίου στελέχους της ψεκασμένης Αριστεράς ….».

Σχετική εικόνα

Συμπλήρωσε επίσης: Μια δύο-τρεις προσπαθείς να δικαιολογήσεις τις επιλογές σου ως πολίτης, προσπαθείς να μην γίνεις κοψοχέρης, να μην χτυπάς το κεφάλι σου τον τοίχο να μην μουντζώνεσαι στον καθρέφτη. Προσπαθείς, προσπαθείς, βρίσκεις δικαιολογίες αλλά υπάρχει κι ένα όριο. 

Από ένα σημείο και μετά καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν θέματα σοβαρά. Ότι το ηθικό πλεονέκτημα ήταν ένα τεράστιο παραμύθι κι ότι υπάρχει ένα τεράστιο ηθικό μειονέκτημα, γιατί δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδης αστική αξιοπρέπεια. 
Δηλαδή ένας αριστερός διαχειριστής της εξουσίας μπορεί να την διαχειριστεί με τόσο άθλιο τρόπο που δεν υπάρχει χειρότερος. Δεν μπορείς όμως συνεχώς να κρύβεσαι.

Περί οικογενειοκρατίας

Ο κ. Ψαριανός εξαπέλυσε παράλληλα επίθεση και για το θέμα της οικογενειοκρατίας τονίζοντας: «Αυτά δεν τα ξέρει ο κόσμος και όταν τα πεις θα σε πουν ακροδεξιό φασίστα. Και αυτό το στέλεχος της Αριστεράς μιλάει για άλλους για οικογενειοκρατεία … δηλαδή εσύ που μεγάλωσες; Δεν μεγάλωσες με τις εργολαβίες του Παττακού; Όχι εσύ ο ίδιος , η οικογένειά σου….

Σχετική εικόνα

Μια που μιλάμε για οικογενειοκρατίες», ανέφερε και τόνισε: «Εδώ έχουμε μια αριστερή προοδευτική κυβέρνηση η οποία δανειοδοτεί το συγγενολόϊ της, αλλάζει μέσα στην νύχτα (!) με τροπολογία το νόμο για να καλύψει την πλαστογραφία και ότι άλλο, με βάση τα ρεπορτάζ των 'Παραπολιτικών', που ήταν εξαιρετικά διαφωτιστικά και καθόλου «κατά παραγγελία» όπως είπε κάποιο κοριτσάκι της πρώτης φοράς ψεκασμένης αριστεράς… 

Υπάρχουν στοιχεία, υπάρχουν οι βεβαιώσεις από το 'ΤΣΜΕΔΕ' (Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων) ότι ποτέ δεν κόπηκε τέτοια ενημερότητα… είναι στοιχεία ακλόνητα» κατέληξε ο βουλευτής του Ποταμιού.

[http://ixnos.blogspot.com/2018/07/blog-post_19.html/Φωτογραφίες επιλογή της 'ΟδύσσειαςΤV']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!