Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΛΗΣΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΤΩΝ ...'ΟΥΚ' (!) ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ… ΚΟΙΜΟΤΑΝ! ('βίντεο' με τον ΙΔΙΟ τον 'ΟΥΚα'!)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΥΚ





(ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΤΟΣΚΑ
ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΟΤΙ...ΚΟΙΜΑΤΑΙ,  ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!)
Απελπιστικά  α π ε ρ ί σ κ ε π τ ο ι  ληστές, μπούκαραν σε σπίτι για να κλέψουν, το οποίο - για κακή τους τύχη - ανήκει σε εκπαιδευτή των ...'ΟΥΚ'!!!... 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΥΚ



Ενώ λοιπόν κοιμόταν με την οικογένεια του, στο σπίτι του στην Κόρινθο, άκουσε θόρυβο στην αυλή και πετάχτηκε από το κρεβάτι του. 
Βγαίνοντας έξω αναλήφθηκε έναν από τους 3 δράστες που είχαν εισέλθει στην οικία του για τη ληστεία. Ο ιδιοκτήτης έδωσε μάχη μαζί του και λόγω της εκπαίδευσεώς του τον εξουδετέρωσε άμεσα. 

Στην συνέχεια αντιλήφτηκε τον δεύτερο ληστή, ο οποίος έσπευσε για βοήθεια στον πρώτο που ήδη ήταν στο έδαφος. Ενώ πάλευε μαζί του, ο τρίτος του επιτέθηκε πισώπλατα και με το μαχαίρι που κρατούσε τον τραυμάτισε στο χέρι και στην κοιλιά. 

Ο εκπαιδευτής των 'ΟΥΚ' ήταν απροσπέλαστο εμπόδιο για τους ληστές. Αν και δεν γνώριζαν με ποιον είχαν να κάνουν άρχισαν να τρέχουν και τράπηκαν σε φυγή. 
Ο εκπαιδευτής των ΟΥΚ κατάφερε να προστατέψει την οικογένειά του από τα χειρότερα, με τους κατοίκους της περιοχής να σκέφτονται τι θα είχε συμβεί, αν στη θέση του ήταν κάποιος άλλος, που δεν είχε τη δική του εκπαίδευση.



Ο εκπαιδευτής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες (12 ράματα !) και στην συνέχεια στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, για να υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων. 


Σχετική εικόνα

Τα βλέπεις ρέ Τόσκα; 
Αυτός ο άνθρωπος δεν παρίστανε ότι… κοιμόταν και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε. 
Μήπως θα κατηγορηθεί για… ρατσισμό; 
Διόλου απίθανο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!