Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ: "ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ...ΤΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΦΠΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΦΑΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΚΑΙ Η ΦΑΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ..."!



γράφει ο Σταμάτης Κάρμαντζης (Αντιπεριφεριάρχης Β. Αιγαίου)

Και ω του θαύματος λύθηκε το θέμα του ΦΠΑ στο Βόρειο Αιγαίο!! 

Ποιες διαμαρτυρίες, ποιες κινητοποιησεις, ποια Βουλή, ποια λογιδρια, ποια υπομνήματα, ποια νησιωτική πολιτική, ποιες επιμελητηριακές μελέτες,;;;; 

Σιγά που μέτρησαν όλα αυτά για να ζήσουμε στις προγονικές εστίες των...



βασανισμένων νησιών μας στην εσχατια του Αιγαιου, συγνώμη και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, το λησμόνησα και ευτυχώς που το λέει κάθε φορά ο κ.πρόεδρος της δημοκρατιας και το θυμήθηκα!!! 

Και ξαφνικά,  το αυτονόητο δικαίωμά μας που είναι υποχρέωσή τους και που με τόση ασέβεια το περιέφεραν ως πρόβλημα αδιαπραγμάτευτο οι κυβερνώντες και προσωπικά ο κ.Τσιπρας, τώρα μας το προσφέρουν (φεύ) με πανηγυρισμούς μάλιστα (οπως και το Μακεδονικό) ως δώρο, ή με απλά Ελληνικά ως τυράκι, γιατί η φάκα ακολουθεί! 

Και ακολουθεί η ΦΑΚΑ που λέγεται μεταναστευτικό και που θα βάλει ταφόπλακα στις οποιες ελπίδες ότι για τα νησιά μας πρωτίστως, θα τελείωνε, γιατί αυτό το θέμα οπως καθαρά πλέον φαίνεται τώρα μόλις αρχίζει με ότι αυτό συνεπάγεται!!!!! 

Το επόμενο διάστημα θα δειξει για πού έβαλε πλώρη το νέο ταξίδι του κ Τσίπρα και της κυβέρνησης του και που θα μας βγαλει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[Πηγή]http://indobserver.blogspot.com/2018/07/blog-post_3.html
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!