Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΤΡΕΛΟΣ Ή ΒΑΛΤΟΣ; (ΒΙΝΤΕΟ) (βίντεο)



Μετά την συντριπτική ήττα των κόκκινων σκυλιών τους, που απέτυχαν παταγωδώς να τρομοκρατήσουν τον λαό της Μακεδονίας και κυνηγήθηκαν όπου τόλμησαν να εμφανισθούν, υπάρχει πλέον η υποψία ότι η συγκυβέρνηση των προδοτών επιστράτευσε αλλοδαπούς μαχαιροβγάλτες, που ήδη ανέλαβαν δράση!

Έτσι, αργά το βράδυ της Παρασκευής, ενώ οι διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα έξω από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης για να διαμαρτυρηθούν κατά της σύναξης των προδοτών, πορεύονταν στους δρόμους της πόλεως –και πιο συγκεκριμένα στην οδό Βενιζέλου- φωνάζοντας εθνικά συνθήματα, ένας μαχαιροβγάλτης από το Αλγέρι που καθόταν στο πεζοδρόμιο τους επιτέθηκε ξαφνικά και μαχαίρωσε στα πλευρά έναν εξ’ αυτών!



Βέβαια, ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς που επιτηρούσαν τους διαδηλωτές, αλλά εδώ προκύπτουν πολλά ερωτήματα, για τον ρόλο του αλλοδαπού μαχαιροβγάλτη και τις ενδεχόμενες σχέσεις του με παρακρατικούς αναρχοκομμουνιστές εγκληματίες! 

Δε γίνεται, στα καλά του καθουμένου, ένας άσχετος αλλοδαπός να επιτεθεί εναντίον ομάδας διαδηλωτών! 

Εδώ δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή είναι τρελός ή είναι ΒΑΛΤΟΣ! 


Επιβάλλεται να εξιχνιαστεί πλήρως και σε όλες της τις πτυχές η σκοτεινή αυτή υπόθεση, σήμερα κιόλας! 
Κι αν αποδειχθεί ότι ο μαχαιροβγάλτης ήτανε βαλτός από παρακρατικούς, το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι Τσίπρας, Καμμένος και λοιποί είναι να μεταναστεύσουν σε άλλη χώρα!




«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!