Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

(ΞΑΝ-) ΑΡΧΙΣΕ τό ΑΓΡΙΟ ...μαλλιοτράβηγμα μέσα στήν Νουδούλα! "Πλακώθηκαν" Άδωνις και Βορίδης με τον κ.Κούλη! (Για την κατάτμηση της Β' Αθηνών...)


Σχετική εικόνα
ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ, ΔΕΝ ..."ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ" ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΜΑΤΑ!
ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΒΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΩΝ
ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΑ
ΠΟΣΟ ...ΜΑΚΡΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ
Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!
Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α!


(ΤΟ  " τ ζ ά μ ι " ΞΑΝΑΡΑΓΗΣΕ ΠΑΛΙ !
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΑΓΙΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΛΛΗΣΕΙΣ...)
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, σημειώθηκε άγρια σύγκρουση μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη, χθες Πέμπτη, με αφορμή το πού θα είναι υποψήφιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μετά το σπάσιμο της Β’ Αθηνών.

Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα

Στην συνάντηση που είχαν ο κ. Μητσοτάκης του ζήτησε να είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα (Περιστέρι, Αιγάλεω κλπ). Ο κ. Γεωργιάδης όμως ΑΡΝΗΘΗΚΕ και ακολούθησε ένας ΕΝΤΟΝΟΣ διάλογος στην διάρκεια του οποίου φέρεται να είπε κάποια στιγμή στον πρόεδρο της Ν.Δ., «δεν μπορείς να παίζεις με την ζωή και την πορεία μου…».

Σχετική εικόνα

Ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε μέχρι τέλους (...) κι έτσι θα είναι τελικά υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα. 
Κατόπιν αυτού ο Κ. Μητσοτάκης έκανε την δήλωση, ότι ο ίδιος θα κατέβει στην Δυτική Αττική αν και ως αρχηγός δεν χρειάζεται σταυρό. Πάντως οι σχέσεις τους μπήκαν σε (ΝΕΑ) φάση σοβαρής δοκιμασίας.

Σχετική εικόνα

Μικρότερης εντάσεως διάλογο είχε ο Κ. Μητσοτάκης με τον Μ. Βορίδη, κυρίως με αφορμή το γεγονός ότι ως εισηγητής στον «Κλεισθένη» εκείνος την προηγούμενη ημέρα είχε επιμείνει στην σύνδεση της κατάτμησης με την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού. 

Σχετική εικόνα

Όταν ο κ. Βορίδης φέρεται να είπε ότι αυτή ήταν η σωστή θέση, ο κ. Μητσοτάκης κατά τις πληροφορίες του απάντησε «αυτό, άφησέ το να το κρίνω εγώ…»

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 

Πηγή: 'press-gr'

====================================================

Αποτέλεσμα εικόνας για Κούλης και Άδωνις

"ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΛΛΩΝΕΤΕ..." ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ... ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ("τους βάλλουν ορισμένοι" νά ...) ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ !
Τρομάρα τους!

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!