Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

ΣΚΕΤΗ Α Ν Α Γ Ο Υ Λ Α ! Μά "καλά", απο 3.000 καλεσμένους, με αυτόν (τον αρχιτουρκόσπορο) "βρήκε" να καθήσει ΔΙΠΛΑ ;;;;;;; ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!

...ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ  Τ Ρ Ι Σ Α Θ Λ Ι Α  ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΓΛΩΤΕΣ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ... 

"ΟΥΔΕ-ΠΟ-ΠΟΤΕ"!

ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ! ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ!
ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ...Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ!!!!


(ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ  Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΣΥΔΟΤΑ & ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ, ΜΑΣ  Ε Μ Π Α Ι Ζ Ο Υ Ν  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "ΜΑΣ"!)
Δέν της "έφτασε" που την "ΠΕΤΡΟΒΟΛΗΣΑΝ αγρίως" όλοι, μά ΟΛΟΙ οι Έλληνες με την απόφασή της και την επιμονή της, να παραστεί στήν απαράδεκτα και απο πολλές απόψεις και γωνίες ΥΠΕΡ-ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ 'φίεστα' της ορκομωσίας του Σουλτάνου στην Τουρκία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ (ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣΗ) ΚΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΚΡΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΟΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΣ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Η κ.ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ
ΠΕΙ, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ, ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ "ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ" ΣΤΟ (ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ)
ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ., ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΡΟ ΕΤΩΝ, ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ...

"ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ" (ΤΑΧΑ & ΔΗΘΕΝ), "ΠΡΟΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ" ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ (και η κυρία Ντόρα και ο κύριος Δ.Αβραμόπουλος) ΟΤΙ ΟΙ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΩΣ, ΑΝΕΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ, ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ!

Όπως βλέπουμε ανωτέρω στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, απο τους 3.000 καλεσμένους της μεγάλης αυτής (ΚΑΙ απερίγραπτα δαπανηρής) "κωμωδίας", η κυρία Ντόρα "μας", πήγε και κάθησε δίπλα - δίπλα και μάλιστα φωτογραφήθηκε κιόλας, με τον ΔΙΑΒΟΗΤΟ παλαιοΠασόκο πρώην μειονοτικό βουλευτή και ΠΙΣΤΟΤΑΤΟ τουρκοπράκτορα της Αγκύρας τον Χατζηοσμάν!!!

Σχετική εικόνα
ΠΑΝΤΑ Ο κ.ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ)
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ
ΑΓΡΥΠΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ,
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ...ΚΟΡΝΙΖΑ !!!
Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ = Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ!
ΔΕΙΤΕ ..."ΕΥΤΥΧΙΑ" ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ!
Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΔΩ
ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ...




Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Σχετική εικόνα
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ..."ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ" Ο ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ (ή ΔΑΒΙΔΟΓΛΟΥ...) ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Ο ΕΤΕΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ
ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΝΤΑΖΙ...

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ  Α Π Υ Θ Μ Ε Ν Ο ΘΡΑΣΟΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΕΡΟΙ
ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ
ΨΕΥΔΟ-ΚΟΥΡΕΛΟ-ΣΗΜΑΙΑ, ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ" ΘΡΑΚΗΣ!!!
ΚΑΙ ΟΥΤΕ  ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΦΟΡΑ,
ΤΟ  Π Α Ν Α Θ Λ Ι Ο ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ
ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ!

ΟΥ-ΔΕ-ΠΟ-ΤΕ!
Σχετική εικόνα
ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΟΙ ΔΥΟ (ΤΟΤΕ) ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ "ΜΑΣ", ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΧΜΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΔΕΞΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛ....
Σχετική εικόνα
ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΞΙΑ, Ή ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;
ΜΠΟΧΑ! ΣΚΕΤΗ ΜΠΟΧΑ!

Ο οποίος Χατζηοσμάν, πιό πολύ βρισκόταν κατά την διάρκεια κάθε έτους (της τότε θητείας του ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ...) στην Τουρκία, καλεσμένος και συμμετέχοντας όπως εγράφη και ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ στον Τύπο κατ' επανάληψη, σε συναντήσεις ανωτάτου επιπέδου με τους Τούρκους πολιτικούς, παρά που έμενε στην χώρα μας και στις συνεδριάσεις της Βουλής!

Ω, ΝΑΙ! ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3.000  "ΤΥΧΕΡΟΥΣ" ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ  Δ Ω Ρ Α Κ Ι Α! ΟΛΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΓΑΛΑΖΙΑ
ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΣΧΟΙΝΕΝΙΕΣ ΛΑΒΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η κ.ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΘΗΚΕ ΠΟΥ
Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕ...

Ο κύριος αυτός λοιπόν, της καρα-Πασοκικής 'καμαρίλας', ήταν εξόχως χαρακτηριστικός στο Κοινοβούλιο σε όλους πολιτικούς και μή, αφού μόλις έβγαινε απο την αίθουσα των συνεδριάσεων, όπως μαρτυρούν αρκετοί αυτόπτες, άρχιζε να μιλά στο κινητό του τηλέφωνο ΜΟΝΙΜΩΣ στα τουρκικά και ποτέ στα ελληνικά!!!

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!