Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΕΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

(ΛΕΦΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ! 
ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ "ΓΔΑΡΟΥΝ" ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ...'ΔΕΚΑΡΙΚΑΚΙ'! 
ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ "ΜΠΟΡΕΙ" ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ, ΑΝΤΕ ΨΑΞΤΕ...)
Οι τεχνικές προδιαγραφές του εγγράφου έχουν καθοριστεί και, είναι ζήτημα ημερών το υπουργείο Προστασίας του Πολίτου, να απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου παγκοσμίως.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΕΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό που αγγίζει τα 350.000.000 ευρώ, καθώς εκτός των νέων ταυτοτήτων, προβλέπει την σύναψη συμφωνίας με τον ανάδοχο και για την έκδοση διαβατηρίων. 
Η σύμβαση με την εταιρεία που προμηθεύει με αναλώσιμα την Διεύθυνση Διαβατηρίων λήγει τον Απρίλιο του 2019 και η ηγεσία του υπουργείου αποφάσισε να προχωρήσει σε λύση «πακέτο» για ταυτότητες και βιομετρικά διαβατήρια.

Τα χαρακτηριστικά

Όπως όλα δείχνουν, «η κάρτα θα ενσωματώνει τουλάχιστον εννέα πολυανθρακικά φύλλα, τα οποία συγκολλημένα με ειδικό τρόπο (συμπίεση θερμότητος) θα αποτελούν το ενιαίο υπόστρωμα του δελτίου ταυτότητος», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της 'ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ', στην μπροστινή όψη του νέου εγγράφου θα εκτυπώνεται με οπτικά μεταβλητή μελάνη και την εκτυπωτική μέθοδο της μεταξοτυπίας το σύμβολο του 'ICAO' (Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας). 

Σχετική εικόνα

Η έκδοση

Σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ στα τέλη Απριλίου, η έκδοση των νέων ταυτοτήτων θα γίνει στις αρχές του 2019. 
Στην μπροστινή πλευρά κάθε εντύπου θα αναγράφεται ο αριθμός ταυτότητος, το φύλο, το ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γεννήσεως και η ιθαγένεια του κατόχου. 

Θα υπάρχουν ακόμα η φωτογραφία, η υπογραφή και η αρχή έκδοσης του εγγράφου. 
Στην πίσω πλευρά, αντίστοιχα, θα αναγράφονται το όνομα του πατέρα και της μητέρας, καθώς επίσης ο τόπος και η ημερομηνία γεννήσεως του κατόχου. Ακόμα, θα υπάρχουν η ομάδα αίματος, ο ΑΜΚΑ και το ψηφιακό δακτυλικό αποτύπωμα, ενώ θα υπάρχει και ζώνη μηχανικής αναγνώσεως της νέας ταυτότητος.

Για την έκδοση δελτίου ταυτότητος, θα καταβάλλεται ηλεκτρονικό παράβολο ύψους 10 ευρώ.

Το ποσό καλύπτει το αντίτιμο του σώματος του δελτίου, τα έξοδα εκτυπώσεως και την δαπάνη ασφαλούς μεταφοράς των δικαιολογητικών από και προς τη Διεύθυνση Διαβατηρίων. 
Τα νέα δελτία ταυτότητας θα έχουν ισχύ μέχρι και 15 έτη για άτομα πάνω από 12 ετών.

Οι παλαιού τύπου ταυτότητες θα πρέπει να αντικατασταθούν μέσα σε διάστημα πέντε ετών από την έναρξη της διαδικασίας εκδόσεως των νέων εγγράφων.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΕΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

Στα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έκδοση της νέας ταυτότητος περιλαμβάνονται μία φωτογραφία, αίτηση εκδόσεως αντικαταστάσεως, που θα συμπληρώνεται από την αρμόδια υπηρεσία εκδόσεως, το παλαιό δελτίο ταυτότητος, καθώς επίσης μια βεβαίωση νοσηλευτικού ιδρύματος, ή υγειονομικού εργαστηρίου, στην οποία αναγράφεται η ομάδα αίματος.

[Πηγή:'pronews']

-----------------------------------------

Σχετική εικόνα

Τώρα, άν μας τα είπαν ΟΛΑ, ή τα ...μισά περί των νέων ταυτοτήτων, δηλαδή τί θα κρύβεται εντός τους, είναι ένα άλλο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ζήτημα, αφού τί εμπιστοσύνη να δείξουμε οι Έλληνες πολίτες, μετά απο ΤΟΣΟ μεγάλη και μάλιστα ΠΟΛΥΕΤΗ  κ ο ρ ο ϊ δ ί α (σε ΟΛΑ τα επίπεδα!) από κάθε εξουσία στον τόπο ; ; ; 

Όσο για την επίσημη Εκκλησία, (επειδή για αντιρρήσεις απο κόμματα ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!) άς ΜΗΝ αναμένουμε και "πολλές ενστάσεις", αναλογιζόμενοι την έως σήμερα ...Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Η  στάση της, σε σοβαρότατα ζητήματα που προέκυψαν τελευταίως.

"Π α π α φ λ έ σ σ α ς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!