Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Μά τί υποκρισία είναι αυτή; Πρώτα τους απελαύνουμε και μετά τους ... Β Ρ Α Β Ε Υ Ο Υ Μ Ε ; ; ;






(ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ:
Ή Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ  Ε Π Ι Τ Η Δ Ε Σ Ή ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΟΤΙ ..."ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ" ΟΙ ΡΩΣΟΙ!)
Με τη Διαμνημόνευση Αστέρα Αξίας και Τιμής τιμήθηκε ο ακόλουθος Άμυνας της Ρωσίας στην Ελλάδα, υποστράτηγος Gennady Mozhaev, η θητεία του οποίου ολοκληρώθηκε στη χώρα μας. 
Η σχετική απόφαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) ελήφθη ομόφωνα μετά από εισήγηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Σ
την τελετή απονομής της Διαμνημόνευσης παρέστη η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Όσο κι αν είναι απόλυτα δίκαια και ορθή η απόφαση, ακόμα κι αν το δει κανείς πέρα από όσα συνηθίζονται, δεν μπορεί κανείς να μην το συσχετίσει με την κρίση στις ελληνορωσικές σχέσεις, με την απέλαση δυο Ρώσων διπλωματών και την απαγόρευση εισόδου σε άλλα δύο πρόσωπα...

Να σημειωθεί πως η Ρωσία, παρά τις απειλές, μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε ανταπόδοση της κινήσεως. Όσον αφορά την τιμητική διάκριση από το ΥΠΕΘΑ, θα μπορούσε να ερμηνευθεί και ως μία ακόμα αποστασιοποίηση του Πάνου Καμμένου από τις επιλογές της κυβερνήσεως


[ΠΗΓΗ:https://www.defence-point.gr/news/na-se-kapso-gianni-na-se-alipso-ladi-timi-ypetha-ston-roso-akam]
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!