Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Ο Αμερικανικός κολοσσός 'Johnson & Johnson' υποχρεώνεται να ΠΛΗΡΩΣΕΙ 4.700.000.000 $ γιά 22 γυναίκες -ΘΥΜΑΤΑ! ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 9.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ! ! !

"ΣΕΙΣΜΟΣ" ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΜΕ ΤΟ 'ΤΑΛΚ' ΓΙΑ ...ΜΩΡΑ (!) ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΩΝ ΩΟΘΗΚΩΝ!

Αποτέλεσμα εικόνας για johnson & johnson

(O KAKOΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΤΟ ...ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ! Γ Ι Α Τ Ι ΑΡΑ ΓΕ;)

Το ποσό των 4.700.000.000 δολλαρίων διατάχθηκε να πληρώσει ο αμερικανικός κολοσσός Johnson & Johnson, σε 22 γυναίκες που υποστήριξαν ότι η χρήση του γνωστού 'ταλκ' της εταιρείας τους προκάλεσε καρκίνο των ωοθηκών!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για johnson & johnson

Αποτέλεσμα εικόνας για johnson & johnson

Από τις 22 γυναίκες που στράφηκαν κατά της εταιρείας, οι 6 έχασαν τη ζωή τους από καρκίνο των ωοθηκών.

Σε μία δίκη που κράτησε έξι εβδομάδες, δικαστήριο του Μιζούρι επιδίκασε στην αρχή 550 εκατομμύρια $ και στη συνέχεια πρόσθεσε 4,1 δισεκατομμύρια $ σε αποζημιώσεις.

Οι γυναίκες και οι οικογένειές τους υποστήριξαν, ότι προσβλήθηκαν από καρκίνο των ωοθηκών αφού χρησιμοποίησαν το παιδικό 'ταλκ' της εταιρείας και άλλα προϊόντα με ταλκ για δεκαετίες.

Αποτέλεσμα εικόνας για johnson & johnson

Οι δικηγόροι τους υποστήριξαν, ότι η εταιρεία γνώριζε πως το 'ταλκ' ήταν μολυσμένο με αμίαντο (!!!) από την δεκαετία του 1970 (!) αλλά δεν ενημέρωσαν το κοινό για τους κινδύνους.

Την ίδια ώρα, ο αμερικανικός κολοσσός βρίσκεται αντιμέτωπος με περίπου 9.000 υποθέσεις, που αφορούν το σήμα κατατεθέν προϊόν της, το παιδικό 'ταλκ'.

Αποτέλεσμα εικόνας για johnson & johnson

Η 'Johnson & Johnson' δήλωσε βαθιά ....απογοητευμένη (; ; ; ; ; ;) και αποφασισμένη να ασκήσει έφεση.

[Πηγή:https://olympia.gr/2018/07/13/johnson-johnson-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B9/]
"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!