Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Ελληνοαλβανικός «πόλεμος» – Τα Τίρανα συνέλαβαν Έλληνα αστυνομικό στους Αγίους Σαράντα – Συλλήψεις στελεχών της ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ - UCKάδες στο Αργυρόκαστρο – ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Πλήρη επαλήθευση των αναλύσεων μας για το σχέδιο των αμερικανών να προχωρήσουν τώρα (ΕΔΩ) στην δημιουργία της ''Μεγάλης  Αλβανίας'' (ΕΔΩ). 
Μέχρι στιγμής η ανύπαρκτη στρατιωτικά Αλβανία, που τώρα εξοπλίζεται από τους ''συμμάχους'' μας (ΕΔΩ), μας έχει απειλήσει τελευταία ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ στρατιωτικά (ΕΔΩ).

Ολόκληρο το ''συνταγματικό'' τόξο είναι στο κόλπο (ΕΔΩ) με πράξεις και ενέργειες του. Σήμερα μαλιστα η ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ'' παρεμπόδισε Έλληνες να περάσουν τα σύνορα για να παραβρεθούν στην κηδεία του ήρωα Κ. Κατσίφα (ΕΔΩ) εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των αλβανών κατά των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Έτσι φτάσαμε στο σημείο και οι αλβανοί , μετά τούς τουρκους, να πιάνουν αιχμαλώτους Έλληνες πολίτες(ΕΔΩ)!!!

Φυσικά οι βορειοηπειρώτες Έλληνες δεν πτοήθηκαν και βροντοφώναξαν στο μνημόσυνο ''ΖΗΤΩ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ'' (ΕΔΩ) με πρώτη και καλύτερη την αδελφή του ήρωα να δηλώνει λεβέντικα ''ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ'' !!!!!!  Α Ξ Ι Α !!!!!!!



Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

«Πόλεμος” έχει ξεσπάσει στα ελληνοαλβανικά σύνορα καθώς το καθεστώς των Τιράνων έχει θέσει υπό κράτηση Έλληνα αστυνομικό. Στις σφοδρές εντάσεις που έχουν προκύψει και στο μπαρά των αλβανικών προκλήσεων ο Α. Τσίπρας και η κυβέρνησή του παραμένουν εξαφανισμένοι.

Στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Σαράντα κρατείται μέχρι και αυτή την ώρα ο αστυνομικός φρουρός του βουλευτή της ΝΔ του νομού Θεσπρωτίας, Γιόγιακα Βασίλη.


Ο αστυνομικός μαζί με τον βουλευτή πέρασαν κανονικά τα ελληνοαλβανικά σύνορα μέσω του μεθοριακού σταθμού της Σαγιάδας και την ώρα που βρίσκονταν στο χωριό Κρανιά, Αλβανοί αστυνομικοί τούς σταμάτησαν και τους έκαναν σωματική έρευνα.


Οι τοπικές Αρχές διαπίστωσαν ότι ο αστυνομικός είχε μαζί του τον ατομικό του οπλισμό και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό τμήμα των Αγίων Σαράντα, όπου και παραμένει.

Συλλήψεις στελεχών της ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ από τις Αλβανικές Αρχές

Οι μεθοδεύσεις των Αλβανών δεν σταματούν στα σύνορα, προ ολίγων ωρών συνελήφθησαν καθοδόν από Χιμάρα προς Βουλιαράτες, στο χωριό Γεωργουτσάτες ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑ ΧΙΜΑΡΑΣ Διονύσιος – Φρέντης Μπελέρης μαζί με αλλά στελέχη του παραρτήματος.
Από ότι φαίνεται οι αλβανικές προσπαθούν να κάνουν σπάσιμο νεύρων ακόμα και στους μόνιμους κάτοικους της Βορείου Ηπείρου.

ΠΗΓΗ 

Αλλόφρονες UCKάδες στο Αργυρόκαστρο – Πορεία αλβανών εθνικιστών με σημαίες των ΗΠΑ – Διψούν για αίμα Ελλήνων

Αλλόφρονες UCKάδες στο Αργυρόκαστρο – Πορεία αλβανών εθνικιστών με σημαίες των ΗΠΑ – Διψούν για αίμα Ελλήνων

 Μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη σύμφωνα με αλβανικό δημοσίευμα, ότι εκατοντάδες Αλβανοί εθνικιστές έχουν δηλώσει ότι «θα υλοποιήσουν πορεία με κατεύθυνση προς τους Βουλιαράτες, με ανοικτό το ενδεχόμενο επεισοδίων τις επόμενες ώρες.

 Στο βίντεο που δημοσιεύεται παρακάτω διακρίνονται Αλβανοί εθνικιστές να βαστούν τη σημαία των ΗΠΑ, ενώ λίγα άτομα φαίνεται να φέρουν σύμβολα του UCK.

Ακριβώς για να αποφευχθεί οποιαδήποτε επιδείνωση της κατάστασης σήμερα στο Αργυρόκαστρο υπάρχουν εκατοντάδες Αλβανοί αστυνομικοί, ενώ έχει κινητοποιηθεί ολόκληρη η δύναμη της αστυνομίας της χώρας για την αποφυγή επεισοδίων.

«Οι RENEA έχουν περικυκλώσει τους Βουλιαράτες και παίρνουν δραστικά μέτρα εναντίον των Ελλήνων», λέει ο γαμπρός του Κ.Κατσίφα, μεταφέροντας ένα κλίμα τρομοκρατίας από την περιοχή.

Επισήμως ο ίδιος επιβεβαιώνει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που τους επετράπη η διέλευση των συνόρων της Κακαβιάς από τις αλβανικές αρχές είναι τουλάχιστον 80 άτομα.

Εκατοντάδες μέλη της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας Κουκέζι υλοποιούν αυτήν την ώρα την είσοδο τους με κάθε μέσο στο Αργυρόκαστρο για να μεταβούν έξω από το ελληνικό προξενείο και να διαμαρτυρηθούν για τους 7 Αλβανούς πολίτες, οι οποίοι κατά τους ίδιους και την προπαγάνδα των τοπικών ΜΜΕ, «δολοφονήθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες στην Ελλάδα”.

Με τις κόκκινες σημαίες και τον ήχο του τραγουδιού «Αλβανία η μητέρα μου”, οι Αλβανοί εθνικιστές φωνάζουν μπροστά σε κεντρικό σημείο της πόλης προκαλώντας τους Έλληνες διπλωμάτες.

«Σήμερα συμμετέχουμε σε αυτή τη διαμαρτυρία για να υπενθυμίσουμε ότι Αλβανοί υπήκοοι δολοφονήθηκαν στην Ελλάδα αδίκως ενώ ήταν αθώοι», δήλωσε ένας από τους εθνικιστές διαδηλωτές.

Η παρουσία των σκληρών Αλβανών εθνικιστών στο Αργυρόκαστρο με την ανοχή του Ράμα αποτελεί μέγα κίνδυνο για τους Έλληνες εκδρομείς που κατέφθασαν στους Βουλιαράτες για το 40ημερο μνημόσυνο προς τιμήν του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που δολοφονήθηκε άνανδρα από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις RENEA.

Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και ημέρες ο αλβανικός τύπος κατηγορεί την Ελλάδα και τους Έλληνες για κάθε φόνο Αλβανού στην χώρα μας καλλιεργώντας ανθελληνικό μένος.
΄Σύμφωνα με άρθρο μας είχαμε αναφέρει ότι η δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, την ημέρα της Εθνικής μας Εορτής στους Βουλιαράτες, ήταν το ξέσπασμα του ηφαιστείου.

Ενός ενεργού ηφαιστείου που σε τακτά χρονικά διαστήματα βρυχάται. Με το ηφαίστειο αυτό μοιάζει η πολιτική των αλβανικών κυβερνήσεων προς την Ελληνική Κοινότητα.

Όπως έχουμε παρακολουθήσει όλες αυτές τις δεκαετίες η Ελληνική Κοινότητα βρίσκονταν σε σφικτό κλοιό. Πιέσεις, καταπάτηση των αρχών και θεμελιωδών δικαιωμάτων της, άσκηση βίας.

Τρεις δεκαετίες δημοκρατίας κλείνουν σιγά σιγά και το περιουσιακό ανοικτή πληγή. Για να βρίσκονται σε δουλειά τα δικαστήρια και οι μειονοτικοί να πληρώνουν, για να μην εφοδιαστούν με τίτλους ιδιοκτησίας οι ΄Έλληνες αλλά να ταλαιπωρούνται από δικαστήρια στα υποθηκοφυλάκεια και αντιθέτως.

Άθελά του ξεστόμισε σε κάποιον Βορειοηπειρώτη ο προϊστάμενος του υποθηκοφυλακείου πως θα το κάνω σε σένα που σ΄ έχω φίλο, ενώ έχουμε κρυφή εντολή να ταλαιπωρούμε τους Ελληνικής καταγωγής κατοίκους για να μην γίνουν κάτοχοι τίτλων.

Υπάρχει μια εγκύκλιος από το 1993 για την αναλογία διδασκαλίας των μαθημάτων στην ελληνική και αλβανική γλώσσα στο Εννιάχρονο σχολείο με 70-30%, υπέρ της ελληνικής, πράγμα που ποτέ δεν εφαρμόστηκε αναγκάζοντας μερικούς γονείς να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε αλβανική διδασκαλία.

Δεν εφαρμόζουν, μάλλον κοροϊδεύουν, μια συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας για την κάθαρση των σχολικών εγχειριδίων από εθνικιστικό περιεχόμενο.
  
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!