Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Παπαδημούλης ΣΥΡΙΖΑ: «Ακραίος ο Κατσίφας – Δεν πρέπει να τον ιεροποιούμε» (ΗΧΗΤΙΚΟ) - Ξαναχτυπά ο Παπαρουφιανούλης (ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 20-11-18)

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:   Ξαναχτυπά ο Παπαρουφιανούλης: Δήλωσε ότι «σήμερα μπορούμε να τιμάμε μαζί τους ήρωες, Έλληνες και Αλβανούς»  εξισώνοντας τους ηρωικούς έλληνες του 1940 με τους συμμάχους του άξονα και εχθρούς των ελλήνων, Αλβανούς!  Χρησιμοποιεί την υπόθεση Κατσίφα για «προοδευτική» πολιτική μεταξύ των δυο χωρών, δηλαδή παραχώρηση ελληνικών εδαφών στους αλβανούς σύμφωνα με το σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας (ΕΔΩ) …! Καμαρώστε τον ΕΔΩ! Είναι όπως για παράδειγμα συμβουλεύει η Νέα Τάξη Πραγμάτων τους άντρες να ‘’σπάσουν λίγο τη μεσούλα τους’’ και να είναι γενικώς λίγο πιο ‘’χαλαροί’’ σύμφωνα με την ΑΤΖΕΝΤΑ 21…δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ
Να τον ''θαυμάσετε'' όμως και ΕΔΩ που δίνει τα ρέστα του στην προδοσία για τούς ''δικούς'' του λόγους (σημαντικό να δείτε)..... Και φυσικά μην ξεχάσετε ΠΟΤΕ τις αντίχριστες δηλώσεις που έκανε για τον Χριστό μας, ότι δήθεν ήταν και αυτός ''πρόσφυγας΄΄ με σκοπό να παραπλανήσει τους ανόητους υπέρ της λαθρομετανάστευσης και του εξισλαμισμού της χώρας που οργανώνουν τα σιωνιστικά αφεντικά του ΕΔΩ.


Η υπόλοιπη ανάλυση παραμένει όπως είπαμε :


Γνωστή και μη εξαιρετέα ανθελληνική ύπουλη μασονάρα, γνήσια παραδουλεύτρα του Σόρος πολλά χρόνια τώρα.... Για ψάξτε στο διαδίκτυο να δείτε πόσους ανθελληνικούς νόμους έχει ψηφίσει στην ευρωβουλή αυτό το κάθαρμα… Είναι και εκατομμυριούχος και φυσικά με τεράστια περιουσία.... δείτε ΕΔΩ .... ίσως να έχει και κότερο αλλά δεν σας πάει βόλτα για να μην τον θεωρήσετε ''δεξιό''... !!! Έχεις καμιά απορία προδομένε Έλληνα; Μην ξεχάσεις να πας να ψηφίσεις για να τους.... τιμωρήσεις!!!!!!!

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, δήλωσε, μεταξύ άλλων:
«Προφανώς ο άνθρωπος αυτός είχε ακραίες απόψεις, προφανώς είχε καλάζνικοφ και πυροβολούσε και όλοι όσοι στα Τίρανα ή στην Αθήνα είναι της άποψης εναντίον της βίας από όπου κι αν προέρχεται και εναντίον της ένοπλης πάλης για την επίτευξη πολιτικών στόχων, δεν πρέπει να ιεροποιούν τον άνθρωπο, αλλά για εμάς είναι πρώτης προτεραιότητας, και εννοώ και την ελληνική Πολιτεία και την ελληνική κοινωνία, δύο πράγματα: πρώτον να διαλευκανθεί αν μπορούσε ο Κατσίφας να εξουδετερωθεί χωρίς να σκοτωθεί και το δεύτερο να μην πυροδοτήσει αυτό το πινγκ πονγκ της οξύτητας και των δηλώσεων, επιδείνωση των σχέσεων και της ζωής της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας».




Ακουστε το ηχητικο ντοκουμεντο ΕΔΩ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μπερίσα κατηγορεί τον Ράμα για Π Ρ Ε Ζ Ε Μ Π Ο Ρ Α ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 'ΣΟ Κ' !!!!

 

 

Προφητείες του Αγίου Παϊσίου για την Βόρειο Ήπειρο, την Αλβανία και τους Τσάμηδες


Οι τρεις «γενίτσαροι» Ελληνικής καταγωγής: Ερντογάν - Γκρουέφσκι - Ράμα

Οι Αλβανοί μας χλευάζουν στα σύνορα και οι εκσλαβισμένοι στήνουν χορούς στην Φλώρινα – Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Εκτός ορίων οι Αλβανοί εθνικιστές ενόψει εθνικής επετείου: Πορεία διαμαρτυρίας για τα ελληνικά νεκροταφεία – Κατηγορούν την Ελλάδα για «γενοκτονία»

Δολοφονία Κωνσταντίνου Κατσίφα από τούς αλβανούς: Απάντηση στους προδότες Νίκο Φίλη και Χρήστο Καραγιαννίδη. Ποιος δημιουργεί και διαδίδει τα fakenews



«Απόβαση» στους Βουλιαράτες: Εκατοντάδες Έλληνες στο χωριό – Συγγενείς του Κατσίφα έδιωξαν Αλβανικά ΜΜΕ – Εδώ θα ταφεί ο ήρωας

Αλβανικό πογκρόμ κατά Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο: Μαζικές συλλήψεις μετά την κηδεία Κ.Κατσίφα – Νέο Παραλήρημα από τον ψυχοπαθή Ε.Ράμα: «Η Αλβανία δεν θα βρωμίσει από κάποιους βουνίσιους» Έλληνες

 

 

Αλβανικό πογκρόμ κατά Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο: Μαζικές συλλήψεις μετά την κηδεία Κ.Κατσίφα – Νέο Παραλήρημα από τον ψυχοπαθή Ε.Ράμα: «Η Αλβανία δεν θα βρωμίσει από κάποιους βουνίσιους» Έλληνες

 

 

Πύρρο Δήμα συμφωνείς με τον πρεζέμπορα φίλο σου Έντι Ράμα; Δεν σε ακούσαμε καθόλου…. και ειδικά την στιγμή που οι αλβανοί κλιμακώνουν ΜΕΤΑ την κηδεία του Κ. Κατσίφα! Δείτε ΟΛΟΥΣ τους προδότες εδώ

 

 

Τσιάνο Πέτσα, είναι το όνομα του αλβανού αστυνομικού που είχε ενταλθεί να προκαλέσει τη δολοφονία του Κωνσαντίνου Κατσίφα. Τσιάνο Πέτσα, είναι το όνομα του αλβανού αστυνομικού που πρέπει όλοι να θυμόμαστε.

3 σχόλια:

  1. Φάτσα νυφίτσας...
    (και να με συγχωρεί το εν λόγω ζωάκι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν γνωρίζουμε άν όντως υφίσταται ...συγγένεια του εν λόγω πολιτικού με τις νυφίτσες, γνωρίζουμε όμως (απο πλήθος δημοσιευμάτων) ότι οι απολαβές του στο Ευρωκοινοβούλιο είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΕΣ!
      Ήτοι τον χρυσοπληρώνουμε ΟΛΟΙ εμείς οι παν-ηλίθιοι "ιθαγενείς" του Τσιπριστάν, ώστε να κάνει ΕΠΤΑΨΗΦΙΑ φορολογική δήλωση φίλτατε!
      Και άλλοι Έλληνες, λυπούμεθα να το λέμε, αναζητούν φαγητό στους κάδους απορριμάτων λόγω της δικής του πολιτικής παρατάξεως!

      Διαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ, Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!