Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

«Άρωμα» προβοκάτσιας από τους Αλβανούς: «Οι Έλληνες ψάχνουν τα ονόματα των μελών της RENEA που πυροβόλησαν τον Κατσίφα» – «Κινδυνεύει η ζωή τους» - Αναβαθμίζουν συνεχώς τις προκλήσεις τους οι αλβανοί (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10-11-18 - 19:30)



Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Αναβαθμίζουν συνεχώς τις προκλήσεις τους οι αλβανοί μετά την κηδεία του ήρωα Κ. Κατσίφα αυτή τη φορά κηρύσσοντας ''persona non grata'' και την Κύπρια Ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους (ΕΔΩ)

 Η υπόλοιπη ανάλυση παραμένει όπως είπαμε:

Από την αρχή με τη δολοφονία του ήρωα Κ. Κατσίφα σας είπαμε ότι πρόκειται για προβοκάτσια με σκοπό την Μεγάλη Αλβανία και το Αιγαίο - δείτε ΕΔΩ την ανάλυση
 
Σε αυτό συνηγορούν και οι συντονισμένες ενέργειες των ρουφιάνων όπως είπαμε ΕΔΩ

Επαναλαμβάνω πως η εκτίμηση μου είναι ότι θέλουν να προκαλέσουν εθνοτικές επιχειρήσεις στη Βόρειο Ήπειρο προκειμένου να διώξουν την ελληνική μειονότητα. Η επιμονή των προδοτών ότι υπάρχει Νότια Αλβανία και όχι Βόρεια Ήπειρο (ΕΔΩ) είναι μια σημαντική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά…

Το σκηνικό προβοκάτσιας που στήνουν οι Αλβανοί επεκτείνεται, καθώς ανθέλληνας δημοσιογράφος, πιθανώς κατευθυνόμενος από ανώτερους δάκτυλους, άφησε να εννοηθεί πως η Ελλάδα αναζητά τα ονόματα των αστυνομικών της RENEA που συμμετείχαν στη δολοφονία του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα.


Με ευχέρεια στην προπαγανδιστική ρητορική, ο Αλβανός δημοσιογράφος, στην ουσία κατηγορεί την Ελλάδα πως σχεδιάζει να δολοφονήσει τους αλβανούς αστυνομικούς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κινδυνεύει η ζωή τους”.

Τα Τίρανα βρίσκονται σε κατάσταση πανικού από την μεγάλη προσέλευση στην κηδεία του εθνομάρτυρα, και από το γεγονός πως ο φόβος εξαλείφθηκε από την καθημερινότητα των Βορειοηπειρωτών, χάρη στη θυσία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Με κάθε τρόπο, το βαθύ αλβανικό κράτος επιχειρεί να κλιμακώσει την κατάσταση και να αποδώσει ποινικές κατηγορίες στον νεκρό, σε μια προσπάθεια να αποφύγει την κατάκριση από τη διεθνή κοινότητα για τις αυταρχικές τακτικές των αλβανικών αρχών.

Ο γνωστός για τις ανθελληνικές απόψεις του, Αλβανός δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε ότι ελληνικοί κύκλοι ψάχνουν για τα ονόματα της ομάδας των ειδικών δυνάμεων- RENEA, που συμμετείχαν στη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Ο Χότζα είπε ότι αν αυτά τα ονόματα γίνουν γνωστά, τότε κινδυνεύει η ζωή τους.
«Ελληνικοί κύκλοι ψάχνουν για τα ονόματα της ομάδας των ειδικών δυνάμεων RENEA, που συμμετείχαν στη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Εάν αυτά παραχωρηθούν από την εισαγγελία, γιατί από εκεί μπορούν να τα ζητήσουν τα ονόματα αυτών που συμμετείχαν στην επιχείρηση, θα ήταν ένα ασυγχώρητο λάθος. Θα εκτεθεί σε μεγάλο κίνδυνο η ζωή τους. Το είπα στην αστυνομία, έλαβα πληροφορίες από ασφαλείς πηγές», είπε ο Χότζα.

Η δήλωση του Αλβανού δημοσιογράφου έγινε μετά την ανακοίνωση του υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας, για ‘ανεπιθύμητους στην Αλβανίας’, 52 Ελλήνων που ακολούθησαν την τελετή ταφής του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην τελευταία του κατοικία, αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Το αλβανικό ΥΠΕΞ δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που έχουν χαρακτηρισθεί ‘persona non grata’.
Είχε προηγηθεί η απελευθέρωση των 14 Ελλήνων από τις αλβανικές αρχές, που συνελήφθησαν στους Βουλιαράτες με τη δικαιολογία ότι δήθεν εισήλθαν παράνομα στην Αλβανία και προέβησαν σε δραστηριότητες μίσους.

ΠΗΓΗ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μπερίσα κατηγορεί τον Ράμα για Π Ρ Ε Ζ Ε Μ Π Ο Ρ Α ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 'ΣΟ Κ' !!!!

 

 

Προφητείες του Αγίου Παϊσίου για την Βόρειο Ήπειρο, την Αλβανία και τους Τσάμηδες


Οι τρεις «γενίτσαροι» Ελληνικής καταγωγής: Ερντογάν - Γκρουέφσκι - Ράμα

Οι Αλβανοί μας χλευάζουν στα σύνορα και οι εκσλαβισμένοι στήνουν χορούς στην Φλώρινα – Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Εκτός ορίων οι Αλβανοί εθνικιστές ενόψει εθνικής επετείου: Πορεία διαμαρτυρίας για τα ελληνικά νεκροταφεία – Κατηγορούν την Ελλάδα για «γενοκτονία»

Δολοφονία Κωνσταντίνου Κατσίφα από τούς αλβανούς: Απάντηση στους προδότες Νίκο Φίλη και Χρήστο Καραγιαννίδη. Ποιος δημιουργεί και διαδίδει τα fakenews



«Απόβαση» στους Βουλιαράτες: Εκατοντάδες Έλληνες στο χωριό – Συγγενείς του Κατσίφα έδιωξαν Αλβανικά ΜΜΕ – Εδώ θα ταφεί ο ήρωας

Αλβανικό πογκρόμ κατά Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο: Μαζικές συλλήψεις μετά την κηδεία Κ.Κατσίφα – Νέο Παραλήρημα από τον ψυχοπαθή Ε.Ράμα: «Η Αλβανία δεν θα βρωμίσει από κάποιους βουνίσιους» Έλληνες

 

 

Αλβανικό πογκρόμ κατά Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο: Μαζικές συλλήψεις μετά την κηδεία Κ.Κατσίφα – Νέο Παραλήρημα από τον ψυχοπαθή Ε.Ράμα: «Η Αλβανία δεν θα βρωμίσει από κάποιους βουνίσιους» Έλληνες

 

 

Πύρρο Δήμα συμφωνείς με τον πρεζέμπορα φίλο σου Έντι Ράμα; Δεν σε ακούσαμε καθόλου…. και ειδικά την στιγμή που οι αλβανοί κλιμακώνουν ΜΕΤΑ την κηδεία του Κ. Κατσίφα! Δείτε ΟΛΟΥΣ τους προδότες εδώ

 

 

Τσιάνο Πέτσα, είναι το όνομα του αλβανού αστυνομικού που είχε ενταλθεί να προκαλέσει τη δολοφονία του Κωνσαντίνου Κατσίφα. Τσιάνο Πέτσα, είναι το όνομα του αλβανού αστυνομικού που πρέπει όλοι να θυμόμαστε.

1 σχόλιο:

  1. Κάτι που πρέπει να λάβουμε υπ όψιν μας είναι ότι ενδέχεται οι ανθελληνες δικοί μας να προκάλεσαν την δολοφονία για να τους ψηφίζουν τα εδώ Αλβανά. Διότι γνωρίζουν καλα ότι οι Έλληνες ΔΕΝ θα τους δώσουν ούτε μια ψηφο.
    Διαπιστώσαμε όλοι την ανθελληνική στάση της κυβέρνησης στην δολοφονία του Έλληνα ήρωα. Αυτό λέει πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!