Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Σχόλιο-Ντροπή του Παπαδημούλη: «Πρόσφυγες οι γονείς του Ιησού Χριστού»! - ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:   Δείτε πόσο είχαν προετοιμάσει επαγγελματικά το εν λόγο σχόλιο οι προδότες ΕΔΩ
Για τον εκατομμυριούχο ''αριστερό'' και αρχιρουφιάνο  Παπαρουφιανούλη θα δειτε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ  και ειδικα στο άρθρο (ΕΔΩ) το σχόλιο της Ρίτας και κατόπιν θυμηθείτε το PIZZA GATE ΕΔΩ.
Πλήρη εφαρμογή του σχεδίου εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ.
 Παπαδημούλη

Απίστευτο και όμως αληθινό: Η σύγχρονη Αριστερά, αυτή η οποία εκπροσωπεί την παγκοσμιοποίηση και την κατάργηση των Εθνών, προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλλει την ατζέντα της.

Σε ένα σχόλιο των ημερών, που αφιερώνει, ο Δημήτρης Παπαδημούλης σημειώνει:
«Ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε σε φάτνη, από γονείς πρόσφυγες, που έφυγαν για να κρυφτούν από τους Ρωμαίους κατακτητές και περιστοιχισμένος, από Άραβες και Εβραίους. Χρόνια πολλά, με υγεία, δύναμη και ανθρωπιά, σε όλες και όλους!»,
Καταλήγει στην ανάρτησή του στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε το twitter:


Dim. Papadimoulis
@papadimoulis
«Αφιερωμένο στους πάσης φύσεως ρατσιστές και επίκαιρο:

Ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε σε φάτνη, από γονείς πρόσφυγες, που έφυγαν για να κρυφτούν από τους Ρωμαίους κατακτητές και περιστοιχισμένος, από Άραβες και Εβραίους. Χρόνια πολλά, με υγεία, δύναμη και ανθρωπιά, σε όλες και όλους»!

 

DIFERNEWS

3 σχόλια:

  1. Κι ας ευχηθούμε τις άγιες αυτές ημέρες, να μπουν στο σπίτι του Παπαδημούλη, βασανισμένοι πρόσφυγες λαθραφγανά και να τον σφάξουν κι αυτόν και όλη του την οικογένεια. Να δούμε πόσοι απ'το σινάφι του θα συνεχίσουν αυτή την προπαγάνδα μετά...
    Πραγματικά.. κάτι τέτοιο θα ήταν ένα ωραίο αγιοβασιλιάτικο δώρο στους Έλληνες. Δεν νομίζετε;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!