Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018

Εκτός ελέγχου … αλβανός κωμικός έκανε… «πλάκα» με τον Κωνσταντίνο Κατσίφα


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Είναι προφανές πως προκαλούν εσκεμμένα μετά από εντολή ξένης δύναμης. Κατά τη γνώμη μου θέλουν να προκαλέσουν σύρραξη με τους βορειοηπειρώτες προκειμένου οι αλβανοί να κάνουν κατόπιν εθνοτικές εκκαθαρίσεις. Το σχέδιο ‘’ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ’’ (ΕΔΩ) σε πλήρη εξέλιξη.

Σε αυτό πλαίσιο κινήθηκαν και δηλώσεις των γνωστών ρουφιάνων του σιωνισμού, ο Πάγκαλος ΕΔΩ και ο Παπαδημούλης ΕΔΩ.  Δηλαδή δεν ήταν καθόλου τυχαία η τοποθέτηση τους άλλα φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκε κατόπιν εντολής γνωστής πρεσβείας προκειμένου να οξυνθούν περαιτέρω τα πνεύματα!

Η υπόλοιπη ανάλυση όπως είπαμε ΕΔΩ.

– Ντροπιαστική… κωμωδία από Αλβανό στην εκπομπή που παρουσιάζει – «Ο Κατσίφας εξεγέρθηκε επειδή… έπαιρνε 300 ευρώ» – Αποκάλεσε «τσοπανόσκυλα» τους Βορειοηπειρώτες

Την στιγμή που οι έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ο Κωνσταντίνος Κατσίφας συνεχίζονται, κάποιοι βρίσκουν… αστείο το να κάνουν «πλάκα» δημόσια με έναν νεκρό.


Ένας από αυτούς τους «κάποιους» είναι και ο Agim Bajko, ένας Αλβανός κωμικός και δημοσιογράφος, ο οποίος παρουσιάζει την δική του εκπομπή.

Σε αυτή, χάριν «πλάκας», συνέδεσε την υπόθεση Κατσόφα με τις καταγγελίες στα Αλβανικά ΜΜΕ για  χρηματισμό Αλβανών από Έλληνες, λέγοντας πως αυτός ήταν ο λόγος που… εξεγέρθηκε.

«Είπε, γιατί εμένα μου δίνουν 300 ευρώ και στους Αλβανούς δίνουν εκατομμύρια» ήταν τα λόγια του, ενώ αποκάλεσε «τσοπανόσκυλα» τους Βορειοηπειρώτες.

Δείτε το απόσπασμα όπως το μετέδωσε το δελτίο του Star

TRIKLOPODIA

1 σχόλιο:

  1. ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΓΗ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η !!!!!!!!!!! ΘΑ Ξ Α Ν Α Γ Υ Ρ Ι Σ Ο Υ Μ Ε ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΗ Η ΓΗ!!!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ , ΜΟΝΟ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!