Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Καποτε υπηρχε μια χωρα που πιστευε μονο σε Μ@λακες … ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ.... ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ''ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ'' ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη δείτε ΕΔΩ.Το μυστικό είναι ΕΔΩ. Σας το έχουμε πει κι εμείς και θα σας το επαναλάβω κι εγώ μήπως και το καταλάβετε και οι υπόλοιποι:
όλες οι πολιτικές καρικατούρες είναι υπάλληλοι του ίδιου αφεντικού, από άκρα δεξιά, μέχρι άκρα αριστερά. Κανείς δεν μπορεί να γίνει πολιτικός αν δεν είναι υπάλληλος τους και δεν προσκυνήσει την ιδεολογία τους μέσα σε κάποια στοά.... Θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι διεφθαρμένος, να έχει ''βίτσια'' κλπ για να είναι εύκολα εκβιάσιμος, και άρα υπάκουος στις προσταγές του ''αφεντικού''. Κι αν στην αρχή που τον επιλέξουν δεν έχει ακόμα αυτά τα κουσούρια φροντίζουν τα ''αφεντικά'' να τα αποκτήσει (ενθάρρυνση διαφθοράς κλπ) για τον φέρουν ''στα μέτρα τους''! Έχουν και κάποια κοινά χαρακτηριστικά ... δες ΕΔΩ
Δείτε ένα απλό παράδειγμα: Τον στρατό κατοχής SEEBRIG. Σας αποδείξαμε ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ στα σχόλια της ανάρτηση μας με υπαρκτά στοιχεία ότι ΟΛΑ τα κόμματα συνεργάστηκαν με τον στρατό κατοχής που χτυπά τους Έλληνες στις διαδηλώσεις και τα συλλαλητήρια! Τι άλλο πια θέλετε για να το καταλάβετε;
Να θυμάσαι πάντα Έλληνα να κάνεις το καθήκον σου όπως είπαμε ΕΔΩ

 

Σε αυτη την χωρα οσο ποιο βλακας ησουν τοσο ποιο πολυ σε προωθουσε μια μυστικη δυναμη και σε εκανε να εχεις εικονα και εξουσια πανω στους συνανθρωπους σου …!

Αυτη η μυστικη δυναμη η κρυφη πραγματικη εξουσια ηταν για αιωνες κρυφη μεχρι που ηρθε μια εποχη που καποιοι «γραφικοι» την ξεσκεπασαν και εξηγησαν πως λειτουργουσε το συστημα ελεγχου των ανθρωπων….!

Σε εκεινη την χωρα ομως ειχαν περασει τοσα πολλα χρονια που οι υπηκοοι της ειχαν σαν πρωτυπα τους Μ@λακες που και οι ιδιοι ειχαν γινει μ@λακες χωρις να το καταλαβουν και ενω πλεον ειχε αποκαλυφθει το μυστικο της κρυφης δυναμης που προωθουσε μονο τους μ@λακες οι υπηκοοι της χωρας συνεχιζαν να τους δινουν την δυναμη της εξουσιας τους αφηνωντας σε μια στιγμη 30 δευτερολεπτων με την ψηφο τους την ευθυνη της ζωης τους και του μελλοντος τους να την ελεγχει ο Γκραντε Μαλακας της χωρας !
Αυτο δεν ειναι παραμυθι για παιδια γιατι αυτα θα ρωτησουν με απλοτητα …γιατι το κανανε αφου γνωριζαν;
Και τοτε θα πρεπει να βρειτε εναν πρασινο δρακο που τρωει παιδακια που ρωτανε απλες ερωτησεις … και να φυγετε απο το δωματιο γρηγορα …!
Συμπερασμα μην λετε παραμυθια στα σημερινα παιδια …. δεν εχουν προλαβει να γινουν μαλακες σαν και τους γονεις τους !
 ''Απολαύστε'' τον μελλοντικό πανηλίθιο πρωθυπουργό της Ελλάδος στην πηγή ΕΔΩ

 Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!