Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Γιατί Γ’ ΠΠ; – 2

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Το πρώτο μέρος το είχαμε αναρτήσει ΕΔΩ 

Αποτέλεσμα εικόνας για Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Είμαι βέβαιος πως δεν έγινα πλήρως κατανοητός, όσον αφορά την “προτίμησή μου” γιά (προβοκατόρικη) πρόκληση του Γ’ ΠΠ· καί τούτο, διότι δεν παρέθεσα όλα τα δεδομένα του “πολεμικού” προβλήματος της χώρας μας – παρά την (έστω, πρόχειρη) προσπάθεια περιγραφής των. Συνεπώς, οφείλω να προχωρήσω στην περαιτέρω ανάλυση.

α1. Εισαγωγή – Μόνον εδώ;
Κατ’ αρχήν… Ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, το οποίο τίθεται στη σχετική συζήτηση, είναι το αν μπορούμε ν’ ανατρέψουμε την κατάσταση…
 • …μαχόμενοι μέσα στην Ελλάδα καί μόνον,
 • ανατρέποντας την αντεθνική κατάσταση μέσα στην Ελλάδα καί μόνον.
Μ’ άλλα λόγια, αν μας ενδιαφέρει ο διεθνής παράγων – αν πρέπει να τον λάβουμε υπ’ όψη μας. Δηλαδή, αν πρέπει να υπολογίζουμε σε αρνητική αντίδραση (καί τί ύψους) των άλλων κρατών εναντίον μας – κι εννοείται, τί θα πράξουμε σε τέτοια περίπτωση.

Όσοι ισχυρίζονται πως το ξεκαθάρισμα είναι εφικτό να περιοριστεί μονάχα στα όρια της Ελλάδας (με το σκεπτικό ν’ αποφευχθεί η αχρείαστη παγκόσμια αιματοχυσία), συνεχίζουν με δεύτερο (στάνταρ) “επιχείρημα”: λένε πως δεν θ’ αντιδράσει κανένας ξένος (ούτε κάν οι “Μεγάλες Δυνάμεις”), εφ’ όσον εδώ έχουμε επιτύχει τετελεσμένα. Δηλαδή: εφ’ όσον ανατρέψουμε τα αντεθνικώς δρώντα άτομα καί σύνολα ατόμων (κόμματα, Αρχές…), εφ’ όσον απονείμουμε δικαιοσύνη (καταδικάζοντας τους προδότες) με τους ήδη υπάρχοντες νόμους, εφ’ όσον εγκαταστήσουμε πραγματικά Ελληνική εθνική κυβέρνηση, καί δή, όλ’ αυτά με πολιτισμένο τρόπο (…δημοκρατικώς – όχι με οχλοκρατία καί “λαϊκά δικαστήρια” καί λυντσαρίσματα), τότε όλα θα είν’ εντάξει. Οι ξένοι απλώς θ’ ανασηκώσουν τους ώμους τους, αποδεχόμενοι την κατάσταση (μοιρολατρικώς πως). Το πολύ-πολύ, ν’ ανταλλάξουμε νέους πρέσβεις.

Προσωπικώς, το έχω ξαναπεί αμέτρητες φορές: κάτι τέτοιο είναι απλά Α-ΔΥ-ΝΑ-ΤΟΝ. Κι όλα τα “επιχειρήματα” που συνοδεύουν αυτό το σκεπτικό, τυγχάνουν ηλιθιότητες ολκής.
Βλέπετε, η σημερινή άθλια κατάσταση της Ελλάδας δεν είναι τυχαία· δεν είναι μετεωρολογικό φαινόμενο “σήμερα βρέχει, αύριο λιακάδα”. Κάποιοι ώθησαν κι ωθούν συνειδητά τα πράγματα προς τη σημερινή εγχώρια αθλιότητα, καί την αυριανή τρίς χειρότερη. Κι αυτοί οι “κάποιοι” είναι μέν καί ημεδαποί… αλλά, αφού (τά ‘παμε!…) η σημερινή Ελλάδα δεν έχει εξουσιαστική δύναμη παγκοσμίως, αυτοί οι “κάποιοι” είναι κυρίως ΞΕΝΟΙ. Ναί, ακριβώς, οι “Μεγάλες Δυνάμεις”
…Συν μερικές μικρότερες.
α2. Δεν πρόκειται γιά κακοτυχία!
Ας μήν πάμε σε εποχές πανάρχαιες, ή στην παμπάλαιη μάχη του Φωτός (Ελλάδα) με το Σκότος. Ας μείνουμε στις πολύ πρόσφατες ιστορικές εποχές, έως το σήμερα.
Από τα μέσα του 19ου αιώνα μΧ μέχρι σήμερα, έχουν ξεκινήσει καί εξελίσσονται παγκοσμίως (φανερές καί κρυφές) διεθνείς διεργασίες (οικονομικές, πολεμικές, καί άλλες), οι οποίες οδηγούν την παγκόσμια κατάσταση σε αδιέξοδο. Σκεφθήτε την εικόνα: ένα αυτοκίνητο, που τρέχει με τέρμα τα γκάζια κατ’ ευθείαν καταπάνω σ’ ένα ντουβάρι. Οπότε, νομοτελειακώς: ή το ντουβάρι θα σπάσει, ή το αυτοκίνητο θα διαλυθεί. Ή καί τα δύο.
Απ’ αυτή την κατάσταση, οι μόνοι ωφελημένοι είναι ο συνεργειατζής κι ο χτίστης ντουβαριών. (Άντε, κι ο γιατρός… που θα προσπαθήσει να -χμ- ξαναφτιάξει τον οδηγό – αν αυτός ο τελευταίος …ξαναφτιάχνεται. Lol!!!) Σαφώς όχι ο οδηγός, ή ο ιδιοκτήτης του τοίχου. Καί μάλλον είναι φανερό ότι ο συνεργειατζής χάλασε τα φρένα καί το τιμόνι επίτηδες… αφού πρώτα έγιναν συνεταιράκια με τον χτίστη.
Μ’ άλλα λόγια, το σημερινό σαφέστατα διαφαινόμενο παγκόσμιο αδιέξοδο των λαών το προκάλεσαν επίτηδες “κάποιοι”… οι οποίοι θεωρούν πως μακροχρόνια θα έχουν όφελος απ’ αυτό – καί θα είναι οι μόνοι ωφελημένοι.
Στα πλαίσια αυτά, το να νομίζει κανείς ότι η αδύναμη Ελλάδα δεν θα συνεχίσει να πέφτει θύμα της καθοδηγούμενης παγκόσμιας αθλιότητας, συνιστά τρισηλιθιότητα ολκής. Κι επειδή οι τρισηλιθιότητες ολκής δεν συνηθίζονται σε ενήλικες ανθρώπους κάποιων δεκαετιών ηλικίας (οι οποίοι, μάλιστα, τρέχουν σαν τον Βέγγο – έχοντες παιδιά, σκυλιά, υποχρεώσεις, εφορία, ΕΝΦΙΑ, κτλ), τότε τα επιχειρήματα του τύπου: “- Δεν τρέχει τίποτε, θ’ αλλάξει η κυβέρνηση καί όλα οκ!” αρμόζουν μονάχα στα τρία …“πρ”:
Στους προπαγανδιστές, στους πράκτορες, καί στους προδότες!

(Καί στα …πέντε “πρ”: στα πρόβατα, δηλαδή τους ηλίθιους ψηφοφόρους, καί στο “πρρρρρ!!!” του κώλου – διότι τέτοιου επιπέδου είναι τα “επιχειρήματα”, που παρουσιάζουν μιά Ελλάδα ως απομονωμένο τροπικό νησάκι, ξεχασμένο απ’ τους πάντες.)
Την κατάσταση αδιεξόδου την έχουν πάρει χαμπάρι σχεδόν άπαντες, καί κοιτάζουν να πάρουν τα μέτρα τους. (Πρίν τους πάρει μέτρα αυτούς ο νεκροθάφτης.) Μέχρι κι οι Εσκιμώοι αρχίζουν να διαμαρτύρονται καί να συντάσσουν επιστολές γιά τη μόλυνση αέρα καί νερού, που φτάνει μέχρι τις περιοχές τους. (Κι αργότερα, όταν αρχίσουν οι εξορύξεις πετρελαίου εκεί πάνω, τότε να δείς Εσκιμώϊκες διαμαρτυρίες!)
Σχεδόν όλοι… Πλήν νεο-Ελλήνων!!! Οι οποίοι συνεχίζουν να κοιμούνται τον ύπνο του νηπίου.


Μ’ αρέσει που στη χώρα μας γίνεται ο κακός χαμός, μέχρι που γεροντάκια ψάχνουν στα σκουπίδια γιά φαγητό (λες κι έχουμε Κατοχή Γερμανών… λες καί ΔΕΝ έχουμε, ρέ Εργοδότη!), κι η τηλεόραση δείχνει …εκπομπές μαγειρικής!!! Καί που κάθε πιτσιρικάς ανεβάζει στα ιντερνέτια φιλμάκια με αποσπάσματα τηλεοπτικών εκπομπών με το σταυροπόδι κάθε σιτεμένης …”νεαρής” τηλεπερσόνας, που το κάνει επίτηδες γιά να φανεί το βρακί της! Δυστυχώς, αυτά ακριβώς είναι τα προβλήματα του μέγιστου ποσοστού αυτού του λαού (διότι όλα τα υπόλοιπα τά ‘χει λυμένα, ως φαίνεται) : πώς φτιάχνεται η μπεσαμέλ γιά το παστίτσιο, καί τί κρύβει από μέσα του το βρακί μιάς γυναίκας!
Δε γλυτώνουμε το καράφλιασμα ούτε με μεταμόσχευση μαλλιών, λέμε…
Τέλος πάντων, είπαμε: εμείς οι λίγοι, οι -αν θέλεις- Δόν-Κιχώτηδες, θα τη δώσουμε τη μάχη υπέρ καί των χαζών συμπατριωτών μας, κι ό,τι βγεί! (Το θέμα είναι ότι ο Παλαιός άρχισε να το παίζει χολωμένος Αχιλλεύς, καί πώς θα τον πείσουμε να ξαναμπεί στη μάχη, μπας καί πέσ’ η Τροία! Lol!!!)
β. Σαφής σκιαγράφηση του προβλήματος
Τα δεδομένα μας εν συνόψει:
 • ΔΕΝ μπορούμε ν’ απομονώσουμε την άθλια κατάσταση της Ελλάδας από το παγκόσμιο χάλι, άρα ΔΕΝ μπορούμε να δώσουμε την υπέρ βωμών καί εστιών μάχη μας μονάχα σε εγχώριο πλαίσιο. Καί τούτο, διότι:
 • Το χάλι της Ελλάδας το σχεδίασαν καί το υλοποίησαν καί το συνεχίζουν ΙΣΧΥΡΟΙ ΞΕΝΟΙ. Με τους εντόπιους συνεργάτες τους, βεβαίως-βεβαίως, αλλ’ απλώς αυτοί οι τελευταίοι κάνουν πιό εύκολη τη δουλειά των πρώτων. Οι ξένοι μπορούν καί μόνοι τους.
Αμφιβάλλετε; Σοβαρά; Οι συνεχείς αεροψεκασμοί δηλητηρίων, τί είναι; Δείγμα ότι οι ξένοι …δέεεεεν μπορούν να μας σκοτώσουν – καί δή, χωρίς αντίδραση δική μας; Ή ότι μας …αγαπάνε;
 • Εφ’ όσον τα πράγματα συνεχίσουν την πορεία τους, το χάλι της Ελλάδας ΔΕΝ πρόκειται να διορθωθεί. Δεν πρόκειται να διορθωθεί χωρίς αντίδραση δική μας, καί μάλιστα παγκοσμίου επιπέδου.
 • Το χάλι της Ελλάδας έχει έναν καί μοναδικό σκοπό: την πλήρη καί οριστική αλλαγή ιδιοκτησίας της Ελλάδας, όπου ο τελικός ιδιοκτήτης της χώρας μας θα είναι ο ισχυρώτερος που θα επικρατήσει από τον Γ’ ΠΠ.
 • Στο μεταξύ, αυτός ο ένας καί μοναδικός σκοπός περνάει από ένα καί μοναδικό μέσον: τη βιολογική εξόντωση ΚΑΘΕ Έλληνα…
…Αρχίζοντας από τους συγκεντρωμένους (μαντρωμένους) στην Ελλάδα.
 • Τη βιολογική εξόντωση κάθε Έλληνα την επιδιώκουν ΆΠΑΣΕΣ οι “Μεγάλες Δυνάμεις”. Αλλά καί οι δευτέρου επιπέδου …Δυναμίτσες (πχ Τουρκία, Πακιστάν, Γερμανία, κτλ).
Απλώς, μερικοί δεν μπορούν να κρατηθούν (πχ Κίσσινγκερ), καί το λένε στα ίσα τί επιδιώκουν εις βάρος μας. Οι υπόλοιποι είναι αρκετά πιό πονηροί, ώστε να το κρύβουν. Χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλουν κι αυτοί το οριστικό ξεπάστρεμα του Έλληνα.
Παρένθεση απαραίτητη:
Γιά τη Ρωσσία, τα είπαμε. Ο προαιώνιος πόθος της γιά ΟΡΙΣΤΙΚΗ γεωπολιτική έξοδό της στο Αιγαίο περνάει από την επίσης ΟΡΙΣΤΙΚΗ εξάλειψη Ελλάδας καί Τουρκίας – με την Ελλάδα να τελειώνει χρονικώς πρώτη (αφού της επιτεθεί η -δασκαλεμένη- Τουρκία). Μην έχετε αυταπάτες, όπως οι πρόγονοί μας του 1770.
Ειρητέον εδώ ότι οι αυταπάτες του …ορθοδόξου είδους είναι οι χειρότερες: οι φανατικοί θρησκεύοντες θα φάτε απογοητευσάρα!… διότι ΔΕΝ θυμάστε (κακώς, κάκιστα!) πως καί η Βουλγαρία του 1900-1945 ήταν ορθόδοξη / ομόδοξη. Κι επιμένετε να μήν βλέπετε ότι καί τα Σκόπια είναι ορθόδοξα.

Βάλτε μυαλό εγκαίρως, διότι -αν μή τί άλλο- δεν έχω χρόνο να προσφέρω παρηγοριά σε συν-Έλληνες απερίσκεπτους· κι αμφιβάλλω αν την παρηγοριά θα τη βρήτε πουθενά, γενικώς.
Γιά δέ την Κίνα… έχω να προσθέσω πως αυτή ονειρεύεται δική της κοσμοκρατορία, παντοκρατορία, καί ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΊΑ στον πλανήτη. Μόνο που -αν κι είναι φανερώτατο, πλέον- δεν το δηλώνει, καθώς επίσης ξέρει άριστα να περιμένει την κατάλληλη εποχή γιά να δράσει.
Φυσικά, αν η Ελλάδα φανεί εμπόδιο στα σχέδια των Κινέζων, θα εξουδετερωθεί χωρίς οίκτο· οι ρομαντικοί, αφήστε στην άκρη τους αμοιβαίους θαυμασμούς γιά τους πολιτισμούς μας, καί τα σχετικά ρέστα. Αυτά δεν μετράνε μπροστά στους φυλετικούς στόχους των Κινέζων.
Τούτων ειπωθέντων, τώρα, κι εφ’ όσον έγινε κατανοητό ότι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ο χώρος της μάχης που θα δώσουμε είναι όλη η Γή, διαχωρίζουμε στα εξής επίπεδα / παρακλάδια την ανάλυσή μας:
Το πολεμικό.
Το ειρηνικό.
Το πολιτικό.
Τέλος, το “καφενειακό”.
γ. Τα πολεμικά
Θά ‘θελα νά ‘ξερα, οι διάφοροι εξυπνάκηδες (ή, έστω, υπεραισιόδοξοι), που λένε ότι:
“- Θα βάλουμε κυβέρνηση πατριωτών κι όλα οκέϋ!”, ή:
“- Αν εμείς δείξουμε θέληση καί πυγμή, δεν θα τολμάει κανείς να μας εξευτελίζει! Βλέπε Τουρκία!”,
τί έχουν να προτείνουν γιά τα παρακάτω:
 • Γιά τους (Νατοϊκούς) αεροψεκασμούς με δηλητήρια επάνω μας (κι επάνω στις σοδειές μας).
Έχουν τρόπο να τους σταματήσουν καί ν’ απαιτήσουν τιμωρία των ενόχων καί αποζημιώσεις; Ξέρουν, έστω, από ποιόν θ’ απαιτήσουν αποζημιώσεις; (Καί πώς θα επιβάλουν το δίκαιον της Ελλάδος σε ξένους εγκληματίες; )
 • Γιά τα φημολογούμενα κρυμμένα ανά την Ελληνική επικράτεια όπλα των Ουτσεκάδων καί Ουτσετσέδων της χαλβανίτσας.
Έχουν τρόπο να τα βρουν καί να τα κατάσχουν; Κι αν τα κατάσχουν, πού θα καταλήξουν αυτά; Έχουν τρόπο ν’ αρνηθούν να τα παραδώσουν “στας Αρχάς”;
 • Γιά τα ομολογημένα (θυμηθήτε το επεισόδιο με τον σκοτωμένον πιτσιρικά στο Μενίδι, καί τις ακόλουθες Βρωμο-“μαγκιές” στα …βρωμοκάναλα) κρυμμένα ανά την Ελλάδα όπλα των Βρωμά.
Έχουν τρόπο να τα βρούν καί να τα κατάσχουν; Κι αν τα κατάσχουν, πού θα καταλήξουν αυτά; Έχουν τρόπο ν’ αρνηθούν να τα παραδώσουν “στας Αρχάς”;
 • Γιά τους ίδιους τους “εν υπνώσει” στρατούς μέσα στην Ελλάδα – τους χαλβανούς, τους Βρωμά, τους λάθρο (με ολίγην από τζιχάντια).
Έχουν τρόπο σε πρώτη φάση να τους εξουδετερώσουν, καί σε δεύτερη να τους μαντρώσουν καί να τους απελάσουν… εκτελώντας πρώτα τους εγκληματήσαντες κατά Ελλήνων καί κατάσχοντας τα κλοπιμαία;
 • Γιά τις ξένες βάσεις.
Έχουν τρόπο να σταματήσουν την κατασκοπεία των ξένων βάσεων καί τα ηλεκτρονικά τους αντίμετρα εναντίον μας;
Αυτά (τα ολίγα καί πρόχειρα) προς το παρόν, όσον αφορά το καθαρώς πολεμικό μέρος της άμυνάς μας.
δ. Τα “ειρηνικά”
‘Ντάξ’, να σας κάνω το χατήρι μερικών-μερικών, καί να μην ανακατέψω ντουφέκια καί σφαίρες στην κουβέντα. Να συζητήσουμε μονάχα σε “ειρηνικό” επίπεδο. (Ως υπόθεση εργασίας καί μόνον – μήν παίρνετε θάρρος! Lol!!!)
…Αν καί είπαμε ότι δεν υφίσταται καθαρή ειρήνη. Από μόνα τους τα χάλια της Οικονομίας οδηγούν σε πολέμους!
Εδώ ακούω διάφορα “επιχειρήματα”, του τύπου: “- Δεν θα περάσουμε καλά με τον Γ’ ΠΠ!”, “- Θα έχουμε θανάτους αχρείαστους!”, κτλ κτλ κτλ.
Σοβαρά, έ; Τί λέτε, ωρέ;;;!!! Να σας φτύσω, ξυπνοπούλια μου, να μή σας βασκάνω!
Τώρα, δηλαδή, περνάμε καλά; Ή δεν έχουμε αχρείαστους θανάτους; (Δολοφονίες Ελλήνων από λάθρο καί λοιπούς αλλοδαπούς, θανάτους -κυρίως ηλικιωμένων- από έλλειψη τροφίμων καί φαρμάκων, κι αυτοκτονίες απελπισμένων.) Ή νομίζετε πως αυτοί οι θάνατοι κι η δυστυχία θα πάψουν αύριο το πρωΐ, ως διά μαγείας;
Κυρίες καί κύριοι, φοβάμαι πως δεν έχετε καταλάβει… δεν έχετε συνειδητοποιήσει ένα πράγμα:
Το ότι εμείς, που συνδιαλεγόμαστε Διαδικτυακώς εδώ, έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε ένα πιάτο φαγητό κάθε μέρα καί μιά πρόσβαση στο Διαδίκτυο (άρα καί παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στα σπίτια μας), δεν σημαίνει απολύτως τίποτε. Ήδη, αρκετοί συμπατριώτες μας ΔΕΝ τα έχουν αυτά τα καλούδια… Κι όπως πάνε τα πράγματα, είναι θέμα χρόνου να τα στερηθούμε άπαντες ανεξαιρέτως.
(Πώς; Με νομοθετικές ρυθμίσεις, που θα μας φέρνουν σε κατάσταση “ρουά μάτ”: συνεχώς θα βρίσκονται αφορμές να “χρωστάμε” στο κωλοκράτος, άρα συνεχώς θ’ αναγκαζόμαστε να παραδίδουμε ό,τι έχουμε καί δεν έχουμε από περιουσιακά στοιχεία μας.)

Μιλάμε, επομένως, όχι μονάχα γιά στέρηση των καθημερινών ανέσεων ΟΛΩΝ ΜΑΣ σε λίγο καιρό, αλλά καί γιά στέρηση της ίδιας μας της στέγης!!! Κι όταν φτάσει το «ειρηνικό» αυτό πατιρντί σε πλήρη έκταση, θα χαθούν κι άλλες ανθρώπινες ζωές καθ’ όλα υγιών Ελλήνων!
Μιλάμε, επομένως, γιά καθαρά πολεμικές συνθήκες στερήσεων βασικών αγαθών. Άρα, ΉΔΗ βρισκόμαστε σ’ εμπόλεμη κατάσταση, όσο κι αν αυτό ξυνίζει σε μερικούς.
Άρα, τί …”ολίγον” πόλεμος, τί “πολύ” πόλεμος;
…Άσε που δεν υπάρχει “ολίγον πόλεμος”, όπως δεν υπάρχει “ολίγον έγκυος”! (Κι “ολίγον νεκρός”. Lol!!!) Άμα μπείς στον χορό, χορεύεις!
ε1. Τα πολιτικά – 1
Επειδή, τώρα, η –”ειρηνική”…- Οικονομία δεν πάει μόνη της, αλλά έχει κολλητή αδελφή την Πολιτική (καί, σύμφωνα με τους μαρξιστές, η μεγαλύτερη σε ηλικία αδελφή είναι η Οικονομία, που κάνει ό,τι θέλει την μικρότερη), λέω στα ίσα πως το γκουβέρνο είναι καθαρά κατοχική κυβέρνηση κατακτητών της Ελλάδας – η οποία δεν πρόκειται ποτέ της να σεβαστεί Σύνταγμα καί νόμους.
Ευτυχώωωως, οι περισσότεροι έχουν ήδη καταλάβει ότι έχουμε κυβέρνηση Κατοχής – καί δή, Γερμανικής… ξανά. (Φιλαράκος έλεγε ότι πρέπει να μάθουμε όλοι Γερμανικά, γιά να διαβάζουμε τα νομοσχέδια στο πρωτότυπο! Lol!!!)
Εκείνο, όμως, που δε λένε να βάλουν στη γκλάβα τους οι συμπατριώτες μας, είναι πως όλες οι κυβερνήσεις που θ’ ακολουθήσουν, θα είναι ακριβώς το ίδιο. Τα ίδια ακριβώς θα κάνει κι η (όποια) επόμενη κυβέρνηση. Κι η (όποια) μεθεπόμενη. Κι η (όποια) παραμεθεπόμενη. Καί ούτω καθ’ εξής.

Όσοι δεν τά ‘χετε συνειδητοποιήσει αυτά, καί μιλάτε (ακόμη…) γιά νομικές καί συνταγματικές διαδικασίες επανορθώσεως των πραγμάτων στην Ελλάδα, να σας δώκω δυό μούντζες, να μή σας τα χρωστάω. (Όσο κι αν σας συμπαθώ, οφείλω να σας αποδώσω τα …χρεωστούμενα! Μπάς καί ξυπνήσετε.)
Εντάξει, καί γιά να είμαι ευγενικός, κάντε ό,τι θέλετε με τις νομικές διαδικασίες (μηνύσεις επί εσχάτηι προδοσίαι, κτλ). Δεν σας εμποδίζω. Αλλά θα μου επιτρέψετε να μην χάνω τον χρόνο μου μαζί σας. Έχω σοβαρώτερες ασχολίες.
“- Μά, ρέ Εργοδότη, μπορεί να βγεί κυβέρνηση πατριωτών! Το ίδιο θα είναι κι αυτή;”
Καλά… βγάλτε την πρώτα, καί βλέπουμε! Στο μεταξύ, να παρακολουθείτε αθλητικούς αγώνες γυμναστικής.
“- Γιατί, ρέ Εργοδότη;”
Γιά να θαυμάζετε τις τούμπες!
“- Υπονοείς τίποτε;”
Όχι, μωρέ, πώς σας πέρασε κάτι τέτοιο απ’ το μυαλό;
Παρένθεση: Το επίσης υπαρκτό (καί σχετικώς σημαντικό) πρόβλημα με τα λαμόγια (πρώην μνημονιακούς ΠΡΟΔΟΤΕΣ, καί λοιπούς), που εσχάτως εισρέουν στον πατριωτικό χώρο καί πουλάνε μούρη, είναι σαφώς (πολύ) μικρότερο. Επειδή κάτι τέτοιους θα τους ψηφίσετε, μονάχα αν είσαστε μαλάκες. Αν, αντιθέτως, σέβεστε τον εαυτό σας, το συγκεκριμένο πρόβλημα ακυρώνεται αυτομάτως από μόνο του.
ε2. Τα πολιτικά – 2
Ακούω πολλούς να λένε ότι, αφού ανατρέψουν το κατοχικό γκουβέρνο, θα ψηφίσουν Σύνταγμα καί νόμους σαφώς σε πραγματικά δημοκρατικά πλαίσια – καί μάλιστα, αρκετοί πραγματικοί πατριώτες έχουν ήδη έτοιμα προσχέδια. Είμαι σύμφωνος, καί δεν διαφωνώ καθόλου.
Προσέχτε μονάχα, λεβέντες μου, να μήν ξεχάσετε τη σαφήνεια καί την πρόβλεψη τιμωρίας των παραβατών! Διότι αυτά τα δυό “ξεχνιούνται” συστηματικώς στο Ελλάντα από την εποχή των Βαυαρών, μέχρι καί σήμερα, …την εποχή των Βαυαρών!
Κάτι “ακροτελεύτεια άρθρα” καί τα ρέστα, πετάχτε τα στα σκουπίδια. Τά ‘παμε… Υπεύθυνοι γιά την (νομική) ερμηνεία καί την (επακόλουθη) διαρκή τήρηση του Συντάγματος είναι οι ταγοί του έθνους, κι όχι ο καφετζής της Άνω Ραχούλας. Αλλού αυτά τα κουτοπόνηρα αόριστα μασωνο-Βαυ(ρ)βαρικά πυροτεχνήματα περί “λαϊκής κυριαρχίας”!
Επίσης, πρέπει να εξασφαλιστεί το οριστικό σπάσιμο του πολιτικού “μονοπωλίου”. Δηλαδή, το ότι τη διακυβέρνηση της Ελλάδας αναλαμβάνουν εσαεί κάποιες συγκεκριμένες οικογένειες.
Αυτό, απλά πρέπει να τελειώσει εν ριπήι οφθαλμού καί άπαξ διά παντός. Αλλοιώς, δεν βλέπουμε προκοπή.
ε3. Τα πολιτικά – 3
Λοιπόν… Με την όλη συζήτηση γιά “πατριωτικές” μελλοντικές κυβερνήσεις, γίνεται κατανοητό ένα τρομερό μειονέκτημα της προσπάθειας αυτής:
Το ότι οι πατριώτες δεν είμαστε μονοιασμένοι. (Κι ούτε πρόκειται να γίνουμε σύντομα.)
Στη σύγχρονη εγχώρια πολιτική σκηνή, υπάρχουν αμέτρητοι “πατριώτες αρχηγοί”, αλλά ελάχιστοι ακόλουθοι. Ελάχιστοι πρόθυμοι ν’ ακολουθήσουν. Πλήρες ρέμπελο, δηλαδή. Αντιθέτως, όλα τα ξενοκίνητα (καί …ξενοχαρτζηλικωνόμενα) κόμματα έχουν οργάνωση μασωνικού τύπου, τουλάχιστον στα ανώτατα κλιμάκιά τους: δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη η αμφισβήτηση απέναντι στον ισχυρό “αρχηγό”.
Δεν είμαστε μονοιασμένοι, επειδή δεν έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας Έλληνας στον άλλον!
Κι επειδή ανάμεσά μας υπάρχουν αρκετοί “κρύπτο”, που επιτείνουν καί παρατείνουν τη ζημιά με αλλεπάλληλες προδοσίες (ιδεολογιών καί υποσχέσεων – τουλάχιστον). Βλέπεις, έχουν δουλέψει καλά οι ξένοι γι’ αυτά τα δυό επί αιώνες… να μή σου πω καί χιλιετίες ολάκαιρες.
Πράγμα που μας οδηγεί καθαρά στη συνωμοσία!
ε4. Τα πολιτικά – 4 (Τα …συνωμοτικά)
Ακούμε συνεχώς ότι πρέπει να κρεμαστούν (ή -επί το …παραδοσιακώτερον- να παλουκωθούν) καμιά δεκαριά χιλιάδες άτομα, προκειμένου να στηθεί η νέα, καθαρή Ελλάδα. Μερικοί, οι πιό ευγενείς, λένε ότι οι ένοχοι πρέπει να κάνουν κοινωνική υπηρεσία μέχρι να πεθάνουν από βιολογικό θάνατο, πχ να καθαρίζουν βόθρους. (Γιά να δούν τη γλύκα όσων κάνανε στους Έλληνες τόσα χρόνια.) Άλλοι, πάλι, μάλλον αυτοί που βλέπουν πολύ σινεμά, γουστάρουν λυντσάρισμα καί βασανιστήρια γιά τους ενόχους.
Αν καί η προσωπική μου άποψη είναι πως το γοργόν καί χάριν έχει, δεν θα διαφωνήσω με καμμία από τις προαναφερθείσες απόψεις. Υπάρχει αρκετό προδοτικό κρέας γιά όλα τα γούστα! Lol!!!
Εκείνο που θέλω να τονίσω, είναι ότι εδώ έχουμε μιά κατάσταση αοριστίας. Κι οι καταστάσεις αοριστίας δεν μου αρέσουν καθόλου.
Επομένως, τα ερωτήματα -που θα άρουν την αοριστία- είναι:
 • Πόσοι πρέπει να θανατωθούν;
 • Καί -δευτερευόντως- ποιοί;
Αν απαντηθεί το πρώτο ερώτημα, απαντάται συνεπαγωγικώς καί το δεύτερο.
Βέβαια, ακόμη καί το ίδιο το πολυχρονεμένο μας ντοβλέτι -κάνει πως- δεν ξέρει πόσους υπαλλήλους ταΐζει… Αλλά, μακριά από μας η προσπάθεια να βγάλουμε αυτό το φίδι απ’ την τρύπα! (Σιγά μην κάτσουμε να τακτοποιήσουμε εμείς, εδώ καί τώρα, το δημοσιοϋπαλληλικό κομφούζιο!) Ωστόσο, θα προσπαθήσω να δώσω κάποιες πρώτες εκτιμήσεις.
Λοιπόν, ποιοί οι προδώσαντες, οίτινες ένοχοι θανάτου εισίν;
Αυτοί θα βρεθούν ανάμεσα στην κορυφαία πεντάδα των Αρχών: στην εκάστοτε κυβέρνηση συν την αντιπολίτευση, στη Βουλή, καί στη Δικαιοσύνη. Συν στις Ένοπλες Δυνάμεις καί στα Σώματα Ασφαλείας.
Προχωράμε σε αριθμητικές εκτιμήσεις.
 • Όσον αφορά την κυβέρνηση, (κι αν δεν κάνω λάθος), έχουμε από το 1974 μέχρι σήμερα 12 κυβερνήσεις. Δηλαδή, ένα σύνολο 12×50 = 600 άτομα περίπου, χωρίς μεγάλο σφάλμα στον υπολογισμό μας. (Βγάλε τις επαναλήψεις των ιδίων ατόμων, βάλε αρκετούς γιά την ίδια θέση, πχ δυό-τρείς γιά υφυπουργοί Οικονομικών σ’ όλη την τετραετία, ερχόμαστε περίπου στα ίδια.)
 • Όσον αφορά τη Βουλή, έχουμε 12×300 = 3,600 άτομα. Μείον ένα 50%, λόγωι επανάληψης των ίδιων καί των ίδιων (διότι στο Ελλάντα η ενασχόληση με τα κοινά είναι επάγγελμα), μας μένουν 1,800. (Δεν υπήρξαν πολλοί αναπληρωματικοί βουλευτές.) Δυό χιλιάρικα χονδρικώς, καί είμαστε μέσα.
 • Όσον αφορά τη Δικαιοσύνη, πολύ χοντρικά έχουμε καμιά διακοσαριά – διακόσιους πενήντα πρωτοδίκες σ’ όλη τη χώρα, άλλους τόσους εφέτες, καί καμιά πενηνταριά αρειοπαγίτες. Συν καμιά πενηνταριά εισαγγελείς πρωτοδικών καί κάπου 150 αντεισαγγελείς. Συν -πές- άλλους πενήντα εισαγγελείς ανωτέρων βαθμίδων, πχ εφετών. Αυτοί αλλάζουν βαθμίδα κάθε πενταετία περίπου, άρα από το 1974 μέχρι σήμερα έχουμε 9 πενταετίες, άρα μιλάμε γιά ένα σύνολο κάπου 800 άτομα επί 9 φορές, άρα 7,200.
 • Όσον αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις, βάλε ένα ψυχομέτρι καμιά εκατονπενηνταριά αρχηγούς ΓΕΕΘΑ κτλ, συν διοικητές μεγάλων μονάδων που αλλάζουν σχεδόν κάθε χρόνο, άρα (υπολογίζοντας ανά διετία) έχουμε ((2018 – 1974) / 2) x 150 = 3,300.
 • Όσον αφορά τα Σώματα Ασφαλείας, έχουμε κυρίως τους διοικητές μεγάλων μονάδων (σε επίπεδο πχ Περιφέρειας – ξέρετε, σαν αυτούς που δίνουν διαταγές να φάει ξύλο ο κόσμος στα συλλαλητήρια γιά τη Μακεδονία), σε σύνολο καμιά πενηνταριά επί δύο (Αστυνομία + Λιμενικό· η Πυροσβεστική είναι υπόλογη όχι γιά ξύλο σε πολίτες, αλλά γιά αμέλεια χάρη σ’ εντολές πωλητικών – γι’ αυτό, ας την εξαιρέσουμε) οπότε πάλι με διετία μας βγάζει 100×22 = 2,200.
Το όλον, 600 + 2,000 + 7,200 + 3,300 + 2,200 = 15,300 νοματαίοι.
Αν εξαιρέσεις το 10%, δηλαδή τα “αγγελούδια” της Γκαουσσιανής κατανομής, μένουν 13,770 νοματαίοι. Βγάλε κι άλλο ένα 10%, που έφυγαν απ’ τη ζωή βιολογικώς, μας μένουν 12,240 λουλούδια, τα οποία διέπραξαν, διαπράττουν, καί θα συνεχίσουν να διαπράττουν ΠΡΟΔΟΣΙΑ εις βάρος της Ελλάδας.
Κι όπως δεν υφίσταται “ολίγον έγκυος” κι “ολίγον πεθαμένος”, δεν υφίσταται καί “ολίγη” προδοσία! Ουδόλως νοείται, δηλαδή, δικαιολογία του τύπου: “- Εγώ δεν έκανα μεγάλη ζημιά! Άλλοι φταίνε!”
Ακόμη καί να νοείται, ούτε η κρεμάλα μπορεί να είναι “ολίγη”.
Στα παραπάνω λέλουδα, μπορούμε να προσθέσουμε καί κάμποσα ακόμη – να εμπλουτιστεί η ανθοδέσμη:
 • Διπλωμάτες. (Σαν αυτούς, που εμπορευόντουσαν τα Ελληνικά διαβατήρια, καί μας κουβάλησαν εδώ όλους τους δολοφόνους της Κασπίας, δήθεν ως ομογενείς.)
 • Φιλοηπαπαραίους (και φιλοχρήματους) Κυπατζήδες.
 • Αφανείς παρασκηνιακούς “συμβούλους” (τύπου Ρόντος).
 • Φανατικά κομματόσκυλα.
 • “Μ”ΚΟ-άδες.
 • Κάτι “προέδρους” διαφόρων μυστήριων συλλόγων με “βαρύνουσα γνώμη” (πχ “γιά την ισότητα των φύλων”, καί λοιπά πονηρά).
 • Συν αρκετούς αρδ.
Βαρυέμαι να κάνω λεπτομερή υπολογισμό, πάντως αν υποθέσουμε άλλα τόσα άτομα σ’ αυτές τις ομάδες προδοτών (δηλαδή δωδεκάμιση χιλιάρικα), δεν πέφτουμε πολύ έξω.

Το συμπέρασμα είναι πως υπάρχει αυτό το εμπόδιο των περίπου 25 χιλιάδων ατόμων, που από το 1974 μέχρι σήμερα κράτησαν καί κρατάνε την τύχη της Ελλάδας στα χέρια τους… καί την πρόδωσαν καί την προδίδουν. Κι αν αφεθούν ελεύθερα κι ανεμπόδιστα, θα συνεχίσουν να την προδίδουν. Εάν συνυπολογίσουμε τετραμελή οικογένεια γιά το καθένα, φτάνουμε στα εκατό χιλιάρικα ατόμων, τα οποία επιβάλλεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να τιμωρηθούν – ακόμη καί με εκτέλεση.

(Ναί, ακόμη καί τα παιδιά! Τί, δηλαδή;! Θ’ αφήσετε να εκκολαφθούν εστίες εκδίκησης εναντίον της χώρας μας στα επόμενα τριάντα χρόνια μετά από σήμερα; )
Αλλοιώς, προκοπή δεν βλέπουμε.
Επειδή, τώρα, η Ελλάδα είναι μικρό κράτος καί γνωριζόμαστε όλοι, στο εξής πάψτε να μιλάτε γενικώς καί αορίστως γιά “προδότες”· διότι -όπως είδατε- πολύ εύκολα (με λίγη λογική καί λίγο ψάξιμο) μπορούμε να εντοπίσουμε ονόματα καί διευθύνσεις προδοτών. (Οι δε περισσότεροι από δαύτους έναν άλφα ναρκισσισμό τον έχουνε, κι έχουν ήδη βγάλει τη φάτσα τους στα φατσομπούκια από μόνοι τους.)
Αλλά, γιά να επανέλθουμε στο θέμα μας: Τί σκοπεύετε όλοι εσείς οι “φιλειρηνιστές” να κάνετε, γιά να εξουδετερώσετε “ειρηνικώς” όλ’ αυτά τα φίδια; Δίκες με ξεπλυντικούς μασωνονόμους κι αναβολές (καί άλλα δικηγορίστικα κόλπα), που θα τους βγάλουν λάδι κι ελεύθερους με ποινές όχι μεγαλύτερες της πενταετίας; Αυτό θα κάνετε;
Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ ν’ ακούω μαλακίες.
Ακόμη ένα σχετικό θέμα, είναι το πόσοι από δαύτους είναι τέκτονες.
Με τον πρόσφατο τσακωμό μεταξύ των εγχωρίων τεκτόνων, ο οποίος έλαβε μεγάλη δημοσιότητα (γιατί; διότι, ως ψιθυρίζεται, οι υψηλόβαθμοι παντελόνιασαν …”φιλανθρωπικώς” τις εισφορές των χαμηλοβάθμων – εξ ού καί το επακολουθήσαν πατιρντί καί το ξεμπρόστιασμα που έκαναν οι χαμηλοί στους υψηλούς), φάνηκε πως έχουν κάτι λιγώτερο από δέκα χιλιάδες μέλη.
Εάν, τώρα, οι 25 χιλιάδες προδότες είναι καί τέκτονες, δύο τινά συμβαίνουν: ή μερικοί είναι μέλη στοών του εξωτερικού (αλλοιώς τα εγχώρια μέλη θα ήταν 25 χιλιάδες, όχι μόνον 10), ή δεν είναι κάν τέκτονες. Στη δεύτερη περίπτωση, φαίνεται καθαρά πως οι τέρμα υψηλά ιστάμενοι (που ΕΙΝΑΙ τέκτονες) ασκούν ασφυκτική επιρροή στους υπόλοιπους – κι έτσι, υπηρετούν την προδοσία όλοι μαζί.
Επαναλαμβάνω εδώ την πάγια θέση μου, ότι οι τέκτονες δεν μας ενδιαφέρουν (εμάς τους πατριώτες) γιά τη μούρλα που τους δέρνει (καί τις γραφικότητές τους με τα βαλσαμωμένα κοκκοράκια, κτλ), ούτε γιά το ότι τυγχάνουν “παραθρησκεία”· μας ενδιαφέρουν μόνο καί μόνο γιά το ότι είναι θέσει πράκτορες ξένων κρατών. Τα εξήγησα άπαξ, καί κουβέντα επ’ αυτών δεν σηκώνω.
Γιά να κλείσουμε την ενότητα, δεν ανέφερα τίποτε γιά τις λοιπές εστίες της εγχώριας διαφθοράς. Δηλαδή την Εκκλησία, τις τράπεζες, την Αυτοδιοίκηση, συν μερικές δημόσιες υπηρεσίες (πχ πολεοδομίες, εφορίες, δασαρχεία). Συν τον υπόκοσμο. Συν τις “τοπικές οργανώσεις βάσης” των κομμάτων, συν το συνδικαλησταρχείο.
Δεν τις ανέφερα, διότι δεν ασκούν εξουσία από μόνες τους· είναι …ετερόσκοτες. (Το αντίθετο του “ετερόφωτες”. Lol!!!) Εάν ξεμαγαρίσουμε τον τόπο από τις υψηλές κεφαλές που όντως ασκούν εξουσία, αυτές οι εστίες διαφθοράς θα προσκυνήσουν τη νέα πραγματικότητα. (Διότι τα διεφθαρμένα ανθρωπάκια είναι κατά κανόνα θρασύδειλα.) Ακόμη καί να πετύχουμε καί τίποτε ζόρικους νοσταλγούς της φαυλότητας, θα είναι πολύ πιό εύκολο (χωρίς τους αρχηγούς τους) να τους στείλουμε γιά μετενσάρκωση.
Κι άμα εσείς επιθυμείτε ριζικό ξεπάστρεμα κι αυτωνών, εγώ χατήρια φίλων δεν χαλάω!
στ. Το καφενειακό
Ας μή μακρηγορούμε. Απλή λογική, με λόγια σταράτα: ένα κι ένα κάνουν δύο!
 • Τί μας κάνουν σήμερα οι ξένοι – μαζί με τα εγχώρια τσι(π)ράκια τους;
Μας αφαιρούν περιουσιακά στοιχεία. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Καί χωρίς να έχουν το δικαίωμα.
Καί ταυτόχρονα αφαιρούν περιουσιακά στοιχεία της χώρας. Πάλι χωρίς λόγο καί χωρίς να έχουν το δικαίωμα.
 • Τί αποτέλεσμα έχουν αυτές οι ενέργειες;
Πτώχευση των πολιτών, με όλες τις αρνητικές συνέπειες (από στερήσεις, έως θανάτους).
 • Εάν γίνει παγκόσμιος πόλεμος, θα συνεχιστεί αυτό το βιολί στην Ελλάδα;
Σαφώς όχι! Διότι ξένοι καί τσι(π)ράκια θα εφαρμόσουν την παροιμία: “- Τρεχάτε ποδαράκια μου, να μή σας χέσ’ ο κώλος μου!”
Όλα τα αρνητικά γίνονται στην Ελλάδα, εφ’ όσον συνεχίζεται η ειρηνική περίοδος. Σε περίπτωση Γ’ ΠΠ, ο σώζων εαυτόν σωθήτω! Σιγά που θα κάτσουν τότε (όταν θα καίγεται το σπίτι τους) οι “Μεγάλες Δυνάμεις” να σκαρφίζονται γκανγκστερικά νομοσχέδια γιά την πτώχευση της Ελλάδας καί των Ελλήνων!
 • Άρα, μας συμφέρει να ξεκινήσει ο Γ’ ΠΠ;
Σαφώς! Καί σύντομα! Στο κάτω-κάτω, όσον αφορά τα δικά μας τα σημερινά χάλια, δεν θ’ αλλάξουν καί πολλά επί το χειρότερον. Δεν έχει καί πολύ παρακάτω να πάμε. Άσε που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα με τον πόλεμο να βγάλουμε τον πολύ καλό μας εαυτό!… που είναι καί το ζητούμενο γιά την Ελλάδα των τριών τελευταίων …αιώνων!
Σκέψου, ακόμη, συν-Έλληνα, ότι εφ’ όσον “αυτούς” τους συμφέρει η παρούσα κατάσταση, εμάς μας συμφέρει εξ ορισμού η αντίθετηόποια κι αν είναι αυτή! Επομένως…
Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος; Ναί! Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος! Με χίλια!!!
Θέλετε κι άλλο επιχείρημα, πλήν του τελευταίου;

ergdhmerg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!