Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Πόσο τυχαίες να είναι οι δηλώσεις …Περί των Ελληνοτουρκικών;

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Πρόκειται ουσιαστικά για το σχέδιο ‘’ΦΑΙΔΩΡΑ’’ (ΕΔΩ) που σας επαναλαμβάνουμε συνέχεια, και το οποίο προσπαθεί να ολοκληρώσει το ψευτορωμαίικο (ΕΔΩ). 
Επαναλαμβάνουμε την ανάλυση που κάναμε ΕΔΩ καθώς όλα οφείλονται στους αγωγούς και στον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου.

Δεν θα προλάβουν όμως…
Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ
Τυχαία να άρχισαν τις δηλώσεις κάποιοι  για τα Ελληνοτουρκικά ;  Τυχαία να πλάκωσαν τους τσαμπουκάδες κάποιοι ,όταν ακόμη και όταν πήγαν να μας «βουλιάξουν Πολεμικά εντός των ΕΧΥ» το γύρισαν στο καλαματιανό ;
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή γιατί εμείς που παρακολουθούμε απο κοντά τα γεγονότα ,δεν μας πείθουν δηλώσεις του τύπου «Ντουφεκιές στον Αέρα»


Ο Πάνος Καμμένος νυν ΥΕΘΑ έχει δώσει εντολή στα Στελέχη των ΑΝΕΛ να τεθούν  σε Εκλογικό Συναγερμό αμέσως μετά τις γιορτές και συγκεκριμένα απο τις 10 Ιανουαρίου του 2010…Ενώ ο Πάνος ζήτησε από τους Ακρίτες μόλις χθες να τον εκλέξουν Βουλευτή Έβρου!!

Σε αυτόν ακριβώς τον εκλογικό  σχεδιασμό όλα  γίνονται και  σχετίζονται και μόνο τυχαία δεν είναι ….
Οι Δηλώσεις του Ναυάρχου Αποστολάκη δεν έγιναν επειδή ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ έχει κάποιες Παραπάνω πληροφορίες για απόβαση των Τούρκων Κομάντος σε Βραχονησίδες …
Να θυμίσουμε οτι όταν το ΓΕΕΘΑ όταν αναγκάστηκε να βγάλει Ανακοινώσεις ήταν σχεδόν πάντα όπως παραδέχονται κάποιοι «κατ’ εντολή»  ή και με πίεση  της Πολιτικής Ηγεσίας !

Τα περί Θερμού Επεισοδίου και της Ισοπέδωση της Βραχονησίδας για τους γνωρίζοντες είναι πάγια θέση των Γενικών Ελληνικών Επιτελείων …Αλλά  να ειπωθεί σε ενημέρωση των Στρατιωτικών  Συντακτών δεν είχε κανέναν απολύτως λόγο …Πλην ασφαλώς της διαρροής στο εσωτερικό!!!
Οι Δηλώσεις του Α/ΓΕΕΘΑ δεν συνοδεύτηκαν και από Έκτακτες ασκήσεις  της Δύναμης «ΔΕΛΤΑ» στα νησιά στόχος ,που δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτό το σκοπό …Άρα;
Ούτε οι χθεσινές δηλώσεις του Αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ  Σγουρίδη οτι  ένα θερμό Επεισόδιο θα πάει πίσω την Συμφωνία των Πρεσπών ,Έγιναν τυχαία,ούτε   η αποκάλυψη του Σγουρίδη οτι παραιτήθηκε με SMS , είναι  για σοβαρό σχολιασμό !
Το τι θα κάνει η Στρατιωτική Ηγεσία που έχει και την Ευθύνη και πως θα αντιδράσει σε Κατάληψη Εθνικού Εδάφους είναι θέμα Σχεδίων και Εισηγήσεων των  Επιτελών των  επιχειρήσεων  και δεν είναι για ενημέρωση των Στρατιωτικών Συντακτών ,που έσπευσαν να το κάνουν Σημαία !!
Εμείς Στηρίζουμε την Στρατιωτική Ηγεσία, αλλά καλό θα είναι να παραμείνουν άπαντες ,πέραν και εκτός των (Πολιτικών Παιχνιδιών )…»Όσο είναι  ακόμη στην ενέργεια «
«Ούτε βέβαια να το συνδυάσουμε με τις Επερχόμενες Κρίσεις στο Στράτευμα»

VETERANOS

1 σχόλιο:

  1. Βγήκε και ο κ. Αποστολάκης να απειλεί με ισοπέδωση βραχονησίδων. Γκαβέ, την ισοπέδωση της Μακεδονίας δεν την είδες θα δεις τις βραχονησίδες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!