Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018Μάθημα πατριωτισμού και σεβασμού προς τον Χριστό έδωσε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ματτέο Σαλβίνι, ηγέτης της Εθνικής Δεξιάς που ισοπεδώνει την Ν.Τ.Π. στην Ευρώπη. 
Με εντολή του υπουργείου Εσωτερικών, οι ιταλικές αρχές προχώρησαν στην απέλαση Αλβανού.
Αποτέλεσμα εικόνας για ματέο σαλβίνι

Μετά από προσβολές και μηνύματα εναντίον των Χριστουγέννων, ο Αλβανός μουσουλμάνος απελάθηκε μαζί με έναν ακόμα ομογενή του, και τους απαγορεύθηκε η είσοδος στην Ιταλία.

Ο Μ. Σαλβίνι δίνει το παράδειγμα σε όλους τους Ευρωπαίους για το πως να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη μουσουλμανική απειλή, που εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς στη Γηραιά Ήπειρο.

Αποτέλεσμα εικόνας για ματέο σαλβίνι

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν για ένα Αλβανό, που ζούσε επί χρόνια στην Πάντοβα, ο οποίος δημοσίευσε κείμενα κατά της εορτής των Χριστουγέννων, στην σελίδα του στο 'Facebook', γράφει αλβανικό δημοσίευμα, το οποίο προσθέτει, ότι ο Αλβανός διατηρούσε επαφή με ...ιμάμηδες (!) που συνελήφθησαν στο Κοσσυφοπέδιο για τρομοκρατία και υποκίνηση φυλετικού μίσους.

Αποτέλεσμα εικόνας για ματέο σαλβίνι

Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, το ιταλικό υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει ότι ο Σαμπάν Κάκα κατηγορείται για εξτρεμιστική και αντισημιτική δραστηριότητα.

Συνοδεύτηκε μέχρι την έξοδό του από την Ιταλία με απαγόρευση εισόδου στο ιταλικό έδαφος για τα επόμενα 10 χρόνια!
(ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ "ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ" ΕΔΩ;
Ή ΠΑΛΙ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥΤΑΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ..."ΒΑΡΥΚΟΪΑ"; ; ;)

Μαζί με αυτόν απελάθηκε και ένας ακόμη Αλβανός μετανάστης που βρίσκονταν στη λίστα αναμονής ασύλου, αλλά είχε χαρακτηρισθεί ως επικίνδυνο άτομο για την δημόσια ασφάλεια.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι ευχαρίστησε τις αστυνομικές αρχές της Πάντοβα λέγοντας: «Στην Ιταλία δεν υπάρχει χώρος για όποιον προσπαθεί να φέρει τον πόλεμο στα σπίτια μας», όπως σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

https://www.pentapostagma.gr/2018/12/%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CE%B9-%CF%80%CE%AD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CF%89%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%B1%CE%BD.html

=======================

Εικονίδιο
...ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ "ΕΓΚΡΙΣΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ
ΕΞΟΥΣΙΑ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ (ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ)
"ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ", ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ
ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ  ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ
ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ....


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!