Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Που είσαι χούντα που΄λεγες, πως θα γινόμουν άλλος. - Ο ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ AXEL CIPRA ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΡΓΟ....

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Ο Ραν ταν πλαν ειναι εξυπνότερος από αυτόν το ηλίθιο που ανέδειξε ο σιωνισμός για πρωθυπουργό της χώρας. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! Εγκαινιάζει σταθμό ο Παττακός - Τσίπρας χωρίς να υπάρχει... Μετρό


«Το μετρό Θεσσαλονίκης είναι εδώ», έστω κι αν οι πιο φιλόδοξες προβλέψεις τοποθετούν την έναρξη της λειτουργίας του το 2020, δήλωσε ο βλαμμένος, απευθύνοντας χαιρετισμό στα εγκαίνια του μετρό «Συντριβάνι» στη Θεσσαλονίκη. Αν και ο πρόεδρος του μετρό τοποθέτησε την έναρξη της λειτουργίας αργότερα, ο βλαμμένος υποστήριξε ότι το μετρό θα ξεκινήσει να δέχεται κόσμο τον Φεβρουάριο του 2020.

«Πιστεύω ότι με την ολοκλήρωση αυτού του έργου το α’ εξάμηνο του 2019 θα γίνουν οι δοκιμές των συρμών.
 
 

1 σχόλιο:

  1. Ο Κούλης πιο πονηρός ζητά να βγουν τα αρχαία και να τοποθετηθούν μετά. Στην Ελλάδα αν δεν σκέπτεσαι σε βάθος δεν μπορείς να καταλάβεις τι λέει ο ποιητής. Ο ποιητής λέει βγάλτε τα (για να τα χαρίσουμε;.... και οι επόμενες γενεές δεν θα έχουν αρχαία που να αποδεικνύουν ότι η Μακεδονία ήταν Ελληνική, άρα θα ζήσουν ειρηνικά .........)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!