Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Βίντεο-πρόκληση επί Ελληνικού εδάφους: Τραγούδια για την «Μακεδονία του Αιγαίου» στην Νάουσα! – Τον «Ασκό του Αιόλου» άνοιξε ο ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ AXEL CIPRA

 Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:   Οι εβραίοι δεν κάνουν ποτέ κινήσεις τυχαία... Πάντα κινούνται με βάση κάποιο μακροχρόνιο και ύπουλο σχέδιο....Γι’ αυτό και προχωρούν σε αγορές ακίνητων συνεχώς στη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ και βαίνουν προς την ολοκλήρωση του σχεδίου τους ΕΔΩ
Προς αυτήν την κατεύθυνση μέσω των μασόνων ελληνόφωνων πολιτικών φροντίζουν να δώσουν πλαστή υπηκοότητα σε δεκάδες χιλιάδες σκοπιανούς (ΕΔΩ) με σκοπό να αποκόψουν την Μακεδονία μας από την Ελλάδα σύμφωνα με το σχέδιο ΦΑΙΔΩΡΑ (ΕΔΩ) στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι ελληνόφωνοι πολιτικοί της βουλής και χρηματοδοτείται από την μαριονέτα Σ(κ)όρος (ΕΔΩ) ο οποίος εκπροσωπεί τους ''πισινούς'' που δεν είναι άλλοι από τους σιωνιστές εβραίους. 

Καμαρώστε πρώτο και καλύτερο τον Παπαρουφιανούλη ΕΔΩ αλλά και στο μεγάλο πορτρέτο των προδοτών ΕΔΩ μαζί με την προπαγάνδα της ΕΡΤ υπέρ των Σκοπίων ΕΔΩ μαζί και την ανθελληνική παιδεία που φέρνουν στα σχολεία μας ΕΔΩ.

Όλα τα σημαντικά άρθρα για το Σκοπιανό πρόβλημα θα τα δείτε ΕΔΩ.


 Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

 Μας κάνουν πλάκα οι Σκοπιανοί και ξεφτιλίζουν την κυβέρνηση που ξεπούλησε το όνομα Μακεδονία και πανηγυρίζει κι όλας. Αυτό που παρουσιάζει η κυβέρνηση ως «λύση» στο σκοπιανό είναι στην πραγματικότητα ένας οδυνηρός εθνικός συμβιβασμός, ένα πραγματικό ξεπούλημα της Μακεδονίας


Αυτό το οποίο διατηρήσαμε με πολλούς αγώνες, με πολλές θυσίες σε χρόνια δύσκολα, το παρέδωσε ο Αλέξης Τσίπρας εν μία νυκτί.

Παρέδωσε το όνομα Μακεδονία και αναγνώρισαν στους Σκοπιανούς “μακεδονική” ταυτότητα και “μακεδονική” γλώσσα. Αναγνωρίζουν κράτος με το όνομα “Νorth Macedonia” που θα μετaφράζεται σε όλες τις γλώσσες. Δηλαδή «Βόρεια Μακεδονία». Ποιο “erga omnes”, ποια είναι η Νότια Μακεδονία; Το λεγόμενο “erga omnes” πήγε περίπατο!

Πόσο μειοδότες πρωθυπουργούς βγάλαμε, για να ενδώσουνε τόσο αψήφιστα παραχωρώντας την εθνικότητα και τη γλώσσα της Μακεδονίας στους Σλαβοβούλγαρους γείτονές μας; Πώς άφησαν αυτοί οι πρωθυπουργοί τόσα χρόνια να σέρνεται σε βάρος της ένα τόσο ζωτικής για τα εθνικά μας συμφέροντα θέμα, αφήνοντας τους άρπαγες των Σκοπίων να οικειοποιούνται ό,τι δεν τους ανήκει; 

 Όλα αυτά λαμβάνουν χώρηα, με την… ευγενική χορηγία του Βερολίνου. Η μεταπολεμική Γερμανία, που τόσο ζημιά έκανε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ελλάδα, είναι παρούσα και αποφασισμένη να πατήσει πόδι στα Βαλκάνια, έστω κι αν χρειαστεί να καταπατήσει Συνθήκες, να αλλάξει τα σύνορα, να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή των ανθρώπων που τα κατοικούν, για να επιβάλει τη θέλησή της.

Τι αναφέρει Σκοπιανό ΜΜΕ.
«Το βίντεο καταγράφηκε στην Ελλάδα, στην περιοχή ‘Νεγκούσκατα’(;), κοντά στην Βόντεν (Νάουσαστο χωριό που στα ελληνικά το λένε Μαρίνα», γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

Στο οποίο παρουσιάζονται οι καλεσμένοι της ετήσιας μακεδονικής γιορτής με τον Βλάτκο Μιλαντινόφσκι και την ομάδα ‘Μακεδονικό Μεράκι’ που αποτελείται από ‘Μακεδόνες’, από την Ελλάδα, αναφέρει το echedoros.

Το κύριο μήνυμα μεταδίδεται μέσα από το τραγούδι, στη ‘μακεδονική’ συγκέντρωση, σε αυτόν τον ελληνικό χώρο, καθώς λένε οι στίχοι:

«Λένε ότι δεν υπάρχουμε
Ότι δεν είμαστε εδώ
Λένε ότι δεν υπάρχουμε
Αλλά είμαστε εδώ
Είμαστε εδώ πριν από τον Ιησού,
Στη γη μας τη Μακεδονία.
Είμαστε εδώ και παραμένουμε
Και το ιερό μας όνομα δεν αλλάζει».


Το μακεδονικό κόμμα στην Ελλάδα πραγματοποίησε την εκδήλωση και οι καλεσμένοι προσκλήθηκαν στην παραδοσιακή μακεδονική γιορτή.
Δείτε βίντεο:
 Αυτά να τα βλέπουν ορισμένοι που ισχυρίζονται πως η Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα επιφέρει αλλαγές. Πολύ απλά ανοίγει ο Ασκός του Αιόλου.
Εξάλλου, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ πριν δύο ημέρες, υποστήριξε ότι με την συμφωνία των Πρεσπών ενισχύεται η αξιοπρέπεια της «Μακεδονίας», ούτε καν της Βόρειας, όπως δείχνει το βίντεο.

«Έως τώρα ήμασταν η FYROM», προσέθεσε και συνέχισε:
«Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει ούτε την ταυτότητα ούτε την γλώσσα της πΓΔΜ που είναι μακεδονική».
Παράλληλα ο Ζόραν Ζάεφ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι τα Σκόπια θα ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ κατήργησε το ελληνικό βέτο, και σημείωσε ότι θα βρεθούν οι 80 βουλευτές που απαιτούνται για την Τρίτη ψηφοφορία στην Βουλή της πΓΔΜ.
Δείτε την αλήθεια σε 18 δευτερόλεπτα στην πηγή ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!