Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

ΤΡΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΗΥΧΟΝΤΟ...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ

Δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου του 2017


ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ !!!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΔΙΗΓΗΣΗ ΤΟΥ Π. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ,
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΕΝΑΝ ΙΕΡΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΘΕΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ...ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ...
ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ...ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ , ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ...ΑΝΥΠΟΛΟΓΗΤΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ;
Θαύμα της Παναγίας: «Στον οίκο του Υιού μου δεν παίζουν» ( π. Στεφάνου Αναγνωστόπουλου )
Ένας συγγενής μου, μου διηγήθηκε το έξης περιστατικό: Ένας φίλος του γιατρός, όταν ήταν μικρός, όπως όλα τα παιδάκια, πού γελάνε και μετακινούνται άσκοπα μέσα στον Ναό, χωρίς να καταλαβαίνουν, έτσι κι αυτός, μαζί με ένα ξαδελφάκι του γελούσε και πείραζε τα άλλα παιδάκια, πότε έτρεχε από δω και πότε έτρεχε από κει.
Τελείωσε ή εκκλησία, πήραν το Αντίδωρο, ο κόσμος έφυγε, αλλά αυτά τα δυο παιδάκια, ο γιατρός με τον ξάδε λφο του, άρχισαν πάλι να ατακτούν μέσα στον Ναό. Τότε λοιπόν ακούγεται μία αυστηρή αλλά γλυκεία γυναικεία φωνή να τους λέγει:
Και λέει ο γιατρός: «Σε μένα να ‘έρθουν να πουν αν υπάρχει ή δεν υπάρχει Θεός, Σε μένα μίλησε ο Θεός δια μέσου της Υπεραγίας Θεοτόκου!»
– Στον οίκο του Υιού μου δεν παίζουν! Δεν τρέχουν από δω κι από κει. Προσεύχονται, κοινωνούν, μεταλαμβάνουν το Σώμα και το Αίμα Του. Το Αίμα του Υιού μου! Και …φράπ! τα αρπάζει από τον σβέρκο και εν ριπή οφθαλμού ευρέθησαν και τα δύο παιδάκια έξω, στο προαύλιο του Ναού!
Πηγή: «Εμπειρίες κατά την Θεία Λειτουργία» – π. Στεφάνου Αναγνωστόπουλου

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!