Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Αίσχος: Τα Jumbo του Βακάκη πωλούν τσάντες με τον αγκυλωτό σταυρό και τον Χίτλερ – Δείτε φωτό

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Γνωστός δούλος της Νέας Τάξης Πραγμάτων που προωθεί την ομοφυλοφιλία αλλά και τον εξισλαμισμό της χώρας μας.... τώρα δείχνει και τα αφεντικά του απροκάλυπτα....
Οι φωτογραφίες από τη σελίδα των Jumbo είναι αδιάψευστος μάρτυρας.
Δυστυχώς ο κύριος Βακάκης όφειλε να έχει ελέγξει τις παρτίδες των τσαντών που φέρνει από το εξωτερικό, εκτός κι αν το έκανε σκόπιμα.

 
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια άθλια ενέργεια που θίγει τους Έλληνες και ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύει η πατρίδα μας λόγω της ανηλεούς επίθεσης που δεχόμαστε σε όλα τα επίπεδα από τη γερμανοκρατούμενη Ευρώπη. Ας ενημερώσει λοιπόν κάποιος τον κύριο Βακάκη ότι αυτός ο λαός έχει χύσει αίμα για να φύγει ο αγκυλωτός σταυρός και ο Χίτλερ.
Ντροπή για τη δημοκρατία και ύβρις για τον ελληνικό λαό που ψωνίζει από τα καταστήματα του κ. Βακάκη…


KATOXIKA NEA

6 σχόλια:

 1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!
  Τί θα επικαλεσθούν τώρα απο αυτήν την επιχείρηση;
  "Α β λ ε ψ ί α" ;
  "Α π ρ ο σ ε ξ ί α";
  "Π α ρ α δ ρ ο μ ή";
  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ;
  Γραμματόσημο με τον Αδόλφο και σφραγίδα των τότε ναζιστικών ταχυδρομείων;
  Ε Λ Ε Ο Σ πιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Dem Jumbo-Führer Vakakis, ein dreifaches "Sieg Heil"!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι Ελλαδίτες είναι αναίσθητα αρκουδοτόμαρα! Δεν έχουν ουδεμία ντροπή και ευθιξία. Κυρίως δεν έχουν - αλλά και ποτέ είχαν άλλωστε - εθνική και προσωπική αξιοπρέπεια και κυρίως καταναλωτική συνείδηση! 'Οποιος περάσει απέξω από τα Τζάμπο, γίνεται το αδιαχώρητο. Τα πάρκιγκ είναι τίγκα στ'αυτοκίνητα! Ποιός αγκυλωτός και ποιός Χίτλερ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κύριε, πέφτετε στην παγίδα που το σύστημα προσπαθεί να στήσει σε βάρος μας. Αντί να είμαστε ενωμένοι εναντίον του κοινού εχθρού, δημιουργείτε ένταση και διχασμό, μόνο με τη φρασεολογία σας. Αντί να κατακρίνουμε, καλύτερα να προτρέπουμε σε πνευματική αφύπνιση. Και η ανάγκη για πνευματική αφύπνιση δεν είναι μόνο ανάγκη των Ελλήνων, αλλά παγκόσμια.

   Διαγραφή
 4. Ο μαγαζατορας δεν νοιάστηκε για τον θάνατο του παιδιού του... Θα μοιραστεί για τις σακούλες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!