Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Καμπανάκι για όλη την Ελλάδα: Αύξηση ρεκόρ στις γεννήσεις παιδιών από μετανάστες γονείς στο νησί της Σάμου - ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Η μεγαλύτερη απειλή για την πατρίδα μας είναι η λαθρομετανάστευση των μουσουλμάνων από όλα τα σημεία της γης ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟ (ΕΔΩ).
Πλήρη εφαρμογή του σχεδίου εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ.
 Ο λόγος για τους....«επενδυτές» του ΣΥΡΙΖΑ που πλέον έχουν εγκατασταθεί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Αύξηση των γεννήσεων παρατηρείται στην γυναικολογική – μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Σάμου.Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό καλούνται να υποστηρίξουν περιστατικά γεννήσεων εκτός από τις εγκυμονούσες από το νησί αλλά και των γυναικών που φιλοξενούνται στο ΚΥΤ Σάμου.

 
Ειδικότερα, σύμφωνα με το τοπικό samos24, το 2018 (χρονικό διάστημα από 1 Ιανουαρίου 2018 έως και 4 Δεκεμβρίου 2018) πραγματοποιήθηκαν 198 γεννήσεις ,εκ των οποίων τα 87 παιδιά είναι από μετανάστες που ζουν στη Σάμο.

 Σχόλιο el.gr : Μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί τι πρόκειται να γίνει σε πανελλαδικό επίπεδο εάν και εφόσον προχωρήσουν τα προγράμματα….ένταξης των μεταναστευτικών πληθυσμών στην Ελλάδα της υπογεννητικότητας. 

EL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!