Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΕΙ ! «ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ» Ο ΠΟΘΟΣ ΤΟΥΣ! ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥ EXEL CIPRA, O ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΗΦΑΚΗΣ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Το σχέδιο ‘’ΦΑΙΔΩΡΑ’’ (ΕΔΩ) προσπαθεί να ολοκληρώσει το ψευτορωμαίικο (ΕΔΩ) με κάθε τρόπο. 
 


Δεν θα προλάβουν όμως…κάποιος μέγας γεωπολιτικός αναλυτής μας το έχει πει ΕΔΩ.
 


Όλα τα σημαντικά άρθρα για το Σκοπιανό πρόβλημα θα τα δείτε ΕΔΩ.

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ & ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Ακόμη και δήμοι, όπως αυτός της Έδεσσας, χρηματοδοτούν τις εκδηλώσεις, προφανώς για να πάρουν και την τελευταία ψήφο!


Τα παραδοσιακά πανηγύρια της Μακεδονίας, επιχειρούν να «καπελώσουν» οι Σκοπιανοί και οι εγχώριοι υποστηρικτές τους, στην προσπάθειά τους να αποδείξουν πως στη βόρεια Ελλάδα, υπάρχουν «Μακεντόνετς» που «καταπιέζονται» από τις αρχές.

Στα συγκεκριμένα πανηγύρια, επειδή η γλώσσα των τραγουδιών είναι στο σλαβόφωνο ιδίωμα της περιοχής, γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης και προπαγάνδας από ορισμένους στην περιοχή μας, που το λέω ευθέως εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία Πρώτη μούρη στο καβούρι!
Ο πολιτικός προδότης έχει όνομα και επίθετο!
Γιώργος Σηφάκης Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση μίσους, στην εκδήλωση που με το καμουφλάζ της μουσικής επιδιώκει την διάλυση την εδαφικής ακεραιότητας της Ελλαδας.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στην πηγή  ΕΔΩ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!