Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΛΙ ..."ΑΔΕΙΟΥΛΑ"; ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ ! Ξ Α Ν Α ....

ΑΠ' ΕΞΩ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ "ΜΕΣΑ"  Α Ν Ε Σ  Η....

Τουρκικά ΜΜΕ: Σκάνδαλο η χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα

(ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ 'ΡΕΚΟΡ' ΑΔΕΙΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΘΩΩΝ! ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ...ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΙΟΛΑΣ!)
Με την χορήγηση ολιγοήμερης άδειας από την φυλακή στον Δ. Κουφοντίνα, ασχολούνται σήμερα τα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας κάνοντας λόγο για  σ κ ά ν δ α λ ο!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σχετική εικόνα

«Σκανδαλώδης απόφαση στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ του CNN Turk, που αναφέρει: «ο Δημήτρης Κουφοντίνας, της τρομοκρατικής οργάνωσης 17ης Νοέμβρη, ο οποίος σκότωσε μεγάλο αριθμό ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων και Τούρκων διπλωματών παίρνει για άλλη μια φορά τετραήμερη άδεια από την φυλακή όπου κρατείται στην Ελλάδα ».

Σχετική εικόνα

Σημειώνεται ότι ο Δ. Κουφοντίνας ζήτησε και πήρε άδεια από τις αγροτικές φυλακές του Βόλου, όπου κρατείται, και έτσι θα βρίσκεται εκτός φυλακών από σήμερα και για 6 ημέρες (4 ημέρες άδεια συν δύο ημέρες για τα οδοιπορικά του...), και συνεπώς θα αλλάξει χρονιά στο σπίτι του με την οικογένειά του.

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με τον νόμο, κάθε δύο μήνες, οι κρατούμενοι δικαιούνται να ζητήσουν νέα άδεια, εφόσον έχουν τηρήσει πιστά τα όσα έχει ορίσει το συμβούλιο της φυλακής για την χορήγηση της άδειας τους.

Σχετική εικόνα

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες, το συμβούλιο Εφετών Πειραιά είπε «όχι» στον Σάββα Ξηρό, ο οποίος υπέβαλλε αίτημα αποφυλάκισης για λόγους υγείας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/738078_toyrkika-mme-skandalo-i-horigisi-adeias-ston-d-koyfontina

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!