Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Πολεμική δήλωση από Ν.Μπαχτσελί: «Θα ισοπεδώσουμε την Ελλάδα και η ελληνική κυβέρνηση θα παρακαλάει να μην το κάνουμε»

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Μετά τον Ερντογάν (ΕΔΩ) νέα δημόσια πολεμική απειλή για την χώρα μας, και φυσικά, κατά πάγια τακτική των τούρκων, νέες προκλήσεις (ΕΔΩ). 

Η κατάσταση είναι σοβαρή γι' αυτό και επαναλαμβάνουμε την ανάλυση μας:
Πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση του σχεδίου ΦΑΙΔΩΡΑ με ταυτόχρονη εφαρμογή του σχεδίου ΤΥΦΩΝ και της Μεγάλης Αλβανίας. Η χώρα δέχεται πολλαπλή επίθεση με σκοπό τον διαμελισμό της. Δείτε ΕΔΩ  και ΕΔΩ την ανάλυση που κάναμε για ολη την κατάσταση με την Τουρκία και την Αλβανία. Δείτε επίσης το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' (ΕΔΩ), το οποίο θα πρέπει να μελετήσετε ΠΟΛΥ σοβαρά όπως σας υπογραμμίσαμε στην ανάλυση ΕΔΩ.
Νέα πολεμική δήλωση από τον σύμμαχο και εταίρο στην 


εξουσία του Ρ.Τ.Ερντογάν Ν.Μπαχτσελί ο οποίος απείλησε την Ελλάδα με… ισοπέδωση!
Συγκεκριμένα, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί δήλωσε πως: «Θα έρθει η μέρα και θα πληρώσει βαρύ τίμημα η ελληνική κυβέρνηση που λέει πως αν έρθουν οι Τούρκοι θα τους ισοπεδώσουμε».

Ακόμα, ο Τούρκος εθνικιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, λέγοντας: Ηγέτης τρομοκρατίας ο Νετανιαχου, που τολμά και βάζει ταμπέλα σφαγέων.

Ο πολιτικός εταίρος του Ρ.Τ.Ερντογάν, ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης ( ΜΗP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πριν από δύο μήνες χαρακτήρισε το Αιγαίο και την Μεσόγειο τουρκική λίμνη και παρομοίασε Ελλάδα και Κύπρο ως «πειρατές» των οποίων «τα κεφάλια θα λιώσει τουρκικός λαός»
Τότε σε ομιλία του στην Κοινοβουλευτική ομάδα του Κόμματος του ο Μπαχτσελί ανέφερε πως «Δεν μπορεί να υπάρχει κυριαρχία στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο αφήνοντας εκτός την Τουρκία.

Αυτό δεν το επιτρέπει ούτε η ιστορία ούτε ο τουρκικός λαός. Οι προβοκάτσιες στην ανατολική Μεσόγειο δεν θα προκαλέσουν την παράδοση της Τουρκίας. Οι απειλές και οι προκλήσεις δεν μπορούν να επισκιάσουν τα νόμιμα δικαιώματα μας. Η Μεσόγειος κάποτε ήταν ᾽᾽τουρκική λίμνη᾽᾽. Εμείς αυτό δεν το ξεχνάμε. Την υπομονή μας μην την θεωρούν αδυναμία μας».

Ο ίδιος με απειλητικό ύφος ανέφερε πως «Ο τουρκικός λαός έχει τη δύναμη και τη θέληση να βγάλει νέους Μπαρμπαρός Χαίρετίν Πασά (Μπαρμπρόσα) και να λιώσει τα κεφάλια των πειρατών».

Την φράση «πειρατές» την ανέφερε πριν από αυτόν και ο Ρ.Τ.Ερντογάν. Είναι σαφές ότι επιχειρεί να ανεβάσει τους τόνους σε συνεννόηση με τον ίδιο τον Τούρκο πρόεδρο.

ethnikosmaxitis.gr

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!