Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΑΙΣΧΟΣ – ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ - Πρωτοφανές! – Ποινική δίωξη κατά Έλληνα για το επεισόδιο στα Διαβατά – Οι μετανάστες τον χτύπησαν & του έσπασαν την νταλίκα

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Το συμβάν αναρτήσαμε ΕΔΩ και επαναλαμβάνουμε:
 Αυτά που σας λέμε τόσο καιρό και τα επαναλαμβάνουμε συνέχεια. Έχουν επαναλάβει το τελευταίο εξάμηνο κατάληψη ελληνικού εδάφους πολλές φορές - δείτε ΕΔΩ. Η μεγαλύτερη απειλή για την πατρίδα μας είναι η λαθρομετανάστευση των μουσουλμάνων από όλα τα σημεία της γης ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟ (ΕΔΩ).  Δείτε όλη την ανάλυση ΕΔΩ.

Βλέπετε να εκτυλίσσεται μπροστά σας το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' (ΕΔΩ), το οποίο θα πρέπει να μελετήσετε ΠΟΛΥ σοβαρά καθώς και τις παρακάτω σημαντικότατες παραπομπές, που σας δίνουμε προκειμένου να κατανοήσετε σε βάθος αυτό που έρχεται και να προετοιμαστείτε με την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα. Αφορά την δική σας σωματική ακεραιότητα και βιολογική επιβίωση.... πόσο πιο καθαρά να το πούμε;


Το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' εντάσσεται στις ενέργειες του Υβριδικού Πολέμου ενάντια στην πατρίδα μας - δείτε ΕΔΩ


Πλήρη εφαρμογή του σχεδίου εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ


Μελετήστε ΚΑΛΑ τις παραπομπές ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και  ΕΔΩ.  

Προσέξτε σε όλα αυτά τη συμμετοχή του μουσουλμανικού λαθρομεταναστευτικού στοιχείου καθώς και την καθαρή διαπίστωση ότι το προωθούν όλα τα κόμματα της ανθελληνικής βουλής ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ...
Απίστευτες καταστάσεις στη χώρα μας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 


Ποινική δίωξη για «βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη εκ προθέσεως», σε βαθμό κακουργήματος, ασκήθηκε εναντίον του 26χρονου Έλληνα αυτοκινητιστή που ενεπλάκη σε επεισόδιο με πρόσφυγες, κατά τη διάρκεια της χθεσινής διαμαρτυρίας μεταναστών, έξω από τη δομή των Διαβατών Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος οδηγός νταλίκας κατηγορείται ότι συνεπλάκη με πρόσφυγες, όταν εκείνοι απέκλεισαν το δρόμο που περνάει από το σημείο της διαμαρτυρίας. Σύμφωνα με μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον του, κατηγορείται ότι τραυμάτισε πρόσφυγα, ο οποίος νοσηλεύεται με κατάγματα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Το μεσημέρι ο 26χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέως πλημμελειοδικών η οποία του απήγγειλε κακουργηματική δίωξη και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή, ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για τον τραυματισμένο πρόσφυγα.

Για το ίδιο επεισόδιο υπέβαλε μήνυση και ο αυτοκινητιστής, με βάση την οποία συνελήφθησαν τέσσερις πρόσφυγες και μετά την απαγγελία κατηγοριών εναντίον τους, για σωματικές βλάβες και παρακώλυση συγκοινωνιών, παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Η μήνυση στρέφεται και εναντίον του νοσηλευόμενου πρόσφυγα ο οποίος, λόγω της νοσηλείας δεν μετήχθη, όπως οι υπόλοιποι στα δικαστήρια.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!