Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Παπαρουφιανούλης: «Σειρά μας για το ΝΑΙ» στη Συμφωνία των Πρεσπών - ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: ΘΕΛΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ. Μήπως δεν είναι μόνο το χρήμα που τους κάνει προδότες; Διαβάστε στην πηγή του άρθρου (ΕΔΩ) το σχόλιο της Ρίτας και κατόπιν θυμηθείτε το PIZZA GATE ΕΔΩ.

Μήπως τώρα καταλαβαίνετε ότι δεν είναι μόνο το χρήμα που τους κάνει φανατικούς προδότες;

Περισσότερα γι' αυτόν ΕΔΩ και  ΕΔΩ και ΕΔΩ άλλα και στο μεγάλο πορτρέτο των προδοτών ΕΔΩ μαζί με την προπαγάνδα της ΕΡΤ υπέρ των Σκοπίων ΕΔΩ αλλά και την ανθελληνική παιδεία που φέρνουν στα σχολεία μας ΕΔΩ.

Είναι όλοι στο κόλπο και εφαρμόζουν το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' (ΕΔΩ). Θα το επαναλαμβάνουμε συνέχεια μέχρι να το εμπεδώσει και ο τελευταίος Έλληνας!
Έχουν στήσει...πανηγύρι στον ΣΥΡΙΖΑ
 
έπειτα από την επιτυχή ψηφοφορία Ζάεφ στην Βουλή των Σκοπίων.
Σε μια αποτίμηση των χθεσινών εξελίξεων από τα Σκόπια, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σημειώνει (μέσω Twitter):
«»Βόρεια Μακεδονία», αντί για «Μακεδονία», αφαίρεση του αλυτρωτισμού από το Σύνταγμα, αποσαφήνιση ότι οι Πρέσπες μιλούν για ιθαγένεια και όχι εθνότητα, ελληνική κληρονομιά η αρχαία Μακεδονία».

«Τώρα -καταλήγει ο Δ. Παπαδημούλης- η σειρά μας για το ΝΑΙ, χωρίς αναβολές. Σταθερότητα, ανάπτυξη και εξάντληση της 4ετίας».
(φωτο:eurokinissi)

ΕΛ

2 σχόλια:

  1. Λάθος! Παπαπιπίνης είναι το επίθετό του. Εδώ, εκμυστηρεύεται στον δερματολόγο του τις σεξουαλικές του αδυναμίες:

    http://egerssi.gr/wp-content/uploads/2018/06/1-226x300.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - Η εικόνα που κόπηκε από το YouTube...
    https://www.youtube.com/watch?v=CJz6Z63Irk4

    Διαβάστε τη Φοβερή Προφητεία του Αγίου Παϊσίου στο αρχικό βίντεο εδώ:
    https://www.youtube.com/watch?v=KGLY7e1T3ng

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!