Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΙ ! (2011 - Κυριάκος Διακογιάννης)

ΤΑ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΠΡΟ 8 ΕΤΩΝ!

ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ....


Σχετική εικόνα


Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ " Π Υ Ρ Ο Β Ο Λ Ε Ι " ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ!




Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουν 2011



ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Κ. ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ kontra channel ''ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ http://www.sakis24.blogspot.com/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

5 σχόλια:

  1. Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΦΙΑ ΧΑΙΡΕΙ… ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ! ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ
    14/02/2019

    Έχουμε αναφερθεί χιλιάδες φορές στην κόκκινη μαφία, που κάνει μπίζνες στα Εξάρχεια και στα ελληνικά πανεπιστήμια (με πώληση ναρκωτικών, λαθραίου καπνού, ειδών παρεμπορίου, κ.τ.λ.), εκμεταλλευόμενη «προσφυγάκια».

    Σήμερα το απόγευμα, αστυνομικοί που περιπολούσαν για το παραεμπόριο μπροστά από την ΑΣΟΕΕ, δέχτηκαν επίθεση της ομάδας κρούσης της κόκκινης μαφίας, που εδρεύει μέσα στην ΑΣΟΕΕ, με πέτρες, μάρμαρα, ξύλα και άλλα αντικείμενα.

    Φυσικά, δεν υπήρξε καμμία προσαγωγή ή σύλληψη, καθώς η αστυνομία αποχώρησε, καθώς η κόκκινη μαφία χαίρει… πανεπιστημιακής ασυλίας!

    (ΥΓ): Ζήτω το… «ηθικό πλεονέκτημα» της αριστεράς και της κόκκινης μαφίας!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ… ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΑ «ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ»!
    14/02/2019

    Στην εξάρθρωση συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε υπαίθριους χώρους της Πανεπιστημιούπολης Θεσσαλονίκης και πέριξ αυτής, κατέληξε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, που έγινε τις προηγούμενες ώρες.

    Όπως ανακοινώθηκε, για συμμετοχή στη συμμορία που διακινούσε τα ναρκωτικά συνελήφθησαν πέντε «προσφυγάκια», ενώ πέραν αυτών συνελήφθησαν κι άλλα δύο «προσφυγάκια» που κατείχαν μικροδέματα κάνναβης, τα οποία είχαν προμηθευτεί από μέλη της παραπάνω εγκληματικής ομάδας.

    Συνολικά κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 152,35 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 189 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών, τρία κινητά τηλέφωνα, στιλέτα και τα λοιπά.

    Ωραία όλα αυτά, μπράβο στην αστυνομία, αλλά συνέλαβε μόνο τα «μικρά ψάρια»! Τα «μεγάλα κεφάλια» της εμπορίας των ναρκωτικών, έμειναν ασύλληπτα. Ποια είναι; Φυσικά οι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές, που ελέγχουν την Πανεπιστημιούπολη της Θεσσαλονίκης κι όλες τις Πανεπιστημιουπόλεις της χώρας! Αυτοί, όμως, χαίρουν ασυλίας από το μαρξιστικό ψευδοκράτος!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώρο Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Η ΝΔ υπερψήφισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για αποσύνδεση εκλογής ΠτΔ από την διάλυση της Βουλής
    Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019

    Ο ΣΥΡΙΖΑ με την πρόταση για την αναθεώρηση του άρθρου 32 παρ. 4 και παρ. 5 του Συντάγματος, η οποία υπερψηφίστηκε και από τους Βουλευτές της ΝΔ και συγκέντρωσε 221 και 220 θετικές ψήφους αντίστοιχα διασφαλίζει ότι η επόμενη -πιθανότατα βάσει των δημοσκοπήσεων- κυβέρνηση Μητσοτάκη θα εξαντλήσει την τετραετία χωρίς να έχει τον φόβο διακοπής της θητείας της λόγω αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

    Σε μια ακόμη συμπαιγνία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ γίναμε θεατές, καθώς οι δήθεν δυο μεγάλοι αντίπαλοι Τσίπρας και Μητσοτάκης ψήφισαν για πολλοστή φορά από κοινού στην παρούσα Βουλή.

    Την ώρα λοιπόν που τα συστημικά παπαγαλάκια κατηγορούν την Χρυσή Αυγή ότι δήθεν τα έχει βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ ή από την άλλη ότι τα έχει βρει με την Νέα Δημοκρατία, εθελοτυφλούν και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν όταν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ψηφίζουν χέρι-χέρι μαζί τα νομοθετήματα στην Βουλή.

    Εν προκειμένω ο Τσίπρας (ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου...) έκανε ένα μεγάλο δώρο στον Μητσοτάκη, καθώς του εξασφαλίζει ότι η επόμενη -πιθανότατα- κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα πέσει λόγω αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας το 2020.

    Συγκεκριμένα, στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την την αναθεώρηση του άρθρου 32 παρ. 4 και παρ. 5 του Συντάγματος, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προσέτρεξαν και την ψήφισαν και με τα δυο χέρια και έτσι αυτή εγκρίθηκε με 221 και 220 ψήφους αντίστοιχα.

    Διασφαλίστηκε με αυτόν τον τρόπο πως η Βουλή ΔΕΝ θα διαλύεται, όταν δεν θα υπάρχει συναίνεση στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας και αποσυνδέεται η εκλογή του ΠτΔ με την διάλυση της Βουλής.

    Πρόκειται για μια ακόμη συμπαιγνία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι μπολσεβίκοι και νεοφιλελεύθεροι είναι ένα και το αυτό!

    Για την ιστορία πώς ήταν το άρθρο 32 παρ. 4 του Συντάγματος:

    4. Αν δεν επιτευχθεί ούτε και στην τρίτη ψηφοφορία η αυξημένη αυτή πλειοψηφία, η Βουλή διαλύεται μέσα σε δέκα ημέρες από την ψηφοφορία, και προκηρύσσεται εκλογή για ανάδειξη νέας Βουλής. Η Βουλή που αναδεικνύεται από τις νέες εκλογές, αμέσως μόλις συγκροτηθεί σε σώμα, εκλέγει με ονομαστική ψηφοφορία Πρόεδρο της Δημοκρατίας με την πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.

    Αν δεν επιτευχθεί η πλειοψηφία αυτή, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται μέσα σε πέντε ημέρες και εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκείνος που συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών. Αν δεν επιτευχθεί ούτε αυτή η πλειοψηφία, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται ακόμη μία φορά, ύστερα από πέντε ημέρες, μεταξύ των δύο προσώπων που πλειοψήφησαν και θεωρείται ότι έχει εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκείνος που συγκέντρωσε τη σχετική πλειοψηφία.

    και πώς θα αλλάξει:

    4. Αν δεν επιτευχθεί ούτε και στην τρίτη ψηφοφορία η αυξημένη αυτή πλειοψηφία,οι ψηφοφορίες επαναλαμβάνονται ανά μήνα μέχρις ότου επιτευχθεί η πλειοψηφία των τριών πέμπτων ή μέχρι τη συμπλήρωση εξαμήνου από την έναρξη της διαδικασίας εκλογής. Μετά την παρέλευση του εξαμήνου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλέγεται μεταξύ των δύο προσώπων που πλειοψήφησαν στην τελευταία ψηφοφορία, με άμεση, καθολική και μυστική ψηφοφορία από τους πολίτες που έχουν εκλογικό δικαίωμα, όπως νόμος ορίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΙΣ «ΑΠΕΙΛΕΣ», ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    14/02/2019

    Είμαι μαθητής του 2ου Γυμνασίου Βούλας Αττικής. Την Τρίτη 29-01-2019 ξεκινήσαμε κατάληψη στο σχολείο μας για συμπαράσταση των υπόλοιπων σχολείων και ως διαμαρτυρία για την Μακεδονία. Η διάρκεια της κατάληψης αυτής ήταν μία ώρα και κάτι.

    Σε εκείνο το διάστημα οι ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, όπως και ένας ΚΥΡΙΟΣ που εκπροσωπούσε το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, προσπαθούσαν να μας μεταπείσουν να ανοίξουμε τις πόρτες του σχολείου. Με αυτή την επιστολή θέλω να απαντήσω σε όλα τα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ τους ένα προς ένα:

    «ΚΑΛΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ»: Έγινε μπαμπούλας η αστυνομία που θα συλλάβει μαθητές, γιατί γεννήθηκαν στην Ελλάδα και θέλουν να συνεχίσουν την ζωή τους στην Ελλάδα που παρέλαβαν (!!!)

    «ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ»: Θα μηνύσουν τα παιδιά που μέχρι εχθές οι ίδιοι διδάσκανε να είναι περήφανα για την ιστορία των προγόνων τους και σήμερα την διαγράφουν (!!!)

    «ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΚΔΡΟΜΗ»: Έχουμε αποκλειστεί από εκδρομή γιατί δεν είχατε πολλούς συνοδούς καθηγητές και λέτε να μας πειράξει τώρα που οι λόγοι έχουν να κάνουν με την πατρίδα μας; (!!!)

    «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ» (???): Πόσες φορές δεν μπορέσατε να δουλέψετε από απεργίες, εκλογές κλπ των εκπαιδευτικών; (!!!)

    «ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ» (?): Δεν έχουμε ανάγκη να χάσουμε ΚΑΙ άλλες ώρες μαθημάτων, μιας και από την αρχή της σχολικής χρονιάς αυτό το έχει αναλάβει το Υπουργείο Παιδείας που δεν είχε στείλει καθηγητές σε κάποια μαθήματα, με αποτέλεσμα να σχολάμε 12:20,το έχουν αναλάβει κάποιοι καθηγητές που λείπουν αρκετές φορές τον μήνα, το έχουν αναλάβει οι απεργίες των καθηγητών, οι εκλογές, οι συνελεύσεις, τα σεμινάρια….

    «ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ»: Εσείς που γνωρίζετε την ιστορία και έχετε διορισθεί για να την διδάσκετε, πως την διδάσκετε?

    «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» (?): Δημοκρατία σημαίνει να αναπτύσσω ελεύθερα πρωτοβουλίες χωρίς οι πράξεις μου να καταπιέζουν τους άλλους, ούτε να περιορίζουν τα δικαιώματα τους. Κυρίως, όμως, δημοκρατία σημαίνει να μην είμαι αδιάφορος πολίτης, να ενδιαφέρομαι όχι μόνο για το προσωπικό μου συμφέρον, αλλά και για την πρόοδο της κοινωνίας και της χώρας μου.

    Αφού η δημοκρατία ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ στον καθηγητή Μου να με διδάσκει ότι ΔΕΝ υπάρχει Θεός και η μόνη ανώτατη εξουσία είναι ο άνθρωπος, πρέπει να μου ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ να προφυλάξω τις ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ μου.

    Αλλιώς το πολίτευμα γίνεται ολιγαρχικό ή τυραννικό.

    Η κατάληψη μας δεν είχε σκοπό να προκαλέσει ούτε ζημιές, ούτε βανδαλισμούς, μιας και κανένας από εμάς δεν έχει πάρει μέρος σε διαμαρτυρίες που σπάνε, καταστρέφουν ξένες περιουσίες και καίνε χρόνια τώρα το κέντρο της Αθήνας.

    Απόδειξη ότι ζητήσαμε 10 λεπτά πριν ανοίξουμε τις πόρτες να μαζέψουμε ότι είχαμε μετακινήσει σε άλλη θέση.

    Όταν σε 2-3 χρόνια με καλέσουν στρατιώτη, θα με μάθουν να υπηρετώ την πατρίδα…ενώ τώρα στα 14 με αναγκάζουν να την εγκαταλείψω..

    Ποιές πρέπει να είναι οι αξίες και τα ιδανικά μου κύριοι καθηγητές μου?

    «Στους γονείς οφείλομεν το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην», είχε πει ο Μέγας Αλέξανδρος και πολύ λυπάμαι που δεν μπορώ να το ασπαστώ.

    Ξέρω ότι θα στοχοποιηθώ, αλλά δεν με ενοχλεί για μια φορά να μην πάρω έπαινο.. μιας και όπως λένε πολύ καθηγητές μου, δεν έχει αξία η βαθμολογία.

    http://antepithesi.gr



    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Europe banked on George Soros instead of Viktor Orban, and will suffer the consequences – forever

    https://www.rt.com/op-ed/451479-europe-george-soros-orban/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!