Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Αυτά είναι τα Πρώτα Π ρ ο δ ο τ ι κ ά ΜΜΕ, που αποκαλούν τα Σκόπια ...Βόρεια Μακεδονία! Χ α μ ό ς Στο Διαδίκτυο Πήρε Φωτιά!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΔΕΝ  Ν Τ Ρ Ε Π Ο Ν Τ Α Ι !
Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ !




Τέλος το «Π.Γ.Δ.Μ.» απο το σύνολο των Ελληνικών ΜΜΕ, καλώς ήρθες "Βόρεια Μακεδονία"!

Επισήμως Βόρεια Μακεδονία και για τα Ελληνικά ΜΜΕ, που μετέδωσαν την τραγική είδηση ότι δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 30 τραυματίστηκαν μετά από ανατροπή λεωφορείου έξω από τα Σκόπια.

Αποτέλεσμα εικόνας για κρεμαλα στους προδοτες

Αποτέλεσμα εικόνας για κρεμαλα στους προδοτες

Πρωτοστάτες στο να αποκαλέσουν τα Σκόπια Βόρεια Μακεδονία είναι η ηλεκτρονικές σελίδες του ΣΚΑΪ, CNN.gr, Iefimerida, altsantiri, Documento. Φυσικά κάποια κουτοπόνηρα ΜΜΕ δεν χρησιμοποίησαν στην επικεφαλίδα του ρεπορτάζ τους το "Βόρεια Μακεδονία", αλλά στο κείμενο!

Σχετική εικόνα

Δέν γλίτωσαν όμως την Μαζική Κατακραυγή των Ελλήνων Αναγνωστών όπου και να αναρτήθηκε από τα ΜΜΕ αυτή η τραγική είδηση...ως "Βόρεια Μακεδονία", και στο 'Facebook' η αντίδραση ήταν τόσο μεγάλη, που κάποια ΜΜΕ (ελάχιστα) αναγκάστηκαν να αλλάξουν τον τίτλο του δημοσιεύματος, περαστικά μας! 

Αργά η γρήγορα θα το χωνέψουμε (...) και αυτό, αφού αφήσαμε αναίμακτα να περάσει και αυτό!

Σχετική εικόνα

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr



https://priftisnews.blogspot.com/2019/02/blog-post_13.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΜΑΝΑΣ 13 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΓΙΑ «ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ» ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ!
    14/02/2019

    Σε κάθειρξη 8 ετών, καταδικάστηκε μία μητέρα 13 παιδιών (εκ των οποίων τα 5 είναι ανήλικα…), η οποία ήθελε να εργασθεί ως καθαρίστρια σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, επειδή πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού, «διορθώνοντας» τον χρόνο αποφοίτησής της, από το 1981 στο 1980, καθώς ισχυρίστηκε ότι το τελείωσε το 1980 και όχι το 1981, όπως ήταν η αλήθεια.
    Η μητέρα των 13 Ελληνόπουλων καταδικάστηκε ερήμην από το δικαστήριο, καθώς πάσχει από την καρδιά της και έχει τοποθετήσει απινιδωτή. Αν και προσκόμισε ιατρική γνωμάτευση, το αίτημά της για αναβολή απορρίφθηκε και ο δικηγόρος της κατέθεσε έφεση στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων.

    Δεν πρόκειται βεβαίως να σταθούμε στην καταδίκη από το δικαστήριο, αλλά στο γεγονός ότι μια σύγχρονη ηρωίδα, που προσέφερε στην Πατρίδα 13 νέα Ελληνόπουλα -και μάλιστα σε καιρούς που ο Ελληνισμός αργοσβήνει από την υπογεννητικότητα- είχε ανάγκη να εργάζεται οπουδήποτε!

    Αντί αυτό το άθλιο ψευδοκράτος του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου να της έχει απονείμει εκατό βραβεία, να την προβάλλει παντού ως παράδειγμα προς μίμηση και βέβαια, να της έχει εξασφαλίσει μια γερή ισόβια σύνταξη για να μπορεί να μεγαλώσει με αξιοπρέπεια τα παιδιά της, χωρίς να αναγκάζεται να εργάζεται από δω κι από κει, αλλά και να έχει εξασφαλίσει το μέλλον των παιδιών της στο ελληνικό δημόσιο!

    Όπως θα πράξει το Εθνικό Κράτος του αύριο, μ’ αυτήν και με όλες τις πολύτεκνες μητέρες που προσφέρουν στην Πατρίδα ότι πιο ανεκτίμητο υπάρχει!



    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!