Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

44 ΧΡΟΝΙΑ! ΜΑ, τόν φ ο β ο ύ ν τ α ι ακόμα και ΝΕΚΡΟ ; ; ;


Αποτέλεσμα εικόνας για general Franco

44 XΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ...
Διορία 15 ημερών έδωσε η κυβέρνηση του αριστερού πρωθυπουργού Σάντσεθ στους συγγενείς του στρατηγού Φρ.Φράνκο προκειμένου να αποφασίσουν πού θα τον θάψουν, μετά την υποχρεωτική εκταφή του από το μαυσωλείο του στη Βάλε δε λος Καΐδος. 

Αποτέλεσμα εικόνας για general Franco
Σχετική εικόνα

Μάλιστα, τα σιχαμερά καθάρματα της αριστερής κυβέρνησης, προειδοποίησαν τους συγγενείς πως αν δεν λάβουν απάντηση, θα αποφασίσουν οι ίδιοι για τον νέο τόπο ταφής.

Σχετική εικόνα

Ωστόσο, ούτε αυτό το τήρησαν! 
Ενώ, λοιπόν, η οικογένεια του Φράνκο έκανε γνωστό ότι επιθυμία της είναι να μεταφερθούν τα λείψανα στον καθεδρικό ναό της Αλμουδένια, στην καρδιά της Μαδρίτης, όπου έχει ενταφιαστεί και η κόρη του, τα αριστερά καθάρματα απέρριψαν την πρόταση, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να ταφεί σε ένα πιο… διακριτικό μέρος, γιατί ο καθεδρικός της Αλμουδένια θα μετατραπεί σε τόπο προσκυνήματος των νοσταλγών του στρατηγού.

Σχετική εικόνα

Είναι φανερό πλέον!
Φοβούνται τα κομμούνια και οι συνοδοιπόροι τους τον στρατηγό Φράνκο ακόμα και νεκρό!

[Πηγή:'Εθνικισμός'
&
https://www.telegraph.co.uk/news/2019/02/17/spain-races-against-clock-dig-general-franco-snap-elections/]

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!