Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Ο Τσώρτσιλλ σκότωσε 300.000 Έλληνες και 4.000.000 Ινδούς (!!!) κάνοντας Ε Ρ Μ Π Α Ρ Γ Κ Ο και κ α τ ά σ χ ο ν τ α ς τρόφιμα ! ! ! [ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]




Οι Churchill (ο πατήρ Ράντολφ επίσης βουλευτής και ο υιός Γουΐνστον...) χρωστούσαν πάρα πολλά στους Rothschild κι όταν χρωστάς δεν μιλάς. 
Εκτελείς εντολές. 

Οι γονείς πετούσαν τα παιδιά τους στα ποτάμια για να πνιγούν και να αποφύγουν τον αργό, βασανιστικό θάνατο που τα περίμενε. 

Σχετική εικόνα


Πολλοί αυτοκτονούσαν, ξαπλώνοντας στις γραμμές των τραίνων. 
Ζητιάνευαν για το νερό στο οποίο είχε βράσει λίγο ρύζι, ενώ άλλοι έτρωγαν γρασίδι και χώμα.

Τα όρνια και σαρκοφόρα ζώα, έτρωγαν τα ανθρώπινα πτώματα στους δρόμους... 

https://www.rothschildarchive.org/business/rothschild_clients?fbclid=IwAR35xD-O8UR0ofQn8ABjyyexKBvCaIeglI_OUpNuuYgHmO8E1gmJd5OcRdQ


Μία από τις παράπλευρες απώλειες ήταν οι 300.000 νεκροί Έλληνες από την πείνα, λόγω του Βρετανικού εμπάργκο στις Ελληνικές Θάλασσες. 

Μια άλλη παράπλευρη απώλεια που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μας δίδαξε στο σχολείο …ήταν ο θάνατος 4.000.000 Ινδών από πείνα… επειδή ο Churchill κατέσχεσε τα τρόφιμά τους για να ταΐσει τον Αγγλικό Στρατό και να δώσει τα υπολείμματα στους λιμοκτονούντες, εξ αιτίας του, Έλληνες… παριστάνοντας μάλιστα τον ευεργέτη...

4.000.000 νεκροί…που δεν αποζημίωσε ποτέ και κανείς .





Το 1942 οι Βρετανοί έχασαν τη Σιγκαπούρη απ’ τους Ιάπωνες, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς κανένα προπύργιο στη νοτιοανατολική Ασία. Η βρετανική αυτοκρατορία είχε δεχτεί ένα ισχυρό χτύπημα, το οποίο την έκανε ακόμα πιο ευάλωτη ενάντια στους εχθρούς της. 
Δεν μπορούσε να αντέξει άλλες απώλειες στην περιοχή και ασφαλώς όχι την Ινδία, που παρέμενε η σημαντικότερη κτήση της.


Σχετική εικόνα



Όμως όλα έδειχναν ότι οι Ιάπωνες θα επιδίωκαν να εισέλθουν και εκεί. Το 1942 κατέλαβαν τη γειτονική Βιρμανία και η απειλή είχε φτάσει πια προ των πυλών. 

Οι Βρετανοί εφάρμοσαν την τακτική της «καμένης γης», όπως είχαν κάνει οι Ρώσοι για να αντιμετωπίσουν την επέλαση του Ναπολέοντα. Συγκέντρωσαν όλο το ρύζι από τις καλλιέργειες που βρίσκονταν στα σύνορα με τη Βιρμανία και το έκλεισαν σε αποθήκες στην Καλκούτα.

Ό, τι άλλο μπορούσε να φανεί χρήσιμο στον εχθρό, καταστράφηκε. 
Αυτό που δεν υπολόγισαν όμως. ήταν ότι με την κατάκτηση της Βιρμανίας, που ήταν ο μεγαλύτερος προμηθευτής ρυζιού για την Ινδία, σταμάτησαν απότομα όλες οι εισαγωγές.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ουΐνστον Τσώρτσιλ

Η κακοτυχία όμως δεν σταμάτησε εκεί. Μεγάλο μέρος των καλλιεργειών είχαν καταστραφεί από την έντονη βροχόπτωση και έναν μύκητα που δημιουργούσε καφέ κόκκους στο ρύζι. Υπολογίζεται ότι καταστράφηκε το 90% της σοδειάς. Οι Βρετανοί κατέφυγαν στην εξής μέθοδο.




Κατάσχεσαν το ένα πέμπτο της παραγωγής για τον στρατό τους και ουσιαστικά καταδίκασαν τους Ινδούς σε ασιτία. 


Μάλιστα αν κάποιοι αρνούνταν να δώσουν την παραγωγή τους, κατηγορούνταν για κλοπή! 

Τα τρόφιμα εξαφανίστηκαν από την αγορά, οι τιμές εκτοξεύτηκαν στα ύψη και εκτός από ελάχιστους πλούσιους, οι άνθρωποι δεν είχαν λεφτά να φάνε.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σημειώθηκε στην Βεγγάλη, την οποία κανείς δεν δεχόταν να εφοδιάσει. 


Όσες περιοχές είχαν αποθέματα τροφίμων μοίραζαν μόνο στους γείτονές τους για να αποφευχθούν αναταραχές και εμφύλιες διαμάχες. 

Οι κυβερνήτες διαφόρων περιοχών της Ινδίας, σε συνεργασία με τη βρετανική κυβέρνηση, αρνούνταν να παράσχουν τρόφιμα στον κόσμο.



Προτιμούσαν να εφοδιάσουν τον βρετανικό στρατό, όπως ήταν η ρητή εντολή και ισχυρίζονταν πως οι αποθήκες της Βεγγάλης ήταν γεμάτες. 

Οι κυβερνήτες δεν έκαναν καμία υποχώρηση, αν και εκατοντάδες άνθρωποι πέθαιναν απ’ την πείνα κάθε μέρα. 



Οι γονείς πετούσαν τα παιδιά τους στα ποτάμια για να πνιγούν και να αποφύγουν τον αργό, βασανιστικό θάνατο που τα περίμενε. 



Πολλοί αυτοκτονούσαν, ξαπλώνοντας στις γραμμές των τρένων. 



Ζητιάνευαν για το νερό στο οποίο είχε βράσει λίγο ρύζι, ενώ άλλοι έτρωγαν γρασίδι και χώμα.



Τα όρνια και σαρκοφόρα ζώα έτρωγαν τα ανθρώπινα πτώματα στους δρόμους. 



Δεν είχαν ενέργεια να κάψουν τους νεκρούς τους και δεκάδες πτώματα κείτονταν στους δρόμους των πόλεων 



Οι ζωντανοί δεν είχαν ενέργεια να κάψουν τους νεκρούς τους και δεκάδες πτώματα κείτονταν στους δρόμους των πόλεων. 



Οι μόνοι που γλίτωσαν ήταν όσοι έφυγαν από τη Βεγγάλη εγκαίρως και ορισμένες κοπέλλες, που έγιναν πόρνες για τους πλούσιους και μπορούσαν να βρουν φαγητό.
Συνολικά υπολογίζεται ότι πέθαναν περίπου 4 εκατομμύρια άνθρωποι. 



Όταν οι εκκλήσεις για βοήθεια έφτασαν στη βρετανική κυβέρνηση, η αντίδραση του Τσόρτσιλ ήταν συγκλονιστική. Όχι μόνο δεν δέχτηκε να στείλει τρόφιμα, αλλά εξέφρασε την αντιπάθεια που έτρεφε για τον ινδικό λαό. «Λιμός ξε-λιμός, οι Ινδοί θα γονιμοποιούνται σαν τα κουνέλια», δήλωσε.



Όταν του τόνισαν πόσο άσχημη ήταν η κατάσταση, απάντησε ακόμα πιο κυνικά: «Κι ο Γκάντι γιατί δεν έχει πεθάνει;». 



Στην θέση της Ινδίας, ο Τσόρτσιλ επέλεξε να βοηθήσει την Ελλάδα, στην οποία έστειλε όσα τρόφιμα περίσσεψαν από τον βρετανικό στρατό. 


Σχετική εικόνα
Ο ΑΓΓΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1944...
ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ,
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΑΝΤΟΝΥ ΗΝΤΕΝ
ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ
ΑΓΓΛΙΑΣ...



«Η πείνα των ήδη κοκαλιάρηδων Βεγγαλέζων δεν είναι τόσο σημαντική όσο η πείνα των γεροδεμένων Ελλήνων», είπε στον γενικό γραμματέα για την Ινδία και τη Βιρμανία, Σερ Λέοπολντ Έιμερι.


Παιδιά αποστεωμένα από τον λιμό της Ελλάδα, το 1941… Οι «γεροδεμένοι Έλληνες» 


Οι «γεροδεμένοι Έλληνες»... 
Στην θέση της Ινδίας, ο Τσόρτσιλ επέλεξε να βοηθήσει την Ελλάδα, στην οποία έστειλε (;) όσα τρόφιμα περίσσεψαν από τον βρετανικό στρατό. 
«Η πείνα των ήδη κοκαλιάρηδων Βεγγαλέζων δεν είναι τόσο σημαντική όσο η πείνα των γεροδεμένων Ελλήνων», είπε στον γενικό γραμματέα για την Ινδία και την Βιρμανία, Σερ Λέοπολντ Έϊμερι. 



Βέβαια το 1943, ο λιμός είχε ήδη χτυπήσει την Ελλάδα και είχε προκαλέσει τον θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων. 

Τον χειμώνα του 1941, όταν το κρύο και η πείνα έσπερναν το θάνατο, η βρετανική κυβέρνηση δεν έκανε καμία προσπάθεια να σώσει τους «γεροδεμένους» Έλληνες….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Τα ΜΜΕ ηρωποίησαν τον Τσόρτσιλ επειδή ήταν φιλαράκι των Ρότσιλντ! Αυτών που ο “κακός” Χίτλερ πολέμησε! 2) Ουίνστον Τσόρτσιλ: Ένας παθιασμένος σιωνιστής 3) Ο ρόλος των ξένων δυνάμεων στον «Κόκκινο Δεκέμβρη» του 1944

Σχετική εικόνα

Οι Churchill χρωστούσαν πάρα πολλά στους Rothschild κι όταν χρωστάς δεν μιλάς. Εκτελείς εντολές. 

Η εντολή ήταν να ηττηθούν οι Γερμανοί με οποιοδήποτε κόστος.
Πηγή


attikanea
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/02/300000-4000000.html#ixzz5exPd9JGx

"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. Καταλάβατε για ποιους πολεμήσαμε; Καταλάβατε ποιος ήταν ο καλός και ποιος ο κακός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβούμεθα ότι έχετε δίκοιο.
      Πολλοί, αμέτρητοι θα λέγαμε, είτε εδώ, είτε στην Δυτική Ευρώπη ΔΕΝ έχουν καταλάβει ΑΚΟΜΑ "για ποιούς πολεμήσαμε"...

      Διαγραφή
  2. ΣΑΚΕΣ-ΣΚΥΘΕΣ-ΑΣΚΟΥΖΑ-ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ=ΣΑΞΟΝΕΣ=ΣΑΤΩ=ΠΙΕΖΩ-ΠΑΤΩ-ΠΑΓΙΔΕΥΩ......ΑΓΓΛΟΙ=ΑΓΚΥΛΟΙ=ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ....ΓΕΝΑΡΧΗΣ Ο ΓΚΕΑΤ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΣΑΞΟΝΩΝ......ΑΙΝΕΙΑΣ+ΛΑΒΙΝΕΙΑ[ΚΟΡΗ ΛΑΤΙΝΟΥ]ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΡΩΩΝ+ΛΑΤΙΝΩΝ ΕΚΑΝΑΝ-ΑΣΚΑΝΙΟ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΙΛΒΙΟ ΣΙΛΒΙΟ ΓΕΝΝΗΣΕ ΒΡΟΥΤΟ...ΒΡΟΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΑΛΒΙΩΝ ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΑΛΒΙΩΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΒΡΕΤΑΝΙΑ....449ΜΧ..ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΒΟΡΝΤΙΓΚΕΡΝ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΕΛΤΕΣ[ΣΚΩΤΟΥΣ+ΠΙΚΤΕΣ]...ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΝΙΚΗΣΑΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΣΥΜΑΧΗΣΑΝ ΜΕ ΠΙΚΤΕΣ[ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΥΛΗ].....ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΜΕΝΟΙ................ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ=ΑΣΙΑΤΕΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΔΑΡΕΙΟΥ....ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ=ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΣΑΞ-ΚΟΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΟΘΑ....ΓΚΟΘΑ=ΙΕΡΟΣ ΥΜΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΖΩΡΟΑΣΤΡΗ ΑΧΟΥΡΑ ΜΑΖΝΤΑ....ΘΕΟΣ ΩΝΤΙΝ[ΤΕΤΑΡΤΗ] ΓΙΟΣ Ο ΘΟΡ[ΚΕΡΑΥΝΟΣ] ΚΟΡΑΚΙ ΙΕΡΟ ΠΤΗΝΟ.....ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ=ΛΟΥΘΗΡΟΣ[ΛΟΓΙΣΤΗΣ] ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ W.A.S.P.........ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ[ΠΑΤΕΡΑΣ] ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΟΣ[ΦΑΣΙΣΜΟΣ] ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ=200.000.000 ΑΘΩΟΙ ΝΕΚΡΟΙ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ-ΔΥΣΤΥΧΙΑ-ΠΕΙΝΑ......ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΣ......ΚΑΝΤΕ Π-Ρ-Ο-Σ-Ε-Υ-Χ-Η ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ ΜΑΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!