Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Μέτρα που δεν θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα - B.Ορμπάν: Φοροαπαλλαγή για τις πολύτεκνες οικογένειες και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για πολυτεκνη οικογενεια


Μέτρα που δεν πρόκειται να δούμε ποτέ στην Ελλάδα, καθώς έχει εγκαταλειφθεί ΠΛΗΡΩΣ ο Έλλην πολύτεκνος όπως και ΣΥΝΟΛΙΚΑ η ελληνική οικογένεια, εξήγγειλε στην ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Ουγγαρία ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν.
Χωρίς η Ουγγαρία, ακόμη, να αντιμετωπίζει την δημογραφική  ε ξ α φ ά ν ι σ η   της Ελλάδος...


Σχετική εικόνα

με μέσο όρο γεννήσεων 1,38 ανά μητέρα, εξήγγειλε τα αυτονόητα μέτρα που είναι αναγκαία για την επιβίωση κάθε λαού. 

Στην Ελλάδα αντίθετα αφού εξοντώνουν την μέση ελληνική οικογένεια, διάφοροι ζητούν να έχουν δικαίωμα ψήφου οι μετανάστες... 

Είναι τόσο χαοτική η διαφορά, ανάμεσα στη σημερινή Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη. 
Κατά την διάρκεια της ετήσιας ομιλίας του με θέμα την «κατάσταση του έθνους» ο Ορμπάν, που είναι γνωστός για την πολιτική του κατά της παράνομης μετανάστευσης, δήλωσε πως τα νέα μέτρα της κυβέρνησεώς του αποσκοπούν να ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΝ τις γυναίκες να γεννούν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδιά και έτσι να  σ τ α μ α τ ή σ ε ι  η υπογεννητικότητα στην χώρα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για viktor orban FAMILY

Μεταξύ των νέων μέτρων που ανακοίνωσε ο Ορμπάν περιλαμβάνεται η απαλλαγή του φόρου εισοδήματος για όλη την διάρκεια της ζωής των γυναικών που φέρνουν στον κόσμο τέσσερα ή περισσότερα παιδιά. 

Σχετική εικόνα

Επίσης, θα χορηγείται οικονομική ενίσχυση ύψους 2.5 εκατ. φιορίνια (7.786 ευρώ) για την αγορά οχήματος επτά θέσεων σε οικογένειες με τρία ή παραπάνω παιδιά. 

Αποτέλεσμα εικόνας για viktor orban

Αλλά και οι γυναίκες που είναι κάτω των 40 ετών και παντρεύονται για πρώτη φορά θα λαμβάνουν χρηματικό επίδομα ύψους 10 εκατ. φιορίνια (31.140 ευρώ). 

Αποτέλεσμα εικόνας για πολυτεκνη οικογενεια

Ο ευρωσκεπτικιστής Ορμπάν, που έχει κερδίσει τρεις φορές τις εκλογές, είναι και ο ίδιος πολύτεκνος, καθώς έχει πέντε παιδιά (!)  και στη σημερινή ομιλία του τόνισε πως με τα νέα μέτρα η κυβέρνησή του επιθυμεί να εξασφαλίσει την επιβίωση του ουγγρικού έθνους! 

Σχετική εικόνα

«Αυτή είναι η απάντηση των Ούγγρων στην υπογεννητικότητα και όχι η μετανάστευση», δήλωσε ο Ορμπάν, ο οποίος αναφέρθηκε και στα οικονομικά επιτεύγματα της κυβέρνησής του, όπως είναι η μείωση της ανεργίας ενώ υποσχέθηκε να καταπολεμήσει την φτώχεια. 

Σχετική εικόνα

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός μίλησε και για τις ευρωεκλογές του Μαΐου και επανέλαβε την κατηγορία πως η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιθυμεί να γεμίσει την ευρωπαϊκή ήπειρο με μετανάστες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι μουσουλμάνοι. 

Αποτέλεσμα εικόνας για viktor orban

Μετά την ομιλία του Ορμπάν μερικές εκατοντάδες διαδηλωτών, που υποστηρίζονται από τον φανατικό εχθρό του Ορμπαν τον Ουγγροεβραίο κερδοσκόπο Τ.΄Σόρος πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας που ξεκίνησε από το κάστρο της Βούδας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για hungarian border fence

Με απόφαση της κυβέρνησης Ορμπάν η Ουγγαρία έχει κατασκευάσει δύο φράχτες ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 300 ΧΛΜ. στα σύνορα με την Σερβία και την Κροατία, για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών στη χώρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για hungarian border fence


https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/02/b.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!