Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Ο Κλασσικός κ λ ε π τ ο π α σ ό κ ο ς μυρίστηκε ΦΑΓΟΠΟΤΙ ... (Ξέρει αυτός!)




Ήταν προσχεδιασμένη η ένταξη του κλασικού κλεπτοπασοκτζή Θάνου Μωραΐτη στον ΣΥΡΙΖΑ. 
Γι’ αυτό και είχε παραιτηθεί κατακεραυνώνοντας τη Φώφη Γεννηματά. Ο πρώην βουλευτή και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, λειτουργώντας με πολιτικό τυχοδιωκτισμό, οποίος μπήκε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνοντας το υφυπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στη θέση του κ. Μαυραγάνη. 

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Εκεί θα βρει έναν ακόμη προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη.

Ο Μωραΐτης προέρχεται από το βαθύ τσοχατζοπουλικό ΠΑΣΟΚ αφού πριν εκλεγεί βουλευτής και γίνει παπανδρεϊκός, ήταν κι αυτός δεξί χερί του Ακη Τσοχατζόπουλου ως Γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ επί των ημερών της παντοδυναμίας του και ασφαλώς «καρπώθηκε» κάμποσα απο τα 16 δίς του Τσουκάτου. 

Σχετική εικόνα

Το 2015 πήγε στο ΚΙΔΗΣΟ και στη συνέχεια επανήλθε στο ΠΑΣΟΚ ως στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά.

Τον περασμένο Δεκέμβριο με επιστολή που έστειλε στον γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, ανακοίνωνε ότι δε θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εθνικές εκλογές, αναφέροντας και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Σχετική εικόνα

Μεταξύ άλλων, προειδοποίησε ότι η παράταξή του είναι σε οριακό σημείο, τόνισε ότι ο ίδιος παραμένει υπέρμαχος ενός προοδευτικού πόλου (...) και έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα ότι «παρά τις καλές προθέσεις, δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στο αίτημα των πολιτών για μια αυτόνομη πολιτική ταυτότητα».








ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ", ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ
ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΜΗΝ ΒΡΑΧΕΙ Ο (ΚΑΘΕ) ΑΛΕΞΗΣ...

ΑΡΑ "ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΒΟΥΡ" ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ....
Σχετική εικόνα

1 σχόλιο:

  1. Άλμα... στο μέλλον της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης ΝΔ από Κουκοδήμο: “Ο Μητσοτάκης θα υπογράψει 4ο Μνημόνιο”!
    Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019

    Στα ψιλά πέρασε η ωμή παραδοχή του βουλευτή Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Κουκοδήμου, οποίος χωρίς περιστροφές και μισόλογα είπε σε συνέντευξή του στο Flash 99.4 ότι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κερδίσει τις επικείμενες εθνικές εκλογές είναι πιθανό να φέρει νέο μνημόνιο!

    Για να είμαστε ακριβείς ο βουλευτής της ΝΔ, ομολόγησε: «Τον Οκτώβριο αν αναλάβει με το καλό ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, ίσως αναγκαστεί να μπει και σε ένα τέταρτο μνημόνιο η κυβέρνηση του Κυριάκου του Μητσοτάκη».

    Είναι ηλίου φαεινότερον ότι τέτοια δήλωση, εξεχούσης πολιτικής σημασίας και σημαινούσης βαρύτητας, δεν αποτελεί αποκύημα της φαντασίας του Κουκοδήμου, αλλά ένα τέτοιο σενάριο είναι συνομολογημένο στα γραφεία των νεοφιλελεύθερων Νεοδημοκρατών και προφανώς είναι ο ευσεβής πόθος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Αυτοί είναι λοιπόν που επιδίδονται σε φαιδρούς λεονταρισμούς και εξαπολύουν δήθεν... επιθέσεις στην μνημονιακή "1η φορά αριστερά", παίζοντας στην ουσία ένα κακοπαιγμένο θέατρο προς άγραν ψήφων.

    Όλος ο αντισυνταγματικός συρφετός ενωμένος, ταυτισμένος και προσανατολισμένος στην άγρια μνημονιακή πολιτική που υποδεικνύεται από τα αφεντικά τους, ενώ απέναντί τους στέκεται η Χρυσή Αυγή, ως εγγύηση πολιτικής και κοινωνικής σταθερότητας.

    Γιώργος Σύρος


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!