Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Οι κόκκινοι Υ Π Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι ξανακτύπησαν!

ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!
ΒΑΘΙΑ ΝΟΣΗΡΟΙ, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....


ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ.
ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...
Δυστυχώς χθές Σάββατο 16η Φεβρουαρίου το πρωΐ, κάποιοι γνωστοί - άγνωστοι (...) κατέστρεψαν το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ 'γκράφιτι' που εδώ και τέσσερις ημέρες κοσμούσε τον τοίχο του γηπέδου της Πτολεμαΐδος .

Τέσσερις ημέρες άντεξαν μια εικόνα που "έλεγε" πως Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Είναι οι ίδιοι "άνθρωποι", που στα πρώτα δέκα λεπτά που άρχισε να ξεχωρίζει στον τοίχο η Ελληνική σημαία, στείλανε την αστυνομία (!) μετά από επώνυμη καταγγελία (...) να πάρει στο αυτοφώρο αυτούς που έφτιαξαν την θαυμάσια εικόνα νομίζοντας ότι δεν υπάρχει άδεια. 

Σκοπός τους είναι να "μαυρίσουν" και να σβήσουν καθετί που θυμίζει Ελλάδα, να "μαυρίσουν" καθετί που θυμίζει Ορθοδοξία!




Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


malkidis
&
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/02/blog-post_690.html
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!
    17/02/2019


    Με το ετήσιο βραβείο «Ewald von Kleist» (με το οποίο έχουν τιμηθεί «προσωπικότητες όπως ο χασάπης της Κύπρου Χένρι Κίσσινγκερ και άλλοι του ιδίου φυράματος…), τιμήθηκε χθες το βράδυ ο προδότης Τσίπρας και ο Ζάεφ, «ως αναγνώριση της προσφοράς τους υπέρ της συνεννόησης και επίλυσης των διαφορών των Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας».
    Το βραβείο απένειμε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους δύο, τονίζοντας πως «επέδειξαν θάρρος για να λύσουν με καλό τρόπο και στην Ελλάδα και στη Βόρεια Μακεδονία ένα σημαντικό πρόβλημα και σας συγχαίρω γι αυτή την επιτυχία». Είχαν προηγηθεί τα συγχαρητήρια της φράου Μέρκελ, με το ίδιο περίπου περιεχόμενο, περί «θάρρους» κ.λπ.

    Περιχαρής ο αρχιπροδότης Τσίπρας, δήλωσε πως «ποτέ δεν πίστευα και ιδίως στις δύσκολες εποχές του 2015 ότι 4 χρόνια μετά θα βρισκόμουν εδώ και θα παραλάμβανα αυτό το Βραβείο από τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας. Ποτέ μην λες ποτέ».

    Και τώρα, ο λεγάμενος δεν περιμένει πως θα’ ρθει ποτέ η ώρα της τιμωρίας για την προδοσία του. Αλλά, «ποτέ μην λες ποτέ», αρχιπροδότη!

    (ΥΓ): Ιδού και το «βραβείο» του ελληνικού λαού!

    http://tinyurl.com/yxmeh5ep

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!