Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ τόν λάκκο, οι ξένες "οργανώσεις" καί "σέκτες" !

Π  Ρ  Ο  Σ  Ο  Χ  Η!

.


Αποτέλεσμα εικόνας για σΑίΕΝΤΟΛΟΓΙΑ

S.O.S!!! 
Από τα γραφεία της εν Ελλάδι οργανώσεως επί της οδού Πατησίων (της ολέθριας Σαϊεντολογίας), κατεσχέθηκαν το 1995 με πρωτοβουλία του αντιεισαγγελέως Αγγελή, έγγραφα τα οποία αναφέρονταν σ'ένα σχέδιο ονόματι «Bulgravia» και το οποίο αφορούσε μεταξύ άλλων στην αποκοπή της Μακεδονίας μας...Αποτέλεσμα εικόνας για σΑίΕΝΤΟΛΟΓΙΑ

...από την υπόλοιπη Ελλάδα και την οικονομική εξαχρείωση των Ελλήνων!

Το επίμαχο απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί  βρίσκεται στο 27':52''.




https://scripta---manent.blogspot.com/2019/02/blog-post_812.html

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

2 σχόλια:

  1. Καλοδεχούμενος ο πρωτεργάτης των μνημονίων Γιώργος Παπανδρέου στον ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ
    Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 -

    Η προσπάθεια πλήρους πασοκοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ φτάνει σε τέτοιο σημείο ώστε να θεωρούν ως καλοδεχούμενο στο κόμμα τους ακόμη και τον πρωτεργάτη των Μνημονίων (τα οποία υποτίθεται θα καταργούσε «με έναν νόμο και ένα άρθρο» ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κατέληξε να γίνει ο πιο υπάκουος υπηρέτης των διεθνών τοκογλύφων) Τζέφρυ-Γιωργάκη Παπανδρέου! Για την ακρίβεια, ορθάνοικτη άφησε την «πόρτα» του ΣΥΡΙΖΑ για την είσοδο επιπλέον στελεχών του ΚΙΝΑΛ, ακόμη και τον Γιωργάκη Παπανδρέου, ο βουλευτής της Β’ Αθηνών Γιάννης Μπαλάφας.

    Μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ερωτήθηκε για τις πληροφορίες που αναφέρονται σε ενδεχόμενο φλερτ του κυβερνώντος κόμματος με τον Γιώργο Παπανδρέου και εκείνος απάντησε: «Θεωρητικά δεν αποκλείεται. Οι δυνάμεις που καλύπτονται σήμερα σε αυτό που ονομάζεται ΚΙΝΑΛ, και το λέω με πολλή προσοχή, είναι δυνάμεις που εξ αντικειμένου μπορούν να συναποτελέσουν μαζί με εμάς ένα ευρύτερο μέτωπο συνεργασίας».

    Ακολούθησε η ερώτηση αν είναι «καλοδεχούμενος και ο κ. Παπανδρέου (σ.σ. στον ΣΥΡΙΖΑ), με τον Γιάννη Μπαλάφα να απαντά ως εξής: «Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ των συγκλίσεων και συνεργασιών με μια ευρύτατη γκάμα δυνάμεων που έχουν, χωρίς διαπραγμάτευση, μέτωπο ενάντια στην ακροδεξιά και στον άπληστο νεοφιλελευθερισμό»!

    Με άλλα λόγια, οι συριζαίοι λένε ας πολεμηθεί ο Εθνικισμός και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που αποτελούν το μόνο υπαρκτό και σοβαρό εμπόδιο στα σχέδιά τους για την ολοκληρωτική αποεθνικοποίηση του Τόπου, και ας έρθουν στις τάξεις τους ακόμη και οι πρώτοι διδάξαντες την υποταγή στα εθνοκτόνα Μνημόνια, όπως ο Τζέφρυ…

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

    https://youtu.be/aN-MTaM-8ys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Ελληνικό Indymedia βρίσκεται σε ΚΡΑΤΙΚΟ server και συνεργάζεται με τις μυστικές υπηρεσίες!

    https://grothia.gr/enimerosi/sionismos/81584/to-elliniko-indymedia-vrisketai-se-kratiko-server/

    Διαβάστε το άρθρο για να κατανοήσετε πως τα ΑΛΛΟΔΑΠΑ περιούσια ΑΦΕΝΤΙΚΑ επιλέγουν ποιοί και γιατί θα "μπούν" στις δημοκρατικές κυβερνήσεις των ανδρεικέλων τους... (και βέβαια δεν έχει καμμία σχέση επειδή κάποιος κρατά μια ..ομπρέλλα ...ή κάνει καλές π@ολ@@χ@ες...όπως πασχίζουν να μας κάνουν να πιστέψουμε οι άθλιες πατσαβουροφυλλάδες και τα καταχρεωμένα τσοντοκάναλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!