Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΤΙ; Γονέας '1' καί Γονέας '2' ; ; ; ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!


Αποτέλεσμα εικόνας για PARIS

Σε «ισότιμη βάση» επιδιώκουν να βάλουν τα γαλλικά σχολεία τις παραδοσιακές οικογένειες, 
με εκείνες που αποτελούνται από γονείς του ίδιου φύλου, σχεδιάζοντας να εφαρμόσουν νέα χρήση της γλώσσης στα διάφορα έγγραφα.

Αποτέλεσμα εικόνας για MOVING france flag
Σχετική εικόνα

Να αντικαταστήσουν τις λέξεις «μητέρα» και «πατέρας» με τις λέξεις «γονέας 1» και «γονέας 2» καλούνται τα σχολεία στη Γαλλία, μετά από σχετική νομοθεσία που ψηφίστηκε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η 'Daily Telegraph'...

Αποτέλεσμα εικόνας για emmanuel macron angry
ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΟΥ (ΔΗΘΕΝ
ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ) ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ....

Όπως διαβάζουμε στο ρωσικό ειδησιογραφικό πρακτορείο 'sputnik', ως απότοκο «κοινωνικής ισότητος» χαρακτήρισε την συγκεκριμένη τροπολογία η βουλευτής του κόμματος του Εμμανουέλ Μακρόν, Βαλερί Πετί, παραπέμποντας στις οικογένειες που βρίσκονται αντιμέτωπες με τα κενά του νόμου και τα «αναχρονιστικά κοινωνικά μοντέλα οικογένειας».

Σχετική εικόνα

Οι συντηρητικοί βουλευτές επέκριναν, πάντως, την ρύθμιση, επισημαίνοντας ότι η πλειονότητα των οικογενειών ακολουθεί τα παραδοσιακά πρότυπα.

Σχετική εικόνα

Παράλληλα, εξέφρασαν την εκτίμηση ότι το νέο αυτό νομικό πλαίσιο θα διαλύσει τις βασικές έννοιες της οικογένειας.

Την ίδια ώρα, ακόμη και οργανώσεις, όπως η 'AFDH' που υπερασπίζεται τους γονείς του ίδιου φύλου, εντόπισαν προβλήματα στην προτεινόμενη ορολογία, παρατηρώντας ότι οι αριθμοί 1 και 2 υποδηλώνουν, ότι ο ένας γονέας είναι σημαντικότερος από τον άλλο.

Σχετική εικόνα

Διαβάζοντας τι συμβαίνει στη Γαλλία, δεν γίνεται να μη θυμηθούμε τις «προοδευτικές» ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ:

Σχετική εικόνα

'el.gr'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!