Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Μ Α Θ Α Τ Ε ποιός είναι τό νέο ΑΦΕΝΤΙΚΟ του κυρίου ....Π Α Π Ο Υ Τ Σ Η "μας" ; ; ; Ξέρετε ΠΟΥ ;..... Μά στήν ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ !!!



ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 'W O R L D  B A N K' ! ! !

ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ  Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι ....


Αποτέλεσμα εικόνας για david malpass


(ΟΧΙ ΝΤΕ! 

ΟΙ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ"  ΤΩΝ '7', Ή ΤΩΝ '8', Ή ΤΩΝ '9', ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ "ΠΟΥΝ"  ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ...)
Ή είμαστε "μαρτυριάρηδες", ή δεν είμαστε. Νέος και ολόφρεσκος διορισμός Διοικητού στόν τραπεζικό ΚΟΛΟΣΣΟ 'World Bank', απο τόν Πρόεδρο Ντ.Τράμπ, εκεί ακριβώς που "εργάζεται" (ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑ ΓΕ;) ο "δικός μας" ο Χρηστάκης ο Παπουτσής μετά ΚΑΙ της θυγατρός του Ζωής - Μελίνας παρακαλώ...


Σχετική εικόνα
"ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ" ...ΜΕΓΑΛΟ-ΚΟΡΟΪΔΑΡΕΣ ΣΤΗΝ "ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ"! ΚΑΙ
ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ....
Αποτέλεσμα εικόνας για david malpass


Ο νέος Διοικητής, επιλογή πρίν λίγες ημέρες του αμερικανού προέδρου, ονομάζεται David Malpass, είναι 63 ετών και όπως επισημαίνεται σε ορισμένες ("αντισυμβατικές") ιστοσελίδες των ΗΠΑ,  "τυχαίνει" ΚΑΙ αυτός να είναι ευρέως γνωστής καταγωγής.

Σχετική εικόνα
Μάλιστα σημειώνεται πώς "κατά διαβολική σύμπτωση" ("πάντα"!) οι 3 απο τους 5 τελευταίους προέδρους της Παγκοσμίου Τραπέζης ήσαν της ΙΔΙΑΣ πασίγνωστης καταγωγής, τήν στιγμή που οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν κατά τις στατιστικές ΜΟΛΙΣ το 2 τοίς χιλίοις (!) του πληθυσμού της υδρογείου...

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ "ΠΟΝΑΕΙ" Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ;
ΔΕΙΤΕ ΤΙ "ΠΟΝΕΤΙΚΟ" 'ΠΟΣΤΕΡ' ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ
ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ...
"ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ" !
ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ...ΠΟΤΑΜΙ
ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ; ; ;

Έτσι, ο "δικός μας" ο Χρηστάκης ντέ, που κατοικοεδρεύει και "εργάζεται σκληρά" στην χιονισμένη Νέα Υόρκη (μέ τις πολικές ενίοτε θερμοκρασίες) απέκτησε νέο αφεντικό. 

Αποτέλεσμα εικόνας για david malpass

Και να ευχηθούμε καλορίζικος ο mister D.Malpass στην νέα θέση (που μάλλον ήταν επιλογή & πρόταση της θυγατρός Τράμπ της Ιβάνκας) και να προσέχει και τα  (δύο) "δικά μας παιδιά"...

Αποτέλεσμα εικόνας για david malpass

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
Σχετική εικόνα
ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ  Π Α Σ Ο Κ  ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ...
Σχετική εικόνα
ΕΤΣΙ "ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ" ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ....


Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"





3 σχόλια:

  1. Πανικός στα «Νέα» από την επέλαση της Χρυσής Αυγής: Παρακαλάτε να κατέβει ως ανάχωμα ο Βουλγαράκης, μήπως και δεν πάει δεύτερο γύρο ο Κασιδιάρης!
    Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 -

    Το πόσο έχει πανικοβληθεί το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο από την ολοένα και αυξανόμενη απήχηση της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα", η οποία όλα δείχνουν ότι θα οδηγήσει τον επικεφαλής της Ηλία Κασιδιάρη στον Β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, φαίνεται από το παρακάτω δημοσίευμα των «Νέων» και του Γιώργου Παπαχρήστου, όπου υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ανάχωμα» (!), γράφονται τα εξής, αναφερόμενα στην πρόθεση του «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» Γιώργου Βουλγαράκη να είναι κι αυτός υποψήφιος στον Δήμο της Αθήνας:

    «Όπως μου εξήγησε το σκεπτικό του, νομίζω ότι δεν έχει άδικο που σκέφτεται σοβαρά να είναι υποψήφιος. Όπως δείχνουν τα πράγματα ένα κομμάτι της Δεξιάς, αυτό που βρίσκεται πιο πέρα από την Νέα Δημοκρατία, και κινείται στο φάσμα της ακραίας Δεξιάς και οριοθετείται στα δεξιά του από τη Χρυσή Αυγή, δεν φαίνεται να μπορεί να προκρίνει κάποιον υποψήφιο. Φυσική συνέπεια αυτής της κατάστασης θα είναι οι ψηφοφόροι ακραίων δεξιών κομμάτων και πολιτικών πρωτοβουλιών να στραφούν προς τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, τον γνωστό και μη εξαιρετέο Κασιδιάρη.

    Ο Βουλγαράκης, ως ισχυρή υποψηφιότητα, μπορεί να λειτουργήσει ως ανάχωμα στο να αθροιστούν αυτοί οι ψηφοφόροι στη Χρυσή Αυγή. Υπ’ αυτή την έννοια, θεωρώ ότι μέχρι και χάρη μπορεί να του χρωστάνε τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου, του Γιώργου. Αν το αποφασίσει τελικά να είναι υποψήφιος, διότι όπως προανέφερα, το σκέφτεται (ακόμη…).»

    Κατά την γνωστή λαϊκή έκφραση «αυτοί μαρτυράνε χωρίς ξύλο», καθώς τα «Νέα» ομολογούν ότι πρέπει να στηθεί ανάχωμα στην προέλαση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (και) στον Δήμο της Αθήνας. Ας το κάνουν πληθυντικό, δηλαδή «αναχώματα», διότι δεν θα μας φανεί καθόλου περίεργο να δούμε κι άλλες πιθανές υποψηφιότητες από το πουθενά, οι οποίες θα έχουν ως μοναδικό σκοπό ύπαρξης να «ροκανίσουν» κάτι από το υψηλό ποσοστό της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα.

    Όσους «ποντικούς», όμως, κι αν αμολήσει το καθεστώς, το βράδυ της 26ης Μαΐου η είσοδος του Ηλία Κασιδιάρη στον Β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο της Αθήνας θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό, ως μια σαφής ένδειξη της γενικότερης πολιτικής εικόνας σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!
    15/02/2019

    Σε νέο αισχρό ξεπούλημα των αγώνων των αγροτών, προχώρησαν τα πουλητάρια του ΚΚΕ!

    Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση της διαβόητης «Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων» (η οποία ελέγχεται από τους διαδόχους του ΙΟΥΔΑ Μπούτα…), στη συνάντηση της Πέμπτης με τους συντρόφους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ δεν ικανοποιήθηκε κανένα από τα αιτήματα των αγροτών και μάλιστα, όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους: «δεν έχουν ξαναβρεθεί μπροστά σε τόσο προκλητική, ειρωνική, κυνική, αλλά και εκδικητική στάση από κυβερνητικά στελέχη σε αντίστοιχες συναντήσεις κατά το παρελθόν», αλλά παρ’ όλα αυτά, οι αγροτοπατέρες του ΚΚΕ αποφάσισαν την επιστροφή των αγροτών στα… χωράφια τους.

    Η δε υποτιθέμενη «συνέχιση του αγώνα» θα γίνει με… άλλους τρόπους, όπως π.χ. με συλλαλητήριο την… 1η Μαρτίου έξω από τα δικαστήρια της Λάρισας, για συμπαράσταση στους αγρότες που κατηγορούνται ότι παρακίνησαν τους αγρότες να στήσουν μπλόκο στην Νίκαια και στις… 17 Μαρτίου στην επετειακή εκδήλωση στο Κιλελέρ.

    Δηλαδή, «ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι», όπως λέει η παροιμία. Σίγουρα δε, θα… τρομάξει η κυβέρνηση!

    (ΥΓ): Αγρότες, μακριά κι αλάργα απ’ αυτούς τους ΙΟΥΔΕΣ, που είναι βαλτοί για ξεπουλήματα των αγώνων σας, σε τιμή ευκαιρίας!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιστήμονες πιέζουν το Facebook να… χαλιναγωγήσει το αντιεμβολιαστικό κίνημα

    https://grothia.gr/enimerosi/nea-taksi-farmakwn/81545/epistimones-piezoyn-to-facebook-na-chalinagogisei-to-antiemvoliastiko-kinima/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!