Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΚΟΜΜΕΝΗ στήν ΜΕΣΗ η Τουρκία ; ; ; Λές ; Λές ;

ΡΕ ΠΑΛΙΟ-ΒΟΘΡΟ-ΧΟΥΝΤΟ-ΚΑΝΑΛΑ,  Γ Ι Α Τ Ι  ΔΕΝ (ΜΑΣ) ΤΟ ΔΕΙΞΑΤΕ ΑΥΤΟ;

ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ..."ΧΑΛΑΣΕΙ" ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΚΛΙΜΑ ΤΑΧΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ MISTER ALEXIS ;;;;;;;;;

Μήπως οι  ε ξ ε λ ί ξ ε ι ς   είναι κοντά;
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Mike Pompeo, στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, παρουσίασε χάρτη με την Τουρκία ...κομμένη στην μέση!!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για DIVIDED TURKEY IN MAP

Αποτέλεσμα εικόνας για DIVIDED TURKEY IN MAP
AKΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΧΑΡΤΗΣ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ; ; ;

Το θέμα έχει γίνει πρώτο θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ, με αξιωματούχους των ΗΠΑ να απαντούν, σύμφωνα με πληροφορίες, πως δεν μπορούν τώρα να πάρουν.

Ο χάρτης δόθηκε στην δημοσιότητα με αφορμή την παρουσίαση μέρους των χωρών που αναγνωρίζουν επισήμως τον Γκουαϊδό ως πρόεδρο στην Βενεζουέλα.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, οι χώρες που υποστήριζαν τον Guaido χαρακτηρίστηκαν ως μπλε, ενώ εκείνες που δεν τον υποστήριζαν έμειναν χωρίς χρώμα.

Η Τουρκία όμως παρουσιάζεται ΚΟΜΜΕΝΗ στα δύο, με τον χάρτη να εγείρει ήδη πολλά  ε ρ ω τ η μ α τ ι κ ά στο εσωτερικό της γείτονος.

Θέλουν να πουν κάτι οι ΗΠΑ; Έγινε κάποιο λάθος;

Ή αποτελεί προμήνυμα διαμελισμού για την γείτονα;

Εμείς απλά παραθέτουμε τον χάρτη. Επικεντρωθείτε στην Τουρκία.

Τα συμπεράσματα δικά σας

Ειρήσθω εν παρόδω, τα Σκόπια στην ανάρτηση ονομάζονται «Μακεδονία», ούτε καν Βόρεια, όπως διατείνεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ...

φωτο: EUROKINISSI
https://www.el.gr/diethni/kosmos/episimos-chartis-ton-ipa-deichnei-tin-to/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Χάρτες κυκλοφορούν πολλοί στο διαδίκτυο, ο καθένας παραγγέλνει ότι θέλει και γίνεται. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. "Τα σύνορα της καρδίας των Ελλήνων" θα μπορούσαν να είναι μέχρι τον Δούναβη για παράδειγμα, υπήρχαν και χάρτες στο παρελθόν που το έδειχναν και αυτό (αυτοκρατορία της Ρωμανίας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!